Filippijnen Tussenjaar

Tussenjaar Filippijnen

Tijdens je tussenjaar Filippijnen ontdek je een van de mooiste en vriendelijkste landen ter wereld. Wijzelf vinden dit het onontdekte juweeltje van Zuidoost Azië. Het wordt ook wel het nieuwe Thailand genoemd. Je kunt hier heerlijk relaxen op verlaten stranden, enorm veel geweldige activiteiten doen en genieten van de prachtige natuur. Duiken of snorkelen is een must bij de vele tropische eilanden.

Tussenjaar Filippijnen

Leer duiken op het prachtige eiland Malapascua

Tijdens dit Xtreme Gap programma op de Filippijnen woon je op een prachtig eilandje dat Malapascua heet. Hier leer je alles over duiken. Het is de enige plek ter wereld waar de Thresher Shark regelmatig voorbij komt. Natuurlijk kun je alleen deze reis doen, maar het biedt ook de mogelijkheid om te combineren met een of meerdere andere reizen in Azië.

Kijk hieronder voor ons aanbod voor een tussenjaar Filippijen en de rest van Azië:

  Filter by:

   Welkom op de Filipijnen en wat een Epische reis is dit! In deze geweldige groepsreis nemen wij je mee naar de mooiste stranden, doen we te gekke activiteiten, spelen we in de zee, gaan snorkelen en op eilanden tour. Uiteraard nemen we ook een duik in de cultuur en genieten we van de mooiste zonsondergangen. We ontmoeten de locals, kajakken door grotten, smullen er op los en feesten tot in de vroege uurtjes.


   Zin om het roer om te gooien? Ga voor je IDC of Cursus Duik Instructeur. Vergeet elke dag op en neer naar kantoor en verbreek de sleur van het dagelijks bestaan. Straks woon je aan het strand waar je hobby je werk is en reis je naar de mooiste plekken ter wereld om met duiken je brood te verdienen. Hallo ultieme vrijheid!


   Malapascua eiland ligt in de Filippijnen en het is de enige plek ter wereld waar je de befaamde Thresher Shark regelmatig kunt bewonderen. Dit alleen is al een hele goede reden om je Divemaster duikopleiding hier te volgen. Maar er zijn meer goede redenen...Je woont op een prachtig tropisch eiland, er heerst een gemoedelijke sfeer, super lieve bevolking, professionele duikschool en kans op Manta's, Hamer haaien en heel veel kleins om onderwater te bewonderen! Een waar paradijs!


  Please wait, the form is loading ...

 

Xtreme Gap heeft de Filippijnen natuurlijk ook zelf bezocht en Malapascua is veruit een van de favoriete bestemmingen. Het ligt off the beaten track en het is een prachtig klein eiland met hele mooie witte stranden, een super blauwe en heerlijk warme zee. palmbomen op het strand en de bevolking is heel erg lief. Kleine kids rennen rond en karaoke klinkt uit de kleine huisjes. Vrolijke en lieve mensen. Super chille bestemming.

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here