Honduras Tussenjaar

Honduras Tussenjaar, een prachtige (Duik) bestemming

In Midden Amerika, iets zuidelijker van Mexico, vind je Honduras. Honduras heeft een geweldige kustlijn met Honduras Tussenjaarprachtige eilanden en een geweldig onderwaterleven. Een van die eilanden is Roatan. Het is op Roatan waar jij je Divemaster opleiding kunt gaan doen.

En waarom zou je het niet doen? Roatan is niet alleen heel mooi, zowel onder als bovenwater, maar ook nog eens super gezellig. De perfecte plek voor je Divemaster opleiding en een ideaal programma om tijdens je tussenjaar te doen!

Ons Honduras Tussenjaar programma

    Filter by:

      De Divemaster cursus op Utila, een uniek eiland in de Cariben is een perfecte locatie om te duiken, maar ook om een tijdje te verblijven. Je doet veel duikervaring op, proeft de Caribische sfeer en leeft het meest fantastische leven! Je kunt leren duiken van beginner tot duik prof en we zijn erg flexibel. Als je al duikcertificaten hebt, kunnen wij je opleiden vanaf dat niveau tot Divemaster. Dit is een professioneel niveau waarmee je kunt leven in de duikindustrie en eventueel verder kunt naar Duikinstructeur. En het geeft je een goede reden om er top uit te zien in je wetsuit!


    Please wait, the form is loading ...

 

 

Naast Honduras kun je natuurlijk ook op reis naar vele andere bestemmingen. Xtreme Gap Jongerenreizen heeft reizen naar Azie, Oceanie, Afrika en ga zo maar door.Het aanbod duikopleidingen van Xtreme Gap is enorm. Dit omdat wij zelf heel graag duiken en weten hoe prachtig de onderwater wereld is. Heb jij vragen over onze programma´s? Mail ons gerust. We helpen je graag op weg naar de mooiste bestemmingen.

 

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips