Hartelijk dank voor je boeking met Xtreme Gap Jongerenreizen

Nu je het boekingsformulier voor de reis van je leven online hebt ingevuld op onze website nemen wij binnen 24 uur contact met je op per email. Je ontvangt de factuur per email en hier staan alle betalingsgegevens op.

Wanneer betalen?

Wanneer de startdatum van de bij Xtreme Gap Jongerenreizen geboekt reis verder weg is dan 12 weken, is er een aanbetaling van 250 euro (soms wijkt dit af) welke binnen 7 dagen overgemaakt dient te worden. Met deze aanbetaling kunnen wij jouw plaats garanderen. 12 weken voor vertrek nemen wij contact met je op voor de betaling van de rest van de factuur.

Indien jouw reis binnen 12 weken van start gaat dient de factuur binnen 7 dagen te worden over gemaakt. Alle betalings- details staan op de factuur welke wij na ontvangst van het boeking formulier binnen 24 uur aan je toe mailen.

Informatie pakket

Wanneer de volledige factuur is overgemaakt, en het bedrag op de rekening van Xtreme Gap is binnengekomen mailen wij jouw het informatie pakket voor jouw reis. Een informatieve PDF brochure met alles wat je moet weten voor je vertrekt. Wat mee te nemen, wanneer waar te zijn, contact gegevens etc. Het is het meest handige het informatie pakket uit te printen en mee te nemen op reis, en laat ook een kopie achter voor de thuis blijvers, zodat zij exact weten wat jouw reisschema is.

Indien je vragen hebt kun je ten alle tijden contact met ons opnemen.

facebook

Ok, je reis is geboekt, nu kun jij je klaarmaken voor jouw grote avontuur. Wij zouden het te gek vinden wanneer je lid bent van onze facebook pagina’s zodat wij jouw reisfoto’s kunnen bekijken en te zien hoe je je vermaakt op reis. Het is ook een leuke manier om in contact te blijven met alle mensen die je ontmoet op reis. 90% van al onze reizigers zijn lid van facebook. Ook staan er veel foto’s, nieuwtjes en weetjes betreffende Xtreme Gap op facebook.