Martial Arts Tijdends Je Tussenjaar

Martial Arts trainen tijdens je tussenjaar,  de manier om in korte (of langere tijd) je Martial Arts skills enorm te verbeteren.

Iedere dag trainen gecombineerd met leven op een geweldige locatie. Leer de sport, de cultuur en het land kennen. Na een onderzoek onder de jongeren is gebleken dat martial arst erg veel beoefend worden door Nederlanders. Wij zijn daarom opzoek gegaan naar hele leuke en goede Martial Arts programma´s in het buitenland. In het land van origine leer je natuurlijk het meest. Het gaat natuurlijk niet alleen om de bewegingen en kracht etc, maar ook om de denkwijze en cultuur achter de gevechtssport.

Zo hebben we Muay Thai trainingen in Thailand. Waar beter Muay Thai te leren dan in hier? Het is tenslotte de nationale sport, en jongens worden of monnik or gaan Muay Thai trainen, er is bijna geen ontkomen aan!

Eng? Wel nee, zelf als beginner ben je van harte welkom en in eerste instantie train je alleen maar, je mag pas in de ring als jij het zelf wilt en als jouw persoonlijke trainer vind dat jij er klaar voor bent!

Alle Martial Arts in het buitenland tijdens je tussenjaar op een rijtje:

  Filter by:

   Dit Muay Thai programma in Thailand geeft je een goede indruk van de roots van Muay Thai, in het land zelf! Je kunt 6 keer per week trainen en 2 keer per dag, van maandag tot en met zaterdag, 2 uur lang per sessie. En daarnaast kun je gebruik maken van de 3 verdiepingen grote indoor airconditioning gym. Dit is niet alleen een fantastische fitness en Muay Thai ervaring, het geeft je ook een betere kijk op de Thaise cultuur, want Muay Thai is de nationale sport.


   Leer de Ultieme vechtsport beheersen. Mixed Martial Arts. Ons Mixed Martial Arts Trainingskamp in Thailand is een van 's werelds top MMA opleidingscentra. Zeer bekend bij veel wereldklasse MMA vechters, die er samen met beginners en gevorderden trainen. Als je echt wilt weten hoe je voor jezelf op kunt komen en daarbij zo fit mogelijk kunt worden, dan is dit echt iets voor jou. Je moet natuurlijk wel van een uitdaging houden. Het programma is inclusief hele dag training, accommodatie en een speciaal maaltijd plan.


   Als je van plan bent om keihard te trainen in een inspirerende omgeving om zo fit mogelijk te worden met de ultieme uitdaging, dan is ons Kung Fu programma in China helemaal jouw programma! Het is een pittige uitdaging en een fantastische ervaring. Je leert deze uitdagende Martial Arts vorm van de grootmeesters in een oude tempel aan de voet van de Himalayas.


   Doe mee aan de nationale sport in Thailand, Muay Thai. Het is de perfecte persoonlijke fitness training. Muay Thai trainen in Thailand,op Koh Tao is de perfecte combinatie tussen trainen, cultuur en relaxen op de waanzinnig mooie stranden. Iedereen is welkom en in no time heb jij genoeg ervaring om misschien wel in de ring te staan! Kom en meld je aan voor de Nationale sport van Thailand. Duur: 2 t/m 12 weken.


  Please wait, the form is loading ...
CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here