Mexico Tussenjaar

Mexico, Mexiiiiicoooo

Tequila en hete pepers! Een land vol lekkernijen en vooral Passie met de hoofdletter P. Prachtige kleuren, Prachtige mensen, heerlijk drankjes. Een overweldigende natuur, te mooie stranden en natuurlijk de indrukwekkende geschiedenis niet te vergeten. Mexico geeft je een mooie mix van heel oud en super hip. Een heerlijke bestemming voor jouw tussenjaar.

Tussenjaar Mexico trips op een rijtje:

    Filter by:

      Als je op zoek bent naar een mooie reis en volop gezelligheid in een groep dan is dit jouw reis. Zeker als je van zee, zon en strand houdt maar ook van cultuur. Tijdens deze 11 dagen groepsreis nemen wij je mee op onze Yucatan tour. We starten in Cancun, maken een prachtige eilanden boottocht over de kristalheldere Caribische zee en genieten van alle schoonheid van dit deel van Mexico zoals de Cenotes, Tulum en Chichen Itza. Ook tequila  wordt geproefd en je kunt de salsa dansen. De perfecte reis voor eiland en strand liefhebbers.


      Wil jij Spaans leren, maar dan wel op een exotische bestemming. Dan is dit Leer Spaans in Mexico programma wellicht iets voor jou. Prima te combineren met veel ´beach time´ op de playa en duiken of snorkelen in de prachtige Caribische zee. Lessen vinden plaats in de buiten lucht, dus geen saaie klaslokalen hier! Kom mee en leer Spaans en geniet van dit prachtige land.


    Please wait, the form is loading ...
CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here