Mozambique Tussenjaar

Ben je op zoek naar een tussenjaar dat net iets anders is dan de meeste andere reisbestemmingen? Een land waar je niet zo snel aan denkt? Iets unieks? Dan kies je voor een tussenjaar in Mozambique met Xtreme Gap. Je gaat off the beaten track tijdens je tussenjaar in dit waanzinnig mooie land!  Mozambique is een veilig en gastvrij land. Daarnaast is het rijk aan nationale parken en gouden zandstranden.

Mozambique een unieke bestemming op voor jouw tussenjaar

De ideale combinatie voor een geslaagde tussenjaar. Kies voor een Xtreme Gap tussenjaar reis door Mozambique. Je leert over de geschiedenis en de cultuur, je maakt een mooie rondreis en je bezoekt de prachtigste stranden. En natuurlijk kan een bezoek aan de wilde dieren in het Kruger Nationaal Park niet achterwege blijven. Ook kun je ervoor kiezen om te gaan duiken met walvishaaien. Dit is een zeer bijzondere ervaring, want de walvishaaien houden ook van Mozambique.

Kijk hieronder voor ons reisaanbod voor een tussenjaar in Mozambique.

    Filter by:

      Een intensieve training tot Divemaster aan de mooiste stranden van oostelijk Afrika zorgen voor een paar onvergetelijke maanden! Je duikt elke dag in het leven van de Indische oceaan, samen met de Manta's, Walvishaaien en Bultruggen. Tofo heeft de grootste populatie jonge Walvishaaien ter wereld.


    Please wait, the form is loading ...
CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here