Muay Thai Camp

Muay Thai is een sport die steeds maar populairder wordt en een sport waar zeer veel Nederlanders aan doen. Bij jij ook nieuwsgierig naar deze sport of beoefen je het al jaren, waarom kom je niet eens een keer trainen in Thailand. Hier is Muay Thai de nationale sport dus geen betere plek om deze sport te beoefenen. Je leert in korte tijd super veel. Je kan 2 weken of zelfs 12 weken blijven en wie weet sta je wel in de ring voor een echt Muay Thai gevecht. Daarnaast bied het eiland Koh tao (onze basis voor dit programma) super mooie stranden en een relaxed uitgaans leven.

De perfecte combi voor een prachtreis!

Meer Martial Arts reizen op een rijtje:

 

  Filter by:

   Dit Muay Thai programma in Thailand geeft je een goede indruk van de roots van Muay Thai, in het land zelf! Je kunt 6 keer per week trainen en 2 keer per dag, van maandag tot en met zaterdag, 2 uur lang per sessie. En daarnaast kun je gebruik maken van de 3 verdiepingen grote indoor airconditioning gym. Dit is niet alleen een fantastische fitness en Muay Thai ervaring, het geeft je ook een betere kijk op de Thaise cultuur, want Muay Thai is de nationale sport.


   Leer de Ultieme vechtsport beheersen. Mixed Martial Arts. Ons Mixed Martial Arts Trainingskamp in Thailand is een van 's werelds top MMA opleidingscentra. Zeer bekend bij veel wereldklasse MMA vechters, die er samen met beginners en gevorderden trainen. Als je echt wilt weten hoe je voor jezelf op kunt komen en daarbij zo fit mogelijk kunt worden, dan is dit echt iets voor jou. Je moet natuurlijk wel van een uitdaging houden. Het programma is inclusief hele dag training, accommodatie en een speciaal maaltijd plan.


   Als je van plan bent om keihard te trainen in een inspirerende omgeving om zo fit mogelijk te worden met de ultieme uitdaging, dan is ons Kung Fu programma in China helemaal jouw programma! Het is een pittige uitdaging en een fantastische ervaring. Je leert deze uitdagende Martial Arts vorm van de grootmeesters in een oude tempel aan de voet van de Himalayas.


   Doe mee aan de nationale sport in Thailand, Muay Thai. Het is de perfecte persoonlijke fitness training. Muay Thai trainen in Thailand,op Koh Tao is de perfecte combinatie tussen trainen, cultuur en relaxen op de waanzinnig mooie stranden. Iedereen is welkom en in no time heb jij genoeg ervaring om misschien wel in de ring te staan! Kom en meld je aan voor de Nationale sport van Thailand. Duur: 2 t/m 12 weken.


  Please wait, the form is loading ...

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here