Party Reizen

Of je nou naar Griekenland wil in een party resort of naar de meest bijzondere festivals wilt in Europa.

Xtreme Gap neemThailand Fullmoon Party (20)t je mee naar de beste plekken over de hele wereld!  Ibiza meegeteld. Zelfs de wereldberoemde Full Moon Party in Thailand wordt door ons bezocht.

Wij regelen je accommodatie en je entree. hoef je dat niet meer te doen. Soms zorgen we zelfs nog voor ongelimiteerd drank, maar een ding is zeker, wij zorgen in ieder geval voor een onvergetelijke party reis!

En het maakt helemaal niets uit als jij alleen bent, want wij zijn met zn velen en iedereen feest met zn allen! Wacht dus niet op je vrienden die misschien toch niet gaan, maar ga gewoon lekker zelf!

En als je een echte festival ganger bent, kun je met ons mee op een Europa trip langs de beste, leukste en meest bijzonder festivals.

 

Bekijk hieronder ons gehele party reisaanbod

 

    Filter by:

      Ontdek de stranden en de feestjes van Sihanoukville en Koh Rong, door naar het noorden met stops onderweg in Kampot en Phnom Penh waar wij de Khmer cultuur ontdekken, de geschiedenis en het nachtleven. De reis eindigt in Siem Reap waar een van de highlights van Zuid Oost Azie te vinden is - het majesueuze Angkor Wat.


    Please wait, the form is loading ...
CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here