Peru Tussenjaar

Peru Tussenjaar

Peru is een ongelofelijk mooi land met een zeer rijke cultuur. Het ligt aan de westkant van Zuid Amerika. Je vindt er bergen, maar ook dichte jungle. Daarnaast is het een kleurrijk land met de oude indianen bevolking die zich prachtig kleden. Uiteraard is de de world heritage tempelcomplex Machu Picchu een must see. Daar kun je naartoe klimmen op een prachtige tocht. Peru is niet het grootste land van Zuid Amerika en daarom ideaal voor een Peru Tussenjaar. Maar je kunt dit geweldige land ook goed combineren met de omringende landen Ecuador en Bolivia. Dit word zeer vaak gedaan op een flexibele hop on hop off buspas. Ook kun je bijvoorbeeld eerst Spaans leren in Ecuador en daarna rondreizen door Peru. Het maakt je reis nog mooier als je de taal spreekt.

Kijk hieronder voor ons Peru aanbod

  Filter by:

   Deze geweldige 9 dagen groepsreis noemen we ook wel de Inca Avonturen reis. Deze reis zit werkelijk vol met geweldige avonturen en je ziet de mooiste plekken van Peru. Dit land is zo ontzettend mooi en de mensen zijn super vriendelijk en kleurrijk. Het land leent zich ook nog eens supergoed voor adrenaline activiteiten. We wandelen door de straten van Lima en Cuzco, ontdekken het oude Peru, trekken door de bergen en langs meren, we gaan wildwater raften en om je Peru avontuur compleet te maken zullen we ook naar Machu Picchu gaan. We hiken de Inka trail! Je kunt binnen no time je bucketlist aftikken.


   Een avontuurlijke groepsreis op zijn best in Zuid Amerika! Ga 7 weken lang met ons mee naar de mooiste locaties. Met twee van de meest epische bestemmingen op het Zuid Amerikaanse continent; Ecuador en Peru. Leer Spaans, beklim de Machu Picchu trail en werk mee in het Jungle Animal Sanctuary. Verblijf in Quito en doe [...]


   Avontuurlijke groepsreis op zijn Xtreme Gap’s best in Zuid Amerika! Ga vier weken lang met ons mee langs de mooiste locaties. Met twee van de meest epische bestemmingen op het Zuid Amerikaanse continent; Ecuador en Peru. Spijker je Spaans bij, beklim de Machu Picchu en werk mee in het Jungle Animal Sanctuary, terwijl je continu ondergedompeld wordt in de oude Inca Cultuur. Van onze reizigers reist 90% alleen dus dit is ook een ideale manier om mensen te leren kennen door je aan te sluiten bij ons groepsprogramma van Zuid Amerika.


  Please wait, the form is loading ...

 

 

Wil je meer weten over Peru? Of wil je een combinatie maken van meerder reizen van Xtreme Gap, waaronder Peru? Dat kan. Wij stellen graag samen met jou je Zuid Amerika reis samen. Ook hebben wij diverse Zuid Amerika wereldreizen samengesteld waar Peru ook onderdeel van maakt. Het is allemaal mogelijk. Mail ons jouw wensen en wij gaan voor je aan de slag. [email protected]

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips