Professioneel Duiker Worden

Professioneel Duiker Worden

Wil je professioneel duiker worden en daarna meteen aan de slag gaan op de meest exotische locaties ter wereld? Of ben je op zoek naar een professionele duikopleiding in het buitenland, gewoon voor de ervaring? Dan ben je bij Xtreme Gap Jongerenreizen aan het juiste adres. Wij kunnen je er alles over vertellen, want wij zijn zelf professionele duikers. Het is een geweldige leuke, interessante opleiding en je mag de hele dag in het water liggen. Daarnaast woon je op een heerlijke tropische locatie. Heb je nog nooit eerder gedoken? Geen probleem. Onze professionele duikopleidingen zijn voor iedereen. Met of zonder duikervaring.

De beste duikopleidingen overal ter wereld met Xtreme Gap

Wij hebben professionele duikiopleidingen in Honduras, Costa Rica, Indonesië, Thailand, Australië, de Filipijnen en Mozambique. Iedere locatie is bijzonder. Uiteraard geven wij je graag advies over onze duikbestemmingen, hoe is is er een tijdje te wonen en wat de verschillen zijn per locatie.

Kijk hieronder voor de opleidingen tot professioneel duiker

  Filter by:

   Houd je van duiken, of denk je dat duiken echt wat voor jou is? De Koh Tao Divemaster is DE opleiding tot professioneel duiker. Van beginner tot professioneel duiker kun je doen in 12 weken. Duik iedere dag zo vaak als je wilt, leer alles over de onderwaterwereld en leiderschap en woon op een tropisch eiland in de Golf van Thailand. |Een paradijs met een groot sociaal leven, prachtige stranden, heerlijk eten en heel veel duiken. De perfect combinatie voor een geweldige tijd. Wie weet duik jij nog voor je ontbijt met haaien! Dit is het populairste duikprogramma van Thailand.


   De Divemaster cursus op Utila, een uniek eiland in de Cariben is een perfecte locatie om te duiken, maar ook om een tijdje te verblijven. Je doet veel duikervaring op, proeft de Caribische sfeer en leeft het meest fantastische leven! Je kunt leren duiken van beginner tot duik prof en we zijn erg flexibel. Als je al duikcertificaten hebt, kunnen wij je opleiden vanaf dat niveau tot Divemaster. Dit is een professioneel niveau waarmee je kunt leven in de duikindustrie en eventueel verder kunt naar Duikinstructeur. En het geeft je een goede reden om er top uit te zien in je wetsuit!


   Word Divemaster in Byron Bay, Australië! De coolste plek van Australië. Leef daar het heerlijke leven als Divemaster. Byron Bay, the place to be! Je kunt iedere dag op Julian Rock duiken, een van de beste duiklocaties van Australië. En je woont in het hart van alle actie van Byron Bay en zo ontdek je zelf waarom Byron Bay een van de leukste plekken in Australië is om te wonen. Zeker als Divemaster!


   Een intensieve training tot Divemaster aan de mooiste stranden van oostelijk Afrika zorgen voor een paar onvergetelijke maanden! Je duikt elke dag in het leven van de Indische oceaan, samen met de Manta's, Walvishaaien en Bultruggen. Tofo heeft de grootste populatie jonge Walvishaaien ter wereld.


   Word Duikinstructeur! Het mooiste beroep wat er bestaat en je kunt werken over de hele wereld, op de mooiste plekken. Jouw werk terrrein is de azuurblauwe zee. Deze opleiding duurt 4 weken en volg je op het tropische en gezellige eiland Koh Tao in thailand. Je krijgt een internationaal certificaat en als je wilt kun je hierna direct aan de slag.


   Zin om het roer om te gooien? Ga voor je IDC of Cursus Duik Instructeur. Vergeet elke dag op en neer naar kantoor en verbreek de sleur van het dagelijks bestaan. Straks woon je aan het strand waar je hobby je werk is en reis je naar de mooiste plekken ter wereld om met duiken je brood te verdienen. Hallo ultieme vrijheid!


   Doe je complete Divemaster opleiding in Costa Rica, een paradijselijke locatie in de Stille Oceaan. Overdag ga je naar de mooiste duiklocaties op zee en 's avonds relaxen in het natuurpark met op de achtergrond het geluid van de jungle, apen en tropische vogels. Onderwater loopt het natuurpark gewoon door met zijn vulkanische rotsformaties en duizenden tropische vissen.


  Please wait, the form is loading ...

 

Wil je meer weten hoe de opleiding in zijn werk gaat? Wij helpen je graag. Omdat wij zelf professioneel duiker zijn, vinden wij het allemaal erg leuk om je er meer over te vertellen. Mail ons en wij geven je alle info! [email protected]

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here