Spanje Tussenjaar

Spanje Tussenjaar

Je hoeft niet ver te reizen om een te gekke vakantie te hebben. Spanje is een heerlijk land en je zit er zo. Maar Xtreme Gap gaat niet met jou 2 weken op het strand liggen. Een Spanje Tussenjaar met Xtreme Gap zit boordevol activiteiten. Je kunt Spaans leren, cultuur happen, kitesurfen, rondreizen op een roadtrip en tomaten gooien op het gekste festival wat je ooit zult meemaken.

Al onze programma’s zij in het zuiden van Spanje waar 300 dagen per jaar de zon schijnt. wij nemen je graag mee op een zonnig Spanje Tussenjaar!

Kijk hieronder voor ons volledige Spanje aanbod

    Filter by:

      Lekker trainen en anderen ontmoeten anderen op het paradijselijke eiland Mallorca. Onze 1 week fitness bootcamp, gesitueerd op een prachtige plek echt aan het strand, is afwisselend met snel resultaat. Voel je beter van binnen en van buiten en geniet van een geweldige fitness vakantie.


    Please wait, the form is loading ...

 

 

 

 

Je kunt voor weinig geld naar Spanje vliegen.
Ideaal dus voor een niet te duur tussenjaar.
Mocht je Spanje willen combineren met andere landen en programma’s, bijvoorbeeld in Portugal, dan kan dat. Wij zijn zeer flexibel en als jij aangeeft dat je meerdere programma’s wilt doen, zelfs in meerdere landen, dan kijken wij of ze aan elkaar te plakken zijn. Zo kunnen we samen jouw droom tussenjaar samenstellen. Mail ons jouw voorkeur en wij nemen zsm contact met je op. [email protected]

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips