Sri Lanka Tussenjaar

Sri Lanka Tussenjaar

Sri Lanka, een van de mooiste eilanden ter wereld. het is een prachtig groen land en is omring door een azuur blauwe zee met super witte stranden, en heerlijk weer. Perfect dus voor een Sri Lanka tussenjaar. Maar er is meer! Het is een mix van godsdiensten, en prachtige overblijfselen daarvan zoals tempels vind je overal. De vriendelijke bevolking sluit je al snel in je hart. Iedereen die Sri Lanka bezoekt, wordt verliefd op het land.

Met Xtreme Gap krijg je de kans om het echte Sri Lanka te ontdekken. Wij nemen je mee naar de binnenlanden en naar de azuurblauwe zee. Je kunt zelfs nog helpen de zeeschildpadden beschermen.

Bekijk hieronder Sri Lanka reisaanbod:

    Filter by:

      Als je van net even anders houdt, geen doorsnee vakantie, dan is de Epic Sri Lanka reis echt iets voor jou. Dit prachtige land is nog voor een groot deel ongerept en nog niet verpest door het massa toerisme. De mensen, het eten, de cultuur, de stranden en de indrukwekkende natuur maken Sri Lanka tot een droombestemming! We nemen je mee naar de mooiste tempels, de theeplantages, parelwitte stranden en onontdekte plekjes.


      De Sri Lanka Experience is een fantastische groepsreis in een prachtig land. Sri Lanka is een zonnig, tropisch eiland vol met palmbomen, een turquoise zee en veel activiteiten die je zelf kunt samenstellen. Je helpt mee aan een project waarin je waardevol en belangrijk werk doet ter bescherming van de schildpadden en je hebt ook nog een relaxte strand week op het einde! Ontdek Sri Lanka, de prachtige natuur en vriendelijke mensen en krijg de smaak te pakken van het leven in de tropen. Dit programma duurt 4 weken.


    Please wait, the form is loading ...

 

 

 

 

Denk je erover om Sri Lanka te combineren met nog meer landen in Azië of andere werelddelen? Dat kan. Je kunt bij Xtreme Gap veel programma’s aan elkaar plakken en zo je eigen droomreis samenstellen. Een mooie combinatie is bijvoorbeeld Sri Lanka, Thailand en Vietnam. Of geniet eerst van Sri Lanka en ga daarna door naar Australië om te werken en te reizen. Mail ons jou voorkeur en wij stellen samen met jou je droomreis samen. [email protected]

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here