Tanzania Tussenjaar

Tanzania Tussenjaar

Tanzania is een schitterend land en absoluut de moeite waard om te bezoeken Bezoek Tanzania als onderdeel van een van onze prachtige rondreizen door Afrika. Of ga de hoogte in en beklim Kilimanjaro. Het is een land van uiterste met vele mooie parken zoals Serengeti maar ook de Ngorongoro krater en het Victoria meer zijn een bezoek dubbel en dwars waard. Een Tanzania Tussenjaar met Xtreme Gap is onvergetelijk!

Kijk hieronder voor ons aanbod

  Filter by:

   Tijdens deze adembenemende rondreis van 40 dagen door Afrika bezoek je de beste toeristische bezienswaardigheden en activiteiten in Afrika. Je trekt door maar liefst 8 waanzinnig mooie landen en ontdekt onvergetelijke plekken zoals de Okavango Delta, Victoria watervallen, Lake Malawi, Ngorongoro Krater, optionele Serengeti excursie en nog veel meer!


   Tijdens deze adembenemende rondreis van 34 dagen door Afrika bezoek je de beste toeristische bezienswaardigheden en activiteiten in Afrika. Je trekt door maar liefst 7 waanzinnig mooie landen en ontdekt onvergetelijke plekken zoals de Okavango Delta, Victoria watervallen, en Lake Malawi. Je eindigt op het tropische eiland Zanzibar om al je ervaringen rustig op je in te laten werken, terwijl je geniet van zon, zee en strand. Deze reis is te boeken vanaf januari 2020.


   Ontdek Afrika in 55 dagen. Dit is DE Afrika Overland tour. In deze geweldigde reis bezoek je negen Afrikaanse landen en het programma zit volgepropt met natuur, cultuur, spanning, actie en avontuur! Je reist door Zuid Afrika, Namibie, Botswana, Zimbabwe, Malawi, Tanzania, Zambia, Oeganda en Kenia. Wat een heerlijke Afrika overload is dit programma!


   Tijdens deze trip langs de zuid-oostkant van Afrika bezoek je Tanzania en Kenia. Twee prachtige landen met een enorme diversiteit. De Serengeti, de savanne, wildparken, en natuurlijk uitgestrekte tropische stranden. Als je behoefte hebt aan de ultieme Afrika overland belevenis is dit absoluut de reis voor jou!! Je kunt er namelijk zeker van zijn dat dit een fantastische ervaring wordt!


  Please wait, the form is loading ...

 

 

Xtreme Gap is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe programma’s. Houd onze website daarom in de gaten.
Tanzania wordt vaak niet alleen bezocht, maar in combinatie met diverse andere landen. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben Tanzania in onze overland rondreizen te bezoeken.
Is het je droom om de Kilimanjaro te beklimmen? Super! Dit programma is uitermate geschikt om te combineren met andere Afrika programma’s. Wij stellen graag jouw droomreis samen als je deze nog niet bent tegengekomen op de site. Veel van onze programma’s kun je aan elkaar plakken en zo je eigen droomreis samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld door Tanzania reizen en daarna vrijwilligerswerk met dieren doen in Afrika. Mail ons je wensen en wij gaan voor je aan de slag! [email protected]

 

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here