Bereid je voor op zonnige tijden vol cultuur, heerlijk eten en 20 uur Spaanse les per week in het prachtige Malaga. Naast de basis, het leren van de Spaanse taal is er genoeg tijd om de omgeving te leren kennen, te gekke activiteiten te ondernemen zoals watersporten, paardrijden, Marakkesch, Cardoba, Sevilla en nog veel meer. Ontdek dit prachtige deel van Spanje en leer Spaans in het land zelf.

Book Now

Leer Spaans onder de Spaanse zon in Andalusië!

Spaans is de op een na meest gesproken taal en makkelijk te leren. Je hoeft er echt niet helemaal voor naar Zuid-Amerika. De Spaanse zon is slechts 3 uur vliegen bij je vandaan en lekker goedkoop om naartoe te vliegen. Met het beste weer van Europa is het volgen van een cursus Spaans in Malaga een prima optie.

Deze twee of 4 weken reis biedt een prima combinatie van 20 uur Spaanse les per week en tijd om te oefenen en de stad en omgeving te leren kennen. Er is hier zoveel leuks te doen! Malaga ligt aan de kust dus een dagje strand zit er ook zeker bij.

Highlights

 • 20 uur Spaanse les per week
 • Gezellig in een huis met anderen
 • Je eigen privé kamer
 • Veel tijd voor het strand
 • Cultureel doen bij het Picasso museum
 • Optionele water activiteiten
 • Vele optionele activiteiten eenvoudig te boeken
 • Dag trips: 2 of 3 culturele bezoekjes per week, kosten tussen de 3 en 15 euro (ieder weekend 1 excursie)
 • Tapas kroegentocht – iedere 3 weken, drankjes niet inclusief
 • Flamenco show – iedere week (18 euro)
 • Trip naar het Picasso museum – iedere 2 weken (12 euro)

 

Foto’s

Reisbeschrijving

Malaga

Het programma vindt plaats in Malaga, een prachtige grote stad aan de zuidkust van Spanje. Malaga heeft de mooiste stranden, een schitterende architectuur en is een echte studentenstad met veel reuring overdag maar ook tot in de late uurtjes. Wandelend door de marmeren straten van de oude stad tref je het Picasso museum aan. Je kunt heerlijk op het terras zitten bij de grote kathedraal, waarna je een bezoek kunt brengen aan het oude Alcazar (het Moorse kasteel met uitzicht op de stad). Of drink een heerlijk glas cava in de ultra-chique nieuwe haven. En natuurlijk stikt het er van de tapa barretjes. Lang leve het Spaanse leven!

De school ligt in het centrum van Málaga, te midden van alle actie met de honderden bars, winkels en restaurants rondom. Dus ook als je even niet studeert is er genoeg te zien en te ervaren in deze prachtige stad.

Al vinden alle lesuren (20 uur per week) plaats in Malaga, je kunt eenvoudig de omgeving verkennen met 1 van de vele activiteiten en dagtrips. Een aantal wordt aangeboden door de school en een aantal zoals water activiteiten kun je eenvoudig zelf regelen.

Taallessen

De Spaanse leraren staan voor je klaar om jou te Spaanse taal te leren. De lessen zijn speels, leuk en leerzaam. Je hebt in de ochtend 2 uur les en in de middag (na de siësta) ook 2 uur. Dit geeft je nog voldoende tijd om de stad te verkennen maar natuurlijk ook om te studeren. En als je daarmee klaar bent kun je ook nog even naar het strand. Je hebt van maandag tot en met vrijdag les. In de weekenden ben je vrij.

De lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden, op ieder niveau.

Spaanse keuken

Je kunt niet afreizen naar de Costa Del Sol, zonder Paella te proeven. Dus nemen wij je mee naar een heerlijk paella restaurant, en omdat het zo typisch Spaans gerecht is leren wij het je ook maken tijdens de kookles die we voor de groep hebben ingepland.

Activiteiten

Bij de school kun je eenvoudig de optionele activiteiten boeken. De meeste dagtrips vinden plaats in het weekend. Maar ook soms in de avond zijn er activiteiten. Je kunt andere plekken/steden bezoeken, naar het Picasso museum, de zee op, een flamenco show zien etc. Superleuk en het mooie is, het hoeft niet maar mag wel. Wil je lekker iedere dag op het strand liggen, dan kan dat ook. Toch raden wij je aan om uitstapjes te maken want je bent in een van de mooiste gebieden aan de kust van Spanje! En dat wil je niet missen.

Accommodatie

Je accommodatie is in een hostel of appartement, afhankelijk van het aantal deelnemers. Je hebt je eigen kamer en deelt de faciliteiten. Wel privacy en toch heel gezellig in 1 gebouw met z’n allen.

Veelgestelde Vragen

Nee, je kunt ook meedoen aan deze spoedcursus Spaans als je de taal nog niet spreekt. Maar als je wel al Spaans spreekt en je niveau wilt verbeteren kan dat ook tijdens dit programma. Je hebt niet alleen vier uur per dag les, maar je bevind je te midden van het echte Spaanse leven, dus je leert de taal heel snel!

Je hebt Spaanse les in een gerenommeerde school in Malaga. Je groep is afhankelijk van je kennis.

Spanje is een van de goedkoopste landen van Europa en aanzienlijk goedkoper dan Nederland, dus je hoeft geen bergen geld mee te nemen. Je kunt in Spanje al heerlijk uit eten voor weinig, een dagmenu (Menu del Dia) kost 8 euro en een biertje of een wijntje is vaak goedkoper dan een colaatje (1 euro)! Natuurlijk is er tijdens deze reis voldoende verleiding om geld uit te geven. Bijvoorbeeld op de Malaga Feria, maar ook het winkelen in de Spaanse steden is fantastisch. Buiten dat zou ik rekenen op ongeveer 25 euro per dag. En als je van feesten houd wellicht 10 euro meer.

Er zijn tal van activiteiten opgenomen in deze reis met enkele optionele extra’s zoals Marokko en kitesurfen in Tarifa. Je hoeft niet deel te nemen aan deze activiteiten, je kunt ook genieten van het strand en slenteren door de steden, maar het zijn wel mooie ervaringen. De korte boottocht van Spanje naar Marokko brengt je in een totaal andere wereld, en Tarifa is de plek om de grondbeginselen van Kite surfen te leren. Of als je al kunt kiten, dan is dit je kans om het eens op een van de beste plekken ter wereld te doen. Daarnaast is Tarifa ook een geweldig leuk en hip stadje!

Wij raden je aan tenminste 12 weken van te voren te boeken. We weten dan vrijwel zeker dat er plek is. Zeker in de zomervakantie periode kan het snel vol raken.

Duration Option Price  
2 (Week)Spanish & SunEUR 899Book Now
4 (Week)Spanish & SunEUR 1359Book Now

Inclusief

 • Pre departure informatie
 • luchthaven pick up
 • 20 uur Spaanse les per week
 • Alle studie boeken
 • Accommodatie
 • Paella kookles (iedere 4 weken gratis)
 • Welkomst drankje

Exclusief

 • Vluchten
 • Reisverzekering
 • Maaltijden
 • Optionele activiteiten
 • Terug naar het vliegveld

Data

Please contact us for available start dates.

“Ik heb een te gekke reis gehad en raad iedereen aan met Xtreme Gap te reizen!  Meer reviews hier 
Sanna De Bruin
” Hey Jasminka, dank je wel voor de super tijd! Meer reviews hier.”
Lina Jansen
” Hallo, ik wil nog een keer!!  Meer reviews hier.”
Tom Huissen

 

×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.