Op deze surftrip nemen wij je mee naar diverse prachtige eilanden voor de beste golven om op te surfen! We zorgen er ook voor dat je een geweldige tijd hebt, met strandfeestjes, veel gezelligheid en lol, lekker eten en veel avonturen. Surfen op Bali, Nusa Lembongan en Java met professionele, gezellige instructeurs die ervoor zorgen dat jij het naar je zin hebt en snel de mooiste golven kunt berijden.

Bali Surf Xplorer

Book Now

De beste golven en een gezellig sfeertje met onze legendarische surfinstructeurs

De beste golven en een gezellig sfeertje tijdens onze legendarische Surf Xplorer trip

Bali is een van de geweldigste surfplekken in de wereld. Bali zelf is een geweldig eiland! Het is er groen met de prachtige rijstvelden, je vindt er de mooiste stranden en de mensen zijn super vriendelijk en relaxed. Een paradijselijk eiland en je zal met zekerheid genieten tijdens deze 8 daagse surftrip, waarbij je niet alleen leert surfen, maar ook van de omgeving geniet en meerdere eilanden in de omgeving bezoekt.

Onze Surf Xplorer trip duurt 8 dagen en de groep bestaat meestal uit tussen de 4 en 10 mensen, maar dit kunnen er ook een paar meer zijn. Deze surftrip start iedere zondag, het hele jaar door.

De accommodatie is in gedeelde kamers, een mix maar we proberen zoveel mogelijk mensen te plaatsen van hetzelfde geslacht. Dit hangt af van het ratio. We kunnen ook een upgrade regelen naar een kamer voor jezelf voor 30 euro per nacht extra.

 

Fotos

 

Goede combinatie met de Bali Experience, de Fitness Bootcamp, Bali Backpacker reis en de Bali Avontuur.

 

Bali Surf Xplorer

Dag 1

Vertrek: zondag tussen 07 en 07.30 uur van Kuta en rond 8 uur van Changgu gebied (we kunnen je ophalen van je accommodatie of bij ons in de buurt) en je komt de volgende zondag weer terug. Boek alsjeblieft op tijd, want we hebben beperkt plek.

Je schuift om 8 uur aan voor het ontbijt en ontmoet de medewerkers. Na het ontbijt heb je een intro en je eerste surfles met het Xtreme Surfteam. De eerste dag wordt er gekeken naar de beste golven om al surfend in te spelen om zo te zien op welk surf niveau je zit. We brengen de eerste nacht door in het surfkamp en gaan de omgeving verkennen van Changgu.

Inclusief maaltijden: O/D

Dag 2

We zijn vroeg op voor het ontbijt. Om zoveel mogelijk uit onze surfdag te halen, vliegen we vandaag van Bali naar Java. Het is een korte trip dus waarschijnlijk lig je in de middag al in het water bij ons eigen te gekke surfkamp. Vandaag gaan we surfen, eten, chillen en checken we onze nieuwe surflocatie uit. Echt een onontdekt stukje Java. Je kunt hier genieten van de prachtige zonsondergangen, lekker met een koud drankje in je handen en de gezelligheid van de groep en de medewerkers. Dit wordt onze thuisbasis voor de rest van de week. * Transport van een vlucht zijn of een boot, afhankelijk van het weer en de beschikbaarheid.

Inclusief maaltijden: O/L/D

Dag 3

Surfen, eten, surfen, chillen, lachen, slapen.

Inclusief maaltijden: O/L/D

Dag 4

Optionele dagtrip. Tour naar een dorpje in de buurt, pradijselijke stranden, schildpadden verblijf en lekker relaxen en hangen met de locals op Red Island en surfen in de ochtend en de middag in de heerlijke golven.

Inclusief maaltijden: O/L/D

Dag 5

Surfen, eten, surfen, chillen, eten, biertje, slapen

Inclusief maaltijden: O/L/D

Dag 6

Zeer vroeg ontbijt vandaag. Daarna surfen en vertrek terug naar Bali op de snelle boot, naar een van de mooiste surf en duiklocaties in de wereld, Nusa Lembongan. * transport kan een vlucht zijn of een minibus, afhankelijk van het weer en de beschikbaarheid.

Inclusief maaltijden: O/D

Dag 7

We gaan weer vroeg op om de geweldige surfbreaks te ontdekken en we gaan op zoek naar de manta roggen om met ze te snorkelen. En we gaan lekker door met deze geweldige manier van leven.

Je kunt ook nog proberen te suppen (stand up paddling) en andere geweldige water activiteiten.

Inclusief maaltijden: O/L/D

Dag 8

Vandaag geniet je van alles wat Nusa Lembongang te bieden heeft. Surfen, eten, snorkelen, surfen, eten, chillen en daarna de snelle boot terug naar Bali. We komen rond zonsondergang terug op Bali en kunnen nagenieten met een drankje met en je nieuwe vrienden. We sluiten af met mooie verhalen en kijken terug op een onvergetelijke surftrip!

Inclusief maaltijden: O/D

 

360 verschillende surfspot

Bali staat bekend als een van de beste surf locaties in de wereld. Niet zo gek als je weet dat er 360 verschillende surfspots zijn. Je raakt dus nooit uitgekeken op dezelfde surflocatie en als de golven beter zijn op een andere locatie, dan rijden we daar naartoe.

Houd er rekening mee dat het reisschema kan wijzigen, dit is afhankelijk van de conditie van de golven en wat de groep nodig heeft.

Waarom surfen leren op Bali?

Men zegt dat Bali gezegend is met de beste kwaliteit surflocaties meter kust. En het heeft een grote variëteit aan golven. Kleine om het te leren tot aan monsters rond Uluwatu. Dus op wat voor niveau je ook bent op surfgebied, voor iedereen zijn de beste golven te vinden op Bali. Daarnaast is het ook nog eens een schitterend mooi eiland (en de eilanden er omheen ook).

Je kunt overigens instappen op alle niveaus. Of je nou wel of geen ervaring hebt, dat maakt niet uit voor dit programma.

Hoge standaard in lesgeven

Wij leren je de veiligste en makkelijkste surfmethodes. Als je nog nooit gesurft hebt, beginnen we op het strand met een demonstratie en wat oefeningen. We leren je over veilig omgaan met je board en de beste water/golf technieken. Daarna gaan we 2 uur het water in met een instructeur. Onze surflessen starten met je individueel een zetje geven in de kleine golven. Als je eenmaal opstaat en de golf berijd, leren we je om te peddelen en zelf de golf te pakken. Aan het eind van deze sessie kun je zelf een golf pakken en deze berijden tot aan het strand.

Kicken!

Bij aankomst

Houd er rekening mee dat vliegveld pick up en retour niet inbegrepen zijn. Je kan worden opgehaald uit je hotel in de buurt van Kuta of Changgu.

Vraag ons naar de details als je een aankomstpakket wilt.

Je kunt dit programma perfect combineren met andere programma’s in Bali als de Fitness Bootcamp, Bali Backpacker reis en de Bali Avontuur reis.

 

Duration Option Price  
8 (Days)No airport pick upEUR 639Book Now
8 (Days)Incl. airport pick up + extra nightEUR 719Book Now
Book 16 or more weeks up front to secure these deals.
Duration Option Price
8 (Days)No airport pick upEUR 639 EUR 626 (Early Bird)
Enquire here
8 (Days)Incl. airport pick up + extra nightEUR 719 EUR 705 (Early Bird)
Enquire here

Book today with a deposit and travel after 18 - May - 2022 to lock in the early bird price. "Hurry only limited early bird spots available !"

Terms: €250 deposit required on booking. Full payment 12 weeks prior to trip start.

Inclusief

 • Informatie voor vertrek
 • Pick up van accommodatie in Kuta of Changgu gebied
 • Accommodatie zoals aangegeven
 • Surflessen en gidsen
 • Transport naar de verschillende locaties
 • Maaltijden zoals aangegeven
 • Dagelijks uitgebreid ontbijt
 • Alle surf materialen

Exclusief

 • Vluchten
 • Visa
 • Reisverzekering
 • Zonnebrand (heb je echt nodig!)
 • Privéles at 38 euro per les, inclusief materialen
 • Luchthaven pick up
 • Luchthaven retour

×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.