Ontdek de stranden en de feestjes van Sihanoukville en Koh Rong, door naar het noorden met stops onderweg in Kampot en Phnom Penh waar wij de Khmer cultuur ontdekken, de geschiedenis en het nachtleven. De reis eindigt in Siem Reap waar een van de highlights van Zuid Oost Azie te vinden is – het majesueuze Angkor Wat.

Cambodja Backpacker Experience

Book Now

Ontdek prachtig Cambodja in een onvergetelijke groepsreis

 

FOTOS

Reisschema

Dag 1 Aankomst in Siem Reap

Op de eerste dag van deze geweldige reis halen wij je op van het vliegveld of ontmoeten wij je in het hostel. Je ontmoet de crew en de rest van de reisgenoten zullen ook vandaag aankomen. Je kunt vandaag lekker chillen en bijkomen of de stad verkennen. In de avond gaan we gezellig met z’n allen uit eten in pub street en genieten van heerlijke verfrissende drankjes. Een ideale plek om elkaar beter te leren kennen.

Dag 2 Cooking class en sunset BBQ

We leren vandaag enkele traditionele gerechten klaarmaken, onder leiding van onze Khmer master chef en natuurlijk genieten we aan het eind van onze zelfgemaakte maaltijden. Tegen de avond stappen we in een tuk tuk die ons naar de prachtige rijstvelden brengt, net buiten Siem Reap. Hier genieten we van een prachtige zonsondergang en een heerlijke BBQ.

Dag 3 Zonsopgang bij Angkor Wat

We gaan vandaag vroeg op en nemen de Tuk Tuk naar het oude en zeer bekende tempelcomplex, genaamd Angkor Wat. Een UNESCO wereld erfgoed plek en een van de oudste en grootste religieuze monumenten op de wereld. We zien de zons opkomen over de tempels wat echt adembenemend mooi is! We ontdekken al wandelend over het terrein, de schoonheid van het complex. In de middag stappen we op de prive minibus naar Phnom Penh.

 Dag 4 S21 & Killing Fields

Als je naar Phnom Penh gaat ben je bijna verplicht om naar de Killing Fields en S21 te gaan. Deze historische sites mag je niet missen, dus zullen wij er ook een bezoek aan brengen. Deze 2 plekken maken wat van de heftige geschiedenis zichtbaar die niet zo lang geleden heeft plaatsgevonden.

Dag 5 Kampot River Activiteiten

Vandaag reizen naar Kampot, een stadje met een heerlijke sfeer, gelegen aan de rivier. Deze plek ligt op een paar uur ten zuiden van Phnom Penh. Nadat we zijn ingecheck in onze accommodatie gaan we naar de rivier om te spelen in en rond de rivier. Touwen, bootjes, grote binnenbanden etc zorgen voor veel plezier! Hier verblijven we de rest van de middag. Lekker chillen en spelen!

Dag 6 Kampot River Cruise

We reizen vandaag per boot door het land. Geniet van al het moois onderrweg! Het landschap is fantastisch en vanaf de boot kun je er extra van genieten! Het is hier zo anders dan in de steden of de stranden waar we hierna naartoe gaan.

Dag 8 Reizen naar Sihanoukville

Tijd om naar het strand te gaan! We reizen verder naar het zuiden naar het bekende backpacker plekje genaamd Sihanoukville. Het staat bekend om de stranden en de feestjes. Je kunt het niet overslaan om in de avond gezellig met alle andere backpackers te feesten. Let’s party on the beach!

Dag 8 Sihanoukville boat trip

Vandaag stappen we op de boot en brengen de hele dag op en rond het water door. We gaan op zoek naar de beste snorkelplekjes aan de zuidkust en de omringende eilanden. Ja, het is hier fantatastisch! Azuurblauwe zee en witte zandstranden. Onderwater is het kleurrijk!

.Dag 9 Koh Rong Samloem

Zonder twijfel vind je hier de mooiste plekjes van deze reis. Paradijselijke stranden en daarom brengen we hier 2 dagen door. We verblijven in ons meest favoriete backpackers hostel in onze eigen privé baai.

Dag 10 Koh Rond Samloem

Vandaag kun je indelen zoals jij het wilt. Je kunt relaxen op het strand, chillen in zee, relaxen in een hangmat, een spelletje spelen, kajakken of de omgeving verkennen.

.Dag 11 Terug naar Phnom Penh

Vandaag gaan we terug naar Phnom Penh waar we de laatste nacht van de reis doorbrengen. Je kunt de middag zelf de stad verder verkennen en even bijkomen, van in de avond hebben we ons afscheidsdiner en feesten we lekker door. Zo maken we een mooi eind aan deze fantastische reis.

Dag 12 Chilled Check Out

Helaas is vandaag het einde van onze reis. We helpen je met je verdere reisplannen. Of je nou naar huis gaat of verder gaat reizen.

Duration Option Price  
12 (Days)SharedEUR 829 EUR 705 (SALE! 15% Off!)Book Now

INCLUSIEF

 • Vliegveld pick up
 • 11 nachten accommodatie
 • Transport
 • Kooklessen
 • Zonsondergang BBQ
 • Angkor Wat
 • Siem Reap
 • Phnom Penh markten
 • S21 en Killing Fields
 • Kampot
 • Kampot River Cruise
 • Sihanoukville
 • Boottrip en BBQ
 • Koh Rong Samloem
 • Afscheidsdiner

We laten de meesten maaltijden uit het programma zodat je zelf kunt kiezen wat je wilt. Maar je nemen je wel mee naar de leukste en beste restaurants (zowel traditioneel als westers), dus er is altijd wel iets lekkers voor iedereen. Houd er rekening mee met je budget dat je de meeste maaltijden en drankjes zelf moet aanschaffen. Eten in Zuid Oost Azie is goedkoop als je het bij hun eigen keuzen houdt.

EXCLUSIEF

 • Vluchten
 • Reisverzekering
 • VisaTravel insurance
 • Meeste maaltijden
 • Drankjes

Data

2020 Start Dates:

04 Mar
17 Mar
26 Mar

08 Apr
14 Apr
30 Apr

09 May
22 May
31 May

13 Jun
22 Jun

05 Jul
14 Jul
27 Jul

05 Aug
18 Aug
27 Aug

09 Sep
18 Sep

01 Oct
10 Oct
23 Oct

01 Nov
14 Nov
23 Nov

 

×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.