De Ultieme Reis Rond De Wereld

De wereld rond! Reis van West naar Oost en geniet van mooiste avonturen in Thailand en Laos in Azie, voordat je verder reist naar Australie en Nieuw Zeeland, landen vol avontuur en actie! Maak je reis af in Amerika met een waanzinnige road trip van Los Angeles naar New York voor je weer naar huis vliegt, met een rugzak vol waanzinnige herinneringen!

De Ultieme Reis Rond De Wereld!

Book Now

Thailand, Laos, Australie, Nieuw Zeeland en de USA

Rond de wereld reizen is een spannende en onvergetelijke ervaring. De plekken die je bezoekt, de mensen die je ontmoet, de serieus waanzinnige avonturen die je beleeft en de tomeloze ervaringen waar je van leert. En honderden nieuwe vrienden, voor even of voor het leven. Dit wordt jouw reis, om voor altijd bij je te dragen.

Grote avonturen om niet te missen

Tuben op een rivier in Laos. Dansen met je voeten in het zand op een tropisch eiland, culturen opsnuiven, parachute springen, surfen, zeilen, raften, 4 wheel drive, canyoning etc etc etc. Het houdt niet op, alles zit in deze geweldige wereldreis! Deze wereldreis bestaat uit een samenstelling van diverse reizen. Zie hieronder welke reizen dat zijn.

1. Thailand Experience

Deze reis is ons meest populaire reis! Bomvol activiteiten dus geen tijd om je te vervelen. De perfecte manier om Thailand te ontdekken met een groep in 4 weken, met een reisschema dat bijna uit elkaar barst van alles wat dit prachtige land te bieden heeft. Jij kiest je eigen activiteit. Een introductieweek, een avonturenweek, een actie week en een strand/natuurbehoudweek. Jij zult Thailand op de best mogelijke manier én volledig begeleid ontdekken. Let the adventure begin!

2. Backpacken in Laos

Bezoek Laos, het prachtige land met de liefste mensen en superveel avontuur! Doe net even wat anders in onze backpacker reis door Laos. Je start in Bangkok, Thailand. Vanuit hier reis je naar Laos, het land van mooie watervallen en betoverend landschappen. En overal waar je komt in Laos hangt een relaxte sfeer. Een backpackers land bij uitstek!

3. Ultieme Australie Reis

Stop maar met dromen over de ultieme reis door Australië. Je hebt jouw Australië reis hier gevonden. Een trip langs de Australische oostkust vol actie en avontuur. Wij brengen je naar de gaafste plekken. Surfen, skydiven, duiken, off roaden op Fraser eiland en lekker feesten. En de reis is flexibel, dus je kunt je tijd zelf indelen!

4. Nieuw Zeeland Adrenaline Tour

Het avontuur der avonturen in Nieuw Zeeland, het land vol adrenaline verhogende avonturen! Reis met Xtreme Gap en spring letterlijk en figuurlijk in het diepe. We hebben bungy jumpen en skydiven voor je in petto naast nog veel meer knieën knikkende avonturen. Accommodatie, vervoer per backpackers bus met begeleiding en alle activiteiten zijn geregeld maar je reist in je eigen tempo. Dit programma is opgebouwd uit Het aankomstpakket in Nieuw Zeeland, Kiwi Experience Buspas en de Queenstown Adrenaline Kick

5. USA Road Trip LA to New York

Dit is de ultieme USA road trip! Je doorkruist de Verenigde Staten van Los Angeles naar New York. Je reist in een kleine groep met individuele reizigers. Met deze groep reis je naar Las Vegas, LA, New Orleans, de Grand Canyon, New York,  en nog veel, veel meer … Je reist via het relaxte Zuiden naar het snelle Oosten en onderweg stop je voor veel activiteiten, waaronder whitewater rafting, gokken in Las Vegas, wandelingen in Nationale parken en nog veel meer. Deze reis duurt 21 dagen.

Foto’s

Details

Deze reis die is samengesteld om het meeste uit je reis en uit je budget te halen. De wereldreizen van Xtreme Gap zijn perfect voor als je wat langer op reis wilt en net even wat meer wilt meemaken. Ze zijn totaal flexibel, dus we kunnen er trip uithalen en anderen voor in de plaats zetten, we kunnen de reis verlengen of verkorten. Je kunt het helemaal zelf bepalen. Het gaat ons erom dat jij de reis gaat maken die je in gedachten hebt. Jouw droomreis. Zo’n wereldreis kan maanden van te voren gepland worden en om eerlijk te zijn heb je de tijd nodig om alles omtrent je wereldreis goed te kunnen plannen. Dat hoef je niet zelf te doen, wij helpen je daar graag bij! Dus neem contact met ons op en wij gaan direct voor jou aan de slag! Jouw persoonlijke reisadviseur en jijzelf zorgen ervoor dat

Deze reis bestaat uit een samenstelling van diverse reizen van Xtreme Gap.

1. Thailand: Thailand Experience, vaste startdata
Duur 4 weken (28 dagen)

2. Laos: Backpacken in Laos, Tom Yum Pass, flexibele startdata.
Duur: Flexibel. Wij raden een minimum van 11 dagen aan, maar beter is ongeveer 16 dagen of langer. Je kunt er maximaal een jaar over doen.

3. Australie: De Ultieme Australie reis, vaste startdata.
Duur: Flexibel. Wij raden een minimum van 7 weken aan, maar beter is er langer over te doen. Je kunt er maximaal een half jaar over doen. En je kunt ook nog werken onderweg om wat bij te verdienen (vraag ons naar de details)

4. Nieuw Zeeland: Nieuw Zeeland Adrenaline Tour, flexibele startdata.
Duur: Flexibel. Wij raden een minimum van 5 a 6 weken aan, maar beter is er langer over te doen. Je kunt er maximaal een jaar over doen.

5. USA: USA Raodtrip van LA to New York, vaste startdata
Duur: 21 dagen

Hieronder vind je de links naar de afzonderlijke programma’s. Je kunt er op klikken voor de details (rechtermuisklik en je opent een nieuwe tab)

  Filter by:

   Deze reis is ons meest populaire reis! Bomvol activiteiten dus geen tijd om je te vervelen. De perfecte manier om Thailand te ontdekken met een groep in 4 weken, met een reisschema dat bijna uit elkaar barst van alles wat dit prachtige land te bieden heeft. Jij kiest je eigen activiteit. Een introductieweek, een avonturenweek, een actie week en een strand/natuurbehoudweek. Jij gaat Thailand op de best mogelijke manier én volledig begeleid ontdekken. Let the adventure begin!


   Stop maar met dromen over de ultieme reis door Australië. Je hebt jouw Australië reis hier gevonden. Een trip langs de Australische oostkust vol actie en avontuur. Wij brengen je naar de gaafste plekken. Surfen, skydiven, duiken, off roaden op Fraser eiland en lekker feesten. En de reis is flexibel, dus je kunt je tijd zelf indelen!


   Dit is de ultieme USA road trip! Je doorkruist de Verenigde Staten van Los Angeles naar New York. Je reist in een kleine groep met individuele reizigers. Met deze groep reis je naar Las Vegas, LA, New Orleans, de Grand Canyon, New York,  en nog veel, veel meer ... Je reist via het relaxte Zuiden naar het snelle Oosten en onderweg stop je voor veel activiteiten, waaronder whitewater rafting, gokken in Las Vegas, wandelingen in Nationale parken en nog veel meer. Deze reis duurt 21 dagen.


   Het aankomstpakket in Nieuw Zeeland zorgt voor een zachte landing in Nieuw Zeeland. Al het noodzakelijke voor de eerste paar dagen in het prachtige Nieuw Zeeland is voor jou geregeld. Accommodatie in een Top backpackers hostel in Auckland. Transfers vanaf het vliegveld in Auckland, ontbijt vouchers en een stadstour van een halve dag om je wegwijs te maken in deze fantastische stad. Niet alleen is het hostel te gek, het is ook nog eens op loopafstand van alle bezienswaardigheden en je kunt gratis gebruikmaken van de sauna, bubbelbad en heerlijke dakterras.


   Wil jij de tijd van je leven hebben in Queenstown, de adrenaline hoofdstad van Nieuw Zeeland? Dat kan! Je kunt vijf of zes dagen lang gaan skydiven, bungyjumpen, nevis swing, ziptrek of een jet boottocht maken. Deze super leuke adrenaline verhogende activiteiten zorgen ervoor dat je de beste adrenaline kick krijgt die je je maar kunt voorstellen. Hierna kun jij je vrienden jaloers maken met je verhalen! In het bruisende nachtleven in Queenstown is het ook nog heel makkelijk om nieuwe mensen ontmoeten. Alles is voor je geregeld, je accommodatie, ontbijt en vervoer.


   Bezoek Laos, het prachtige land met de liefste mensen en superveel avontuur! Doe net even wat anders in onze backpacker reis door Laos. Je start in Bangkok, Thailand. Vanuit hier reis je naar Laos, het land van mooie watervallen, betoverend landschappen en van tubing op een rivier met een biertje in je hand. En overal waar je komt in Laos hangt een relaxte sfeer. Een backpackers land bij uitstek!


  Please wait, the form is loading ...

Veel gestelde vragen

Jazeker! Je kunt de reis zo aanpassen dat het helemaal jouw reis wordt. Geef ons aan wat jij wilt en wij gaan voor je aan de slag!

Wij helpen je graag!  Er komt behoorlijk wat planning bij kijken en wij hebben de ervaring of het nu gaat over vluchten, data, budgettering, visa ed.

De kosten voor de vluchten is niet inclusief. Wij kunnen je helpen met de vluchten, je kunt dit aangeven op het boekingsformulier.

Behalve in het begin van je reis in Thailand, ben je verder vrij om te beslissen waar je langer wilt blijven. Deze reis is erg flexibel, er hoeven maar een paar dingen van te voren vastgelegd te worden.

Waar je logeert is per programma verschillend. De accommodatie staat beschreven per programma onder het kopje accommodatie. In Laos dien je je accommodatie zelf te regelen en dat zijn vaak hostels met slaapzaaltjes. In Australie heb je 19 nachten accommodatie inclusief, de rest regel je zelf. In Nieuw Zeeland regel je zelf je accommodatie. Over het algemeen zijn dit hotels. In de USA is het een combinatie van camping en motels

Nee, niet alles is in een groep en je bent (gelukkig) niet de hele tijd met dezelfde mensen. Daar is een wereldreis veel te lang voor. Je start in een groep met de Thailand reis. Een lekker veilig begin. Daarna ga je naar Laos en daar reis je op een hop on hop off buspas en kun je je eigen tempo bepalen. In Australie is het eerste gedeelte in een groep, De eerste dagen Sydney en de surftrip. Daarna reis je weer in je eigen tempo door Australie. Nieuw Zeeland is ook in je eigen tempo. Beide op flexibele hop on hop off buspassen. De USA trip is weer een groepsreis.

Speciale betalingsregelingen voor Wereldreizen

Op de Wereldreis programma’s kunnen we een betalingsregeling samenstellen, het maakt het vaak makkelijk om te sparen voor je droomreis. Je kunt natuurlijk ok alles in een keer betalen.

Betaalschema

 • Moment van boeking als je over minimaal 6 maanden vertrekt: 25% aanbetaling van de totale reissom
 • 16 weken voor vertrek: 50% van de totale reissom
 • 12 weeks voor vertrek: restant van de reissom, 25% van de totale reissom

Een betaalschema helpt je met het sparen voor vluchten, zakgeld en verzekering.

Zie verder bij de afzonderlijke programma’s de veelgestelde vragen.

Duration Option Price  
20 (Week)Thailand Laos Australia New Zealand USA EUR 9499Book Now

Inclusief

Zie de afzonderlijke programma pagina’s voor wat inclusief is.

Exclusief

 • Vluchten (wij kunnen je hierbij helpen, denk aan tussen de 1200 en 1800 euro)
 • Visa
 • Reisverzekering
 • Zakgeld
 • Maaltijden die niet binnen de programma’s vallen
 • Drankjes

Data

Start Dates 2019

29 September 2019
27 October 2019

2020 start dates

Saturday 25 January 2020
Saturday 22 February 2020
Saturday 07 March 2020
Sunday 22 March 2020
Saturday 05 April 2020
Saturday 19 April 2020
Sunday 17 May 2020
Sunday 21 June 2020
Sunday 05 July 2020
Saturday 18 July 2020
Sunday 02 August 2020
Sunday 16 August 2020
Sunday 13 September 2020
Sunday 11 October 2020
Thursday 12 November 2020
Friday 11 December 2020

 

“I found Xtreme Gap Year to be one of the most professional and friendly companies I have ever had the pleasure of dealing with.”
David Biggs
“Xtreme arranged the perfect round the world adventure for me, really useful suggestions came from there quite frankly endless knowledge about places I wanted to go.”
Joanna Sheridan
×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips