‘Hop On & Hop Off’, of boek een pakket waarin al het vervoer en alle accommodaties worden aangeboden.

Tijdens de veelbelovende Fiji Experience, kun je rekenen op prachtige stranden op de Eilanden aan de Stille Oceaan. Cultuur happen en heerlijk genieten van een kokosnoot en de azuurblauwe zee. Een waar paradijs. Kies een pass uit en ga! Hiermee kun je super makkelijk rondreizen en het is een te gekke manier om nieuwe mensen op Fiji te leren kennen.

Fiji Experience

Book Now

 

 

Fiji Experience hoogtepunten:

 • Duiken bij Volivoli: Vanaf de kust van het afgelegen Strand Volivoli zijn er 22 bloeiende duikplekken die niet kunnen wachten om ontdekt te worden. Of je nou beginner bent of advanced, Ra Divers zal je meenemen naar dit bijzondere onderwater paradijs.
 • Zwemmen met de Manta Roggen bij Mantaray Eiland Resort: Hier krijg je de kans om een van de onderwater “Big Five” af te strepen. Manta roggen zijn prachtig, spectaculair, immens groot en heel erg speels. Laat de kans om met deze indrukwekkende dieren te duiken niet aan je voorbij gaan!
 • Zand boarden: Boarden over de vrijwel verticale zandduinen van de historische Sigatoka Zandduinen. Het uitzicht boven aan de top is  zo overweldigend dat je hart er automatisch sneller van gaat kloppen.
 • Sevu-sevu ceremonie: Deelnemen aan een traditionele kava ceremonie is een eer en een oude traditie die nog steeds regelmatig in Fiji wordt uitgeoefend.
 • Een echt dorp bezoeken: Niets is te vergelijken met een bezoek aan een dorp in Fiji. Neem vooral de tijd en de moeite om met de locals te kletsen en rond te hangen voor een paar extra rondjes kava.
 • Beachcomber Eiland: wereld beroemd in Fiji. Dit is een must!
 • Natadola Strand: Genomineerd tot één van de mooiste stranden ter wereld. Je kunt er geweldig zwemmen in kristal helder water, ongeacht het tij, snorkelen en paardrijden.
 • Suva Stad: De grootste stad van de Stille Zuidzee (op Nieuw Zeeland en Australië na uiteraard). Vol actie dankzij de verschillende culturen die in Fiji samenkomen.
 • Coral Coast Stranden: Onze eerste stop waar we een nacht doorbrengen is het bijzondere Mango Bay Beach. Hier kun je echt genieten van alles wat de Coral Coast te bieden heeft.
 • Nadi: Een multiculturele stad waarvan het merendeel van de bewoners voornamelijk Indiërs of Fijianen zijn, samen met een grote hoeveelheid buitenlandse toeristen die dagelijks voorbij komen. Ga vooral een keer naar de markt van Nadi en vergeet niet een bezoek te brengen aan de indrukwekkende Hindoe Tempel aan het einde van de stad.

 

Fotos

Reisbeschrijving

Fiji Experience Passen.

 

Klik op de passen voor meer details.

Hoogtepunten:

10 dagen Fiji vakantie pakket, met een reis rondom Viti Levu Eiland, Beachcomber Eiland en Mantaray Eiland en heel veel tijd om te ontspannen, snorkelen, zwemmen of duiken op de beste stranden van Fiji. Ook is inbegrepen een bezoek aan het dorp, sevu-sevu ceremonie, zand boarden, hot pools, modder pools, jungle trek en zwemmen in een waterval.

Accommodatie:

 • 1 nacht in Mango Bay Resort
 • 1 nacht in Uprising Beach Resort
 • 1 nacht in Volivoli Beach
 • 1 nacht in Nadi
 • 2 nachten op Beachcomber Eiland Resort
 • 2 nachten bij Mantaray Eiland Resort

Inclusief:

Boot transfers naar Beachcomber Eiland, dan door naar Mantaray Eiland voordat je terugkeert naar Nadi. De 3 eerste nachten is continental breakfast inbegrepen en alle maaltijden op Beachcomber Eiland!

Maaltijden:

Op Mantaray Eiland krijg je verplicht een maaltijd pakket te kopen en dat wordt direct bij het resort afgerekend voor ongeveer FJ$87 (onder voorbehoud). Voor alle overige maaltijden kun je kiezen uit het menu voor een bedrag van ongeveer FJ$10-$25 per maaltijd, bij het resort restaurant.

Vertrek:

Nadi op Woensdag en Zaterdag.
 Pick-up vanaf alle hotels en resorts. Wij raden je aan om er een dag eerder te zijn omdat de reis in de ochtend begint.

Reisschema:

Dag 1: Nadi naar Robinson Cusoe Eiland, de boot transfer en accommodatie zijn inclusief in je pas. Laat ons ajb weten waar je logeert zodat we je op de eerste dag op kunnen halen en kunnen je dan laten weten hoe laat je wordt opgehaald.

Dag 2: Robinson Crusoe naar Uprising Beach Resort, inclusief Uprising rainforest trek (optioneel) en geniet van de middag op Uprising beach.

Dag 3: Uprising Beach Resort naar Tanoa Rakiraki inclusief Suva city tour, Nasatoka villa, school/weeshuis bezoek en billibili raften.

Dag 4: Tanoa Raikiraki naar Nadi. We rijden door een prachtig gebied genaamd de Indo-Fijian cane belt, naar de Sabeto hot pools en gaan daarna naar Nadi. Geniet van een Indo-Fijian lunch bij Tanao Waterfront Lautoka.

Dag 5: Nadi naar Beachcomber Eiland waar je eind van de ochtend aankomen. Werkelijk een prachtig eiland! We genieten hier van onze lunch. Je vervoer van het hotel naar Achorage Jetty wordt geregeld door Beachcomber Cruises. Pick up tijd is 07.30 uur vanaf je hotel.

Dag 6: Beachcomber Eiland. Je kunt aan allerlei activieiten meedoen of lekker luieren op het strand in het paradijs!

Dag 7: Beachcomber Eiland naar Mantaray Island Resort waar we naar het noorden van het eiland gaan tegen het eind van de middag.

Dag 8: Mantaray Eiland. Spendeer de hele dag hier op het prachtige eiland en ga snorkelen, duiken zwemmen en wellicht zie je een Manta rog!

Dag 9: Mantaray Eiland naar Nadi. We gaan van het eiland af en terug naar Nadi waar je begin van de avond aankomen. Transfer van Port Denarau naar je hotel (hotel niet inbegrepen) of transfer naar het vliegveld wordt geregeld door Awesome Adventures Fiji.

Hoogtepunten:

8 dagen reizen rondom het Eiland Viti Levu en Mantaray Eiland met heel veel tijd om lekker te relaxen, snorkelen, zwemmen of duiken op de beste stranden van Fiji. Ook zijn inbegrepen een bezoek aan het dorp, sevu-sevu ceremonie, zand boarden, hot pools, modder pools, jungle trek en zwemmen in een waterval.

Accommodatie:

 • 1 nacht bij Mango Bay Resort
 • 1 nacht bij Uprising Beach Resort
 • 1 nacht bij Volivoli Beach
 • 1 nacht in Nadi
 • 3 nachten op Mantaray Eiland Resort

Inclusief:

Boot transfers naar Mantaray Eiland. De 3 eerste ochtenden is continental breakfast inbegrepen!

Maaltijden:

Op Mantaray Eiland krijg je verplicht een maaltijd pakket en wordt direct bij het resort afgerekend voor ongeveer FJ$87 (onder voorbehoud). Voor alle overige maaltijden heb je de keus uit een menu voor een bedrag van ongeveer FJ$10-$25 per maaltijd bij het resort restaurant.

Vertrek:
 Nadi op Maandag, Woensdag en Zaterdag.
 Pick-up vanaf alle hotels en resorts.

Reisschema:

Dag 1: Nadi naar Mango Bay, inclusief Nadi Town marktjes. Natadola beach 3 uur, Lomawai village & sandboarding!

Dag 2: Mango Bay naar Uprising Beach Resort inclusief de Uprising rainforest trek (optioneel) en de middag op Uprising Beach.

Dag 3: Uprising Beach Resort naar Tanoa Rakiraki inclusief Suva city tour, Nasatoka villa, school/weeshuis bezoek en billibili raften.

Dag 4: Tanoa Rakiraki hotel naar Nadi, we rijden door de Cane Belt voor een Indo-Fijin lunch stop in Lautoka, door naar Sabeto mud voor de hot pools!

Dag 5: Nadi naar Mantaray eiland waar we aan het eind van de ochtend aankomen, net op tijd voor de lunch.

Dag 6: Mantaray eiland waar je de hele dag kunt genieten van snorkelen, duiken, zemmen en misschien Manta roggen kunt zien.

Dag 7: Doe nog eens hetzelfde als gisteren, want hier krijg je nooit genoeg van!

Dag 8: Mantaray eiland naar Nadi, waar je aan het begin van de avond aankomt.

 

Reistijd: 6 dagen / 5 nachten slaapzaal / op gemeenschappelijke basis
Vertrek Nadi: Woe, Zat dubbel

Hoogtepunten:

Er is volop tijd om te relaxen, snorkelen, zwemmen of duiken op de beste stranden van Fiji.

Ook zijn inbegrepen een bezoek aan het wereldberoemde Beachcomber Eiland, bezoek aan dorpen, sevusevu ceremonie, zand boarden, hot pools, modder pools, jungle trek en zwemmen in een waterval.

Accommodatie:

 • 1 nacht bij Mango Bay Resort,
 • 1 nacht bij Uprising Beach Resort,
 • 1 nacht bij Volivoli Beach
 • 1 nacht in Nadi (resort bevestigd op moment van boeken)
 • 1 nacht op Beachcomber Eiland.

Inclusief:

Boot transfer van en naar Beachcomber Eiland en alle maaltijden op het eiland. De eerste drie ochtenden is ook continental breakfast inbegrepen!

Maaltijden:

Voor alle overige maaltijden kun je kiezen uit een menu voor een bedrag van ongeveer FJ$10-$25 per maaltijd, bij het resort restaurant.

Vertrek: 

Naar Nadi op Woensdag & Zaterdag.
Pick-up vanaf alle hotels en resorts.

 

Reisduur: 6 dagen / 5 nachten dorm / op gemeenschaapelijke basis
Vertrek  Nadi: Woe, Zat dubble / twin privé *

 

Dag 1 Nadi naar Mango Bay inclusief marktjes in Nadi, Strand van Natadola voor 2-3 uur, dorp Malomalo en zand boarden!
Dag 2 Mango Bay naar Uprising Beach Resort inclusief de Uprising regenwoud trek (optioneel) en breng de middag door bij Uprising Beach
Dag 3 Uprising Beach Resort naar Volivoli Beach inclusief Suva stads tour, dorp Wailotua, school / bezoek aan een weeshuis en bilibili rafting
Dag 4 Volivoli Beach naar Nadi, breng een halve dag op het strand voordat je een stop maakt voor een Indo-Fijiaanse lunch en naar de Sabeto modder pools en hot pools gaat!
Dag 5 Nadi naar Beachcomber Eiland inclusief de hele dag op het wereldberoemde Beachcomber Eiland
Dag 6 Beachcomber Eiland naar Nadi, verlaat het eiland en ga begin van de avond terug naar Nadi.
Reistijd: 4 dagen / 3 nachten slaapzaal / op gemeenschappelijke basis
Vertrek Nadi: Woe, Zat dubble

Hoogtepunten:

4 dagen reizen rondom Viti Levu Eiland. De hoogtepunten, dat wil zeggen, veel tijd om te ontspannen, snorkelen, zwemmen of duiken op de beste stranden van Fiji. Ook zijn inbegrepen bezoeken aan het dorp,  sevusevu ceremonie, zand boarden, hot pools, modder pools, jungle trek en zwemmen in een waterval.

Accommodatie:

 • 1 Nacht bij Mango Bay Resort
 • 1 Nacht bij Uprising Beach Resort
 • 1 Nacht bij Volivoli Beach.

Als passagier kun je de reis onderbreken door af te stappen en overal te verblijven waar je wilt voor zolang je wilt. Extra nachten accommodatie worden direct bij de resorts afgerekend, mocht je besluiten om je verblijf te verlengen.

Maaltijden:

3 ochtenden inclusief contintental breakfast. Voor alle overige maaltijden kun je kiezen uit een menu voor een bedrag van ongeveer FJ$10-$25 per maaltijd, bij het resort restaurant.

Dag 1 Van Nadi naar Mango Bay inclusief de marktjes van Nadi, Natadola strand van 2-3 uur, Malomalo dorp & zand boarden!
Dag 2 Van Mango Bay naar Uprising Beach Resort inclusief de Uprising regenwoud trek (optioneel) en de middag bij Uprising beach
Dag 3 Van Uprising Beach Resort naar Volivoli Beach inclusief Suva stadstour, naar het dorp Wailotua, school / bezoek aan een weeshuis en bilibili rafting
Dag 4 Van Volivoli Beach naar Nadi, breng een halve dag op het strand door voordat je een stop maakt voor een Indo-Fijiaanse lunch en naar Sabeto modder pools en de hot pools gaat!
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten slaapzaal / op basis van gemeenschappelijk gebruik
Vertrek Nadi: Woe, Zat Dubbel

Hoogtepunten:

 • Prachtige Zuid Pacific Dance, Knife & Famous Fire Dancing show
 • Veel tijd om te relaxen, snorkelen, zwemmen of duiken op Fiji’s mooiste stranden
 • 30 minuten trek door de tropische jungle
 • Zwemmen in de grootste kust waterval

Accommodatie:

 • 1 nacht op Robinson Crusoe Island
 • 2 nachten bij Pacific Harbour

Maaltijden:

Iinclusief is het contintental breakfast. Alle overige maaltijden kun je kiezen uit een menu voor een bedrag van ongeveer FJ$10-$25 per maaltijd, bij het resort restaurant.

Vertrek:

Naar Nadi op Woensdag & Zaterdag met pick-ups vanaf alle hotels & resorts.

 Inclusief:

 • 3 nachten accommodatie
 • Alle activiteiten hierboven genoemd en vervoer per boot naar Robinson Crusoe Island
 • Een gids en chauffeur, aircon vervoer voor het 2 dagen reisschema
 • TTF busvervoer terug naar Nadi in de ochtend of middag op dag 4 van Pacific Harbour naar je Nadi accommodatie (zelf accommodatie regelen)
Dag 1 08.00: Nadi naar Crusoe Island voor een heerlijke middag op het schittende Crusoe Island – het eiland van de vuurdansers!
Dag 2 09.00 Robinson Crusoe Island naar Pacific Harbour langs de prachtige kust. We stoppen in Sigatoka town en kopen daar onze eigen lunch. Geniet van de regenwoud trek en waterval in Coral Coast. We checken in het Uprising Beach resort of Club Oceania en brengen daar de rest van de dag door.
Dag 3 Avonturen dag in Pacific Harbour – Adventure city. Je kunt kiezen uit vele activiteiten (optioneel). Je kunt dit ter plekke boeken.

 • White water rafting
 • Shark diving
 • Terra Trek
 • Eco Adventure
 • Zipline
 • Spice Gardens
 • Beqa Island
 • Jet Skiing
 • Jewels of Fiji

Dag 4         Pacific Harbour naar Nadi, met de Queens Road coach Service. Pick up is van het resort bij TTF coach. Je dient dit te herbevestigen.

Accommodatie

WAANZINNIGE FIJI RESORT ACCOMMODATIE – ON A BUDGET

Fiji Experience biedt het beste aan budget resorts in Fiji met de beste prijs kwaliteit verhouding. De accommodaties zijn inclusief alles wat je zou wensen op een eiland inclusief de stranden, het duiken, het snorkelen en vele andere gratis activiteiten die in de prijs van je accommodatie zijn inbegrepen. Je Fiji Experience Gids kan accommodaite voor je boeken en een plek garanderen op een slaapzaal, een tweepersoonskamer of een twin style kamer – Sega Na Laga (GEEN ZORGEN!)

WAANZINNIGE RESORTS…

Verblijf bij prijswinnende accommodaties die milieu bewust zijn, heel comfortable en fantastisch gelegen en voor een redelijke prijs.

Dit is precies de reden waarom wij voor jouw Fiji avontuur hiervoor kiezen!

Mango Bay Resort

Mango Bay is een prachtig beachfront resort en je eerste verblijf vanuit Nadi. Er zijn voldoende opties afhankelijk van je budget: slaapzalen, Safari Tenten en Privé Beach front Bungalows. Alle gasten kunnen gratis snorkelen, kayakken, volleyballen en gebruik maken van het zwembad aan het strand, plus nog andere gratis en betalende activiteiten waar je uit kunt kiezen. Mango Bay won een prijs voor beste budget resort in Fiji -2008.

Uprising Beach Resort

Ligt in Pacific Harbour. Die jongens wonnen in 2009 & 2010 de beste budget accommodatie award! Dit is een geweldig resort aan het strand gelegen met Beachfront Bungalows, Tuin Bungalows en dorm stijl accommodatie. Het restaurant heeft een hele goeie keuken met budget prijzen! Elke dag kun je gratis activiteiten doen zoals Jet Ski Safaris, Walvis Duiken (het is aan te raden om dit van te voren te boeken) en overige gemotoriseerde Watersporten.

Volivoli Beach Resort

Alle elementen om aan het strand te leven komen samen bij Volivoli Beach. Hier vind je een geweldige mix van ontspanning, water sporten, nachtleven, culturele activiteiten, fantastische plekken om te vissen en wereld klasse duiken. Het complex strekt zich uit langs de kust vanaf een verborgen inham naar een bijzondere zand spit, met z’n hele eigen Fiji stijl beach bar met rieten dak.

Er zijn allerlei soorten accommodaties beschikbaar voor elk wat wils. Dit is één van de nieuwste resorts van Fiji en ze hebben noch moeite noch kosten bespaard om dit tot een onvergetelijke plek te maken! Oh en hadden we het al genoemd: WERELD KLASSE DUIKEN!!!

Beachcomber Eiland Resort

Drijvend in een rustig ‘marine sanctuary’ op de prachtige Mamanuca Eilanden, biedt dit kleine paradijs heel veel voor heel weinig: fantastische feesten, een enorme hoeveelheid watersporten, duiken, elke avond live muziek en entertainment. Beachcomber Eiland is wereldberoemd en precies de reden waarom we het aan al onze Fiji Experience passagiers aanbevelen.

Mantaray Eiland Resort

Er zitten een heleboel kleine, budget resorts in de Yasawa Eilanden Groep, maar na veel rondkijken, heeft Fiji Experience gekozen voor het allerbeste! Mantaray Eiland Resort heeft geweldig eten, een wereldklasse rif bij z’n eigen strand en top faciliteiten voor een eiland resort. Er gaat niets boven dit kleine stukje paradijs als het gaat om zon, plezier en entertainment. Ga zwemmen met de magische Manta Rays van Mei – Oktober. Buiten die maanden om is het een kwestie van geluk als je ze ziet!

Robinson Crusoe Eiland

Sinds jaren een favoriet bij backpackers! Het staat bekend om z’n legendarische vuur dansers en ‘laid back’ atmosfeer. Het is een geweldig klein eiland en nog beter met het BONUS aanbod van Fiji Experience. Zie onze passen pagina voor details en hoe je je extra’s bij het eiland kunt boeken.

GEGARANDEERDE ACCOMMODATIE!…

Als je van te voren een accommodatie inclusief pass boekt, dan is je accommodatie geboekt en gegarandeerd! Je krijgt ook korting, als onderdeel van het pakket dus je bespaart direct geld! Als je een Pakket boekt voor ‘Alleen Vervoer’ dan garanderen wij dat je in ieder geval een plekje hebt op een dorm. Een privé tweepersoonskamer of een Twin lukt daarentegen niet. We doen ons best maar Privé kamers zitten snel vol!

Veelgestelde Vragen

Afhankelijk van welke pass je hebt geboekt, ‘Alleen Vervoer’ of ‘Accommodatie Inclusief’, is je accommodatie wel of niet inclusief! Dat begrijp je warschijnlijk wel!

Wel is  inbegrepen, vervoer in onze moderne bussen met air-conditionning, inclusief hulp van je Chauffeur en Gids. Zij kunnen je helpen met algemene informatie en informatie over de veiligheid, bij het boeken van accommodatie (waar nodig), bij het boeken van optionele betaalde activiteiten en bij de activiteiten die dagelijks zijn inbegrepen.

Tijdens de trips bezoek je een heleboel plaatsen die je veel meer zouden kosten als je alleen zou reizen of als je met een gewone busdienst zou reizen.

Voor diegenen die een reis naar de eilanden hebben geboekt daar zit al het vervoer over zee bij inbegrepen.

Maaltijden zijn bij de bestemmingen inbegrepen waar dat bij vermeld staat en anders beschikken alle Fiji Experience resorts over een prima restaurants.

Voor de reizigers die alleen reizen en comfortabele en budget accomodatie willen, zijn accommodaties met slaapzalen een optie.

De Privé tweepersoonskamers / Twin opties zijn voor vrienden en stelletjes die graag een privé kamer willen. We adverteren niet met privé kamers voor de single reiziger maar als je geinteresseerd bent kun je een offerte ontvangen. Stuur ons gewoon even een mail.

Zoals de accomodatie kan dit ook via je Gids geboekt worden. Dankzij je pass kun je soms hele interessante kortingen krijgen op bepaalde activiteiten. Om van die voordelen gebruik te kunnen maken kun je bij je Gids terecht.

Mocht je een duikcursus willen volgen of een duik willen maken met de haaien, zorg dat je dat van te voren boekt. Stuur ons een mail dan zorgen wij dat het in orde komt.

Met de Yasawa Flyer kun je naar de Beachcomber en Mantary Eilanden. Op de route van Nadi naar de eilanden is geen gids aanwezig maar als je daar aankomt dan staat het personeel volledig tot jou beschikking zodat je niet meer weg wilt!

De boot vertrekt elke dag.

Voor Robinson Crusoe Eiland is een transfer naar het land met TTF en dan nog een korte bootrit van 20 minuten met de eigen boot van het resort.

Wanneer je je Fiji pass(en) koopt, kun je een start datum kiezen of je laat het open. Als je de datum open laat dan moet je op een gegeven moment contact met ons opnemen zodra je weet wanneer je aan de Fiji Experience wilt beginnen. Sommige passen hebben een vast startpunt terwijl je bij andere passen zelf kunt kiezen waar je opstapt.

Voor meer details en om de verschillende pass opties te bekijken, zie de passen pagina’s.

Jazeker! Als je ons zoveel mogelijk op de hoogte kunt houden dan is dat mooi. Stuur ons een mail zodat we op de hoogte zijn van je plannen.

Dit geldt alleen voor de passen ‘Alleen Vervoer’ en Hula Loop & Big Kahuna. Dankzij onze ‘hop-on, hop-off’ systeem kun je van de route af en verblijven waar je wilt, zolang je maar wilt. Wij moedigen het  juist aan dat je uit de bus stapt en de Fiji Eilanden uitgebreider en beter gaat verkennen. Dus mocht je een mooie plek vinden, of je wilt ergens wat activiteiten doen en je hebt daar meer tijd voor nodig, doe dat vooral. Haal er alles uit wat je eruit kunt halen. Mocht je niet weten waar je het beste uit kunt stappen vraag vooral de Chauffeur of Gids voor deskundig en professioneel advies.

Als je eenmaal je Fiji pass hebt geboekt dan heb je 12 maanden de tijd om aan je reis te beginnen en als je eenmaal aan je reis bent begonnen, heb je nogeens 12 maanden de tijd om erover te doen. Je hebt de tijd, dus maak er vooral gebruik van. Elke gebied van elke pass kan slechts één keer bereisd worden.

Check wel even bij je Gids voor herhaalde trip kortingen.

Het gros die zich aanmeldt voor de Fiji Experience reist alleen maar aan het einde van de trip merk je daar helemaal niets meer van. Je ontmoet alle mogelijke mensen van over de hele wereld en veel locals. We hebben mensen die als vreemden van elkaar begonnen en zijn geëindigd als vrienden voor het leven.

Een van de mooiste dingen van Fiji Experience zijn al die leuke mensen die je onderweg ontmoet.

Dankzij Fiji Experience kun je het echte Fiji ervaren! Zon, zand, cultuur en avontuur. Het is er allemaal. Ieder jaar komen wel duizende bezoekers naar onze prachtige eilanden en ontdekken waarom Fiji Experience voor iedereen geschikt is. Er is voor ieder wat wils. Van de traditonele Fiji vakantieganger, tot de rond-de-wereld backpacker en voor diegene die op hun ‘once in a lifetime’ Fiji Gap Year zijn. Fiji Experience biedt de mooiste stranden, cultuur en avontuur met reizigers van alle leeftijden en elke nationaliteit met allemaal één gemeenschappelijk doel.

 

LEEFTIJD…

Doet er niet toe! We kunnen met trots vertellen dat we passagiers hebben van alle leeftijden op onze Fiji Experience, van de 18 jarige gap year studenten tot de 80+ vakantiegangers. Uiteindelijk gaat het erom hoe jij erin staat en of je het mooiste wilt zien van wat Fiji te bieden heeft.

We vragen wel aan alle reizigers onder de 18 dat ze met een wettelijke voogd reizen.

 

NATIONALITEITEN…

We zouden een lijst kunnen bijhouden met alle mensen die met ons hebben gereisd maar dan hebben we meer nationaliteiten bij elkaar dan de Olympische Spelen!

 

NATURE, ADRENALINE, CULTUUR & SOCIALIZEN…

Strand liefhebbers, natuur liefhebbers, adrenaline junkies, cultuur liefhebbers en zon aanbidders reizen allemaal met Fiji Experience. Dankzij onze unieke route en flexibele reismogelijkheden kun je zelf bepalen hoe je het inricht. Sommige hebben een voorkeur voor cultuur, andere voor de zon, sommige willen juist socializen en anderen willen juist avontuur, maar één ding hebben de meeste reizigers gemeen, het gaat om de balans tussen al die dingen en dat is de beste manier om het echte Fiji te ervaren. Elke pass biedt deze mix aan en met het hop-on, hop-off systeem; geen stress, de mensen zijn te gek, en alles kan; je kunt de reis helemaal zo inrichten zoals jij dat wilt.

 

Duration Option Price  
4 (Days)Lay BackEUR 260Book Now
4 (Days)Whole HulaEUR 295Book Now
7 (Days)Lei LowEUR 699Book Now
8 (Days)Mangos and Manta RaysEUR 579Book Now
9 (Days)Triple TreatEUR 749Book Now

Inclusief

 

Kijk afzonderlijk naar elke pass om te zien wat er bij elke pass is inbegrepen.

Om er zeker van te zijn dat je hard verdiende geld zo goed mogeljk wordt besteed, zijn de volgende activiteiten inbegrepen in de Fiji Experience passen. Dat houdt in dat je overdag geen extra kosten hoeft te maken om van alles te doen tijdens de Fiji Experience maar meer geld overhoudt om ‘s avonds lekker bij het beste beach resort van Fiji te zitten en te genieten van die heerlijke bekende Fijiaanse cocktails! Alle activiteiten zijn optioneel en mocht je geen zin hebben om ergens aan mee te doen, dan heb je altijd nog het strand.

 

 

    Malamala Village…Na de middag op het wereldberoemde Natadola Strand doorgebracht te hebben ga je met je gids naar een Fijiaans  dorp en maak je kennis met de gebruiken van Fiji en de manier van leven in het dorp.
  Zand Boarden van de Sigatoka Zand Duinen Na het culturele deel is het nu tijd voor wat adrenaline. Je gaat zand boarden vanaf de bekende en historische Sigatoka zandduinen gelegen op de spectaculaire Koraal kust!
  Regenwoud Trek Genomineerd tot beste activiteit van Fiji Experience door 80% van de passagiers. De trek door de Namosi Hooglanden is geweldig. Je voelt je helemaal één worden met de Fijiaanse jungle! (voor wie het niet mogelijk is om aan de trek mee te doen, kun je lekker ontspannen en de long boat neemt je mee om de rest van de crew aan het einde van hun rit te ontmoeten)
  Afgelegen Waterfall Springen & Zwemmen Na onze Jungle tocht, tijd om te ontspannen in de Qarnigio rivier met een verfrissende duik of je waagt je aan een sprong vanaf de waterval!!
  School / Bezoek een Weeshuis Via een onverharde weg rij je door kleine landelijke dorpjes en stop je bij en plaatselijke school of weeshuis. Daar word je op z’n Fijiaans hartelijk ontvangen door de plaatselijke studenten en kinderen. Dit bezoek zal één van de meest memorabele ervaringen zijn tijdens je Fiji Experience! Doe even snel mee met een potje voetballen of luister naar wat ze op school leren. De kinderen vinden het altijd geweldig om hun ervaringen te delen en willen graag zoveel mogelijk van jou leren.
Traditional Dorps bezoek Na een introductie van de Fiji cultuur op dag één, is een bezoek aan Wailotua datgene waar het echt om gaat! Ervaar een traditionele sevu-sevu ceremonie bij een afgelegen dorp in de hooglanden. Dit is een unieke kans om te zien hoe de locale bevolking leeft.
  Bilibili Rafting Na een paar glazen kava bij Nasautoka Village is het tijd voor Bilibili Raften vanaf de Wanibuka Rivier. Dat is de traditionele Fijiaanse manier van raften, met de locals en de reguliere bilibii raft races.
  Natuurlijke Modder Pools & Hot Pools De Sabeto hotpools bieden een unieke kans om lekker te ontspannen in de natuurlijke hot pools, gelegen aan de voet van de ‘’Sleeping Giant’’ in de Sabeto Vallei. Mocht je erg sloom worden van het weken in de hot springs, ga lekker vies worden in de modder pools!

 

Exclusief

 •  Vluchten naar Fiji
 • Reisverzekering
 • Geld uitgeven
 • Maaltijden tenzij vermeld op de route

Data

More dates

 

 

[/tab]
“Ik heb een te gekke reis gehad en raad iedereen aan met Xtreme Gap te reizen!  Meer reviews hier 
Sanna De Bruin
” Hey Jasminka, dank je wel voor de super tijd! Meer reviews hier.”
Lina Jansen
” Hallo, ik wil nog een keer!!  Meer reviews hier.”
Tom Huissen
×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.