Kaapstad is de meest opwindende en Xtreme stad in Afrika. Hier vind je de hoogste abseil ter wereld: de Tafelberg. Het is de beste plaats ter wereld om te kooi duiken met de grote witte haai en ook de skydive optie over Kaap de Goede Hoop is niet mis. Als jij van extreem veel actie en adrenaline houdt, dan is deze 6 daagse Kaapstad Adrenaline Overload trip in Zuid Afrika voor jou!

Kaapstad Adrenaline Overload

Book Now

De Kaapstad Adrenaline Overload is 6 dagen avontuur, actie en Adrenaline. Maar omdat niet iedereen evenveel adrenaline aankan hebben we dit programma 3 opties gegeven want wellicht houd je van een beetje avontuur of misschien ben je wel een adrenaline junkie! Bekijk hieronder de verschillende opties.

 • Hard
 • Dubbel Hard
 • Xtreme Gapper Mentalist

Highlights

Hard

cape town intro xtreme gap year (40)De hard optie bevat geen Skydive of Kooi duik met haaien. Maar wel ‘s werelds hoogste abseil van de Tafelberg! Er staat ook een geweldige dag Sandboarding gepland, waarbij je op een board de duinen afzuist en tevens heb je een dag surfles, je leert surfen op een geweldige locatie op een mooi strand met de tafelberg op de achtergrond! Verder maken we een prachtige wandeling door Kaapstad.

Naast deze activiteiten kun je een bezoek brengen aan Cape Point of de wijnvelden (Wijn proeven!!), je kunt ook een big 5 safari doen (extra kosten), wandeltochten maken of gewoon chillen op het strand.

Dubbel Hard

De dubbel harde optie heeft hetzelfde schema als de Hard optie hierboven, maar je kunt hierbij kiezen voor een kooi duik met de grote witte haai of een Skydive.

Xtreme Gapper Mentalist

Voor de Mentalist optie moet je een echte Adrenaline vreten zijn!! Geen wandeltocht voor de mentalist! wat wel?

Abseilen Tafelberg, Sandboarding, Surfen, Abseilen Tafelberg, een kooiduik met de grote witte haai en een Sky dive!

Zie hieronder het schema van de mentalist optie. Als je de andere opties kiest kun je tijdens de mentalist activiteiten je tijd zelf indelen en de stad bekijken, wijn gaan proeven op chillen op het strand..

 • Dag 1: Vliegveld transfer – Diner
 • Dag 2: Ontbijt, Abseil Tafelberg, Diner
 • Dag 3: Ontbijt, Sandboarding en surfen combo, Diner
 • Dag 4: Ontbijt, Kooi duiken met grote witte haai, Lunch
 • Dag 5: Ontbijt, Skydive, Diner.
 • Dag 6: ontbijt

In de avonden heb je tijd om te kletsen met andere reizigers, je kunt uitgaan of van een Zuid Afrikaanse braai genieten bij de accommodatie. Er is een keuken waar je zelf kunt koken of je kunt lekker uitgaan in Kaapstad!

Foto’s

Reisbeschrijving

Doordat een aantal activiteiten weer afhankelijk zijn is het schema niet zo strikt is als hieronder beschreven, maar als het even kan houden we ons wel aan dit schema!

Zie hieronder het schema van de mentalist optie. Als je de andere opties kiest kun je tijdens de mentalist activiteiten je tijd zelf indelen.

Dag 1: Vliegveld transfer – Diner

Dag 2: Ontbijt, Abseil Tafelberg, Diner

Dag 3: Ontbijt, Sandboarding en surfen combo, Diner

Dag 4: Ontbijt, Kooi duiken met grote witte haai, Lunch

Dag 5: Ontbijt, Skydive, Diner.

Dag 6: Ontbijt

Accommodatie

Je voelt je vast en zeker direct thuis in de door ons gekozen accommodatie in Zuid Afrika’s Kaapstad. Je verblijft in een 4 sterren backpackers resort met uitzicht op de tafelberg. Op korte afstand van een prachtig strand en een geweldig uitgaansleven.

Voorzieningen

We hebben alle faciliteiten die een reiziger nodig heeft! Een internetcafé, een jacuzzi, een gemeenschappelijke keuken met gratis koffie en thee, lounge ruimte met TV, kampvuur in de avonden om sterke verhalen uit te wisselen, een relax ruimte om buiten een goed boek te lezen, een wasserij en heel veel gezellige mensen!

Veelgestelde Vragen

Nee, het is meer als snorkelen, je krijgt een pak en een duikbril en een snorkel en gaat kopje onder in de kooi om het geweld van je majestueuze grote witte haai van heel dicht bij te bekijken.
Zuid-Afrika is niet duur en de accommodatie en activiteiten zijn al in de prijs inbegrepen. Als je lekker uiteten wilt in een gezellig restaurant heb je voor 12 euro een grote steak en een fles wijn, ontbijt koop je gemakkelijk voor 5 euro.
In dat geval krijg je het bedrag van de skydive in cash terug in Zuid Afrika. Als je zelf annuleert is er geen terugbetaling. Dat geldt voor alle activiteiten.
Alhoewel de start datum iedere eerste woensdag van de maand is betekend het niet dat er veel mensen op precies dezelfde datum starten. maar jij houdt van spannend, dus vrienden maken wordt geen probleem. Al helemaal niet om dat je ten eerste wordt opgehaald van het vliegtuig. je accommodatie met andere solo reizigers deelt, en je ook nog eens tijdens de vele activiteiten samen met andere avonturen meemaakt, en dat schept een enorme band. Voor je het weet sta je samen met iemand een biertje te drinken. Geloof ons: alleen op reis is HEERLIJK!!

Duration Option Price  
6 (Days)Hard Option DormEUR 559Book Now
6 (Days)Hard Option Private RoomEUR 649Book Now
6 (Days)Double Hard Option DormEUR 759Book Now
6 (Days)Double Hard Option Private RoomEUR 859Book Now
6 (Days)Mentalist Option DormEUR 925Book Now
6 (Days)Mentalist Option Private RoomEUR 1049Book Now

Inclusief

 • Airport pick-up
 • 2 diner (4 maaltijden bij de Mentalist optie)
 • 2 ontbijt *5 maal ontbijt bij de Mentalist optie)
 • 5 nachten accommodatie
 • Wandeltocht Cape Town
 • Cape point of Wine Tour
 • Hard optie Abseilen Tafelberg, Sandboarding, Surfen & bekijken Kaapstad tijdens Abseilen Tafelberg,
 • Dubbel Hard optie Abseilen Tafelberg, Sandboarding, Surfen & bekijken Kaapstad tijdens Abseilen Tafelberg, en ofwel een Shark Cage Dive of een Sky Dive Abseilen.
 • Mentalist optie Abseilen Tafelberg, Sandboarding, Surfen & bekijken Kaapstad tijdens Abseilen Tafelberg, een Shark Cage Dive en een Sky dive!

Exclusief

 • Sommige maaltijden
 • Vluchten
 • Verzekering
 • Visa
 • Luchthaven drop off

Data

Flexible start dates. Bolt on to any trip starting in South Africa. Group start dates are 1st Sunday of the Month.
“Ik heb een te gekke reis gehad en raad iedereen aan met Xtreme Gap te reizen! Meer reviews hier
Sanna De Bruin
” Hey Jasminka, dank je wel voor de super tijd! Meer reviews hier.”
Lina Jansen
” Hallo, ik wil nog een keer!! Meer reviews hier.”
Tom Huissen
×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.