De Bali Fitness Bootcamp is een echte fitness vakantie, voor vrouwen en mannen van alle leeftijden en fitness niveaus. Wat je kunt bereiken hangt af van hoe lang je deelneemt, maar ook als je kort deelneemt kunt je veel bereiken met de workouts en de persoonlijke aandacht van de expert fitness trainers. Gezonde maaltijden zijn inclusief en een aantal te gekke activiteiten als surfen, yoga en culturele trips. Daarnaast is het een ideale plek om lekker bij het strand te chillen in Bali’s hotspots, samen met je nieuwe vrienden. Aan het einde van de reis voel jij je fitter, gezonder en fysiek en mentaal sterker.

 

Bali Fitness Bootcamp

Book Now

Bali Fitness Bootcamp Highlights

 • Een nieuwe, gezonde manier van vakantie vieren op het prachtige Bali!
 • Variabele, pittige trainingen voor een totale lichaamstransformatie
 • Motivatie gegarandeerd! Alles draait om sport, trainen en mensen ontmoeten
 • Groep startdata op zondag, perfect voor solo reizigers
 • Geweldig en gezond maaltijdplan, met heerlijke en gezonde maaltijden en een energy boosting menu
 • Prachtig resort voor je verblijf (pro en lean opties), met zwembad bij Bali’s hipste locatie Canggu. Of verblijf in onze luxe fitness villa (deluxe optie)
 • voel je super. work out sessies met perfecte begeleiding
 • Je nieuwe verslaving! Een surfles op Bali is inclusief
 • Toegewijde trainers geven jou het lichaam wat je verdient
 • Te gekke Ultimate Fitness geplande excursies als tempels bezoeken, beach clubs en surf stranden, met ons eigen transport
 • Super eenvoudige aankomst, luchthaven pick up op Bali is inclusief
 • Voor wie is dit? Voor iedereen! Vakantie vieren en je goed voelen.

FOTOS

 

Bali Fitness Bootcamp

A look at the Bali Fitness Bootcamp

Geplaatst door Xtreme Gap Year op Maandag 3 september 2018

 Waarom meedoen met de Bali Fitness Bootcamp Canggu?

Het is nu tijd voor jezelf – Ons Bootcamp is effectief in het ontdekken van manieren om sneller resultaat te boeken voor een betere gezondheid en je persoonlijke fitness doelen. Aan je lot overgelaten worstel je misschien om je doelen te bereiken, met klasjes die steeds hetzelfde zijn waardoor je niet het resultaat ziet wat je wilt bereiken binnen een bepaalde tijd.

Tijdens deze fitness vakantie heb jij tijd voor jezelf om het nu eens echt goed aan te pakken! Resultaat gegarandeerd, ook in korte tijd. Sport verbroedert en dit programma is daarom ideaal voor mensen die alleen op reis willen. Er hangt een super sociale sfeer en binnen no time heb jij nieuwe vrienden gemaakt! Daarnaast kun je al voor vertrek met de andere deelnemers in contact komen via ons online buddy systeem.

Fantastische faciliteiten: Het is niet alleen hard werken! In je vrije tijd kun je relaxen bij het zwembad op ons resort, jezelf laten verwennen met een heerlijke massage en je kunt genieten van het feit dat iemand anders staat te koken. In het weekend is er vrije tijd om de stranden en rijstvelden van Bali te bezoeken. Heel anders dan de training in je normale sportschool thuis.

Dynamische workout – Veel mensen verliezen hun focus en motivatie omdat ze zich beginnen te vervelen. Het hele punt van de Bali Bootcamp is dat het divers is en intens. Als je daarbij optelt dat je gedurende je verblijf snel vooruit gaat, heb jij je doelen super snel bereikt en kun je je zelfs nog verder ontwikkelen.

Gelijkgestemde training buddies –Wat echt heel positief is aan onze Bootcamp is dat je nieuwe mensen gaat ontmoeten die net als jij serieus met de sport bezig zijn en hun gezondheid willen verbeteren. Hoe dan ook, deze gezamenlijke doelen betekent dat je een soort kameraadschap vindt die uniek is en je niet zo snel thuis kunt creëren Het is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken van over de hele wereld. Dit is waarom wij je stimuleren om alleen te komen. Je bent niet alleen!

Wekelijks Persoonlijke Training Sessies, 1 keer per week – Deze sessies zijn perfect om te monitoren of je vooruitgang boekt en om je fitness regime zo aan de passen dat je jouw doelen gaat halen. Gedurende deze sessies kun je jouw ideale schema samenstellen en vragen naar dieet advies wat past bij jouw doelen. Dit gaat helemaal om jou en je training. Houd er rekening mee dat dit niet in de lean optie zit.

Geconcentreerde focus – Als je al behoorlijk actief en fit bent is het makkelijker om je doelen te behalen. Maar, soms als je grote veranderingen wilt maken zoals gewichtsverlies en snelle verbetering op een effectieve manier of spieropbouw moet je je goed kunnen focussen op het behalen je doelen. Onze Bali Bootcamp is de ideale manier om je doelen te bereiken door constant bezig te zijn met wat je wilt in een omgeving waar intense oefeningen je helpen te blijven focussen. Daarnaast wordt iedereen blij van Bali en kun je je beter concentreren!

Neem verantwoordelijkheid – Je bent er om te trainen! Klasjes thuis kunt je makkelijk skippen en bieden je wellicht een te makkelijke manier om wel of niet te gaan trainen. Dus creëer je zo weinig verantwoordelijkheid. Een fitness vakantie doet dat wel, want je hebt geld en tijd geïnvesteerd en dat motiveert je om alles er uit te halen wat er in zit! Het kan je echt inspireren om een gezonde druk op jezelf te leggen. En het resultaat is dat je jezelf en je trainer en de anderen niet wilt teleurstellen en dus jezelf motiveert om te gaan trainen.

Op ons Bali Fitness Bootcamp hebben we de beste fitness trainers van het eiland en een fantastisch maaltijdplan inclusief. De perfecte basis voor een geweldig trainingsprogramma en genoeg motivatie om je heen!

Ons professionele rooster van internationale CrossFit trainers zal je tot het uiterste pushen en helpt je jouw persoonlijke doelen te bereiken. Of het nou gewichtsverlies is, spieropbouw of een totale make-over, onze expert trainers zijn er om jou het juiste advies te geven.

En wat het allerbelangrijkste is, is dat je je trots voelt als je op deze manier met sport bezig bent op jouw Bali vakantie!

Training overzicht

Met een combinatie van instinctieve, functionele en natuurlijke beweging en de beste trainingsprogramma bieden wij je de beste work out aan.

Met de juiste begeleiding en persoonlijke training sessies bereik je snel je doelen. Of dat nou finetunen is, spiermassa kweken of afvallen. We bieden de juiste materialen en expertise en het enige wat jij dient te doen is er zijn en er tegenaan. Gegarandeerd resultaat.

Met ons steeds wisselende programma doe je bijna nooit dezelfde training. Dus zeker niet saai maar wel uitdagend. Iedere dag passen wij het schema aan, ook op jouw niveau en doelen. En als je wilt kun je ook nog zelf extra trainen in de fitness ruimte.

Bali Fitness Bootcamp Canggu: Alle Details

Wat kan de Bali Fitness Bootcamp voor jou doen?

Iedereen is anders, met andere doelen. Sommige mensen hebben een slechte conditie, sommige hebben een goede conditie. Wat je fitness level ook is, iedereen haalt veel voordeel uit dit programma en ziet verbazingwekkend snel resultaat.

Je zal versteld staan van wat je kunt bereiken.

Het is een zeer motiverende omgeving. De meesten deelnemers komen alleen en hierdoor hangt er een super sociale sfeer en is iedereen behulpzaam naar elkaar en iedereen komt met hetzelfde doel. Vakantie en sporten. Dit werkt super motiverend!

Dit gecombineerd met fantastische trainers, waanzinnige workouts die je kunt volgen en alle materialen die je nodig hebt zorgt ervoor dat alles aanwezig is om snel resultaat te boeken. Er is werkelijk niets wat je tegenhoudt. Je zult versteld staan bij wat je kunt bereiken.

De Training

CrossFit

De grootste deel van de training richt zich op CrossFit. CrossFit is gebaseerd op functionele bewegingen om explosieve workouts te kunnen leveren. Vanwege de intensiteit van deze sessies, kan het behoorlijk pittig voor je lijf zijn en daarom zorgen we voor voldoende rusttijd en meer lage intensiteit activiteiten tussendoor om je lijf te helpen herstellen en opbouwen.

Metcon

Metcon staat voor Metabolic conditioning. Metabolism is Engels voor stofwisseling. Dit zijn trainingen waar het bij CrossFit eigenlijk om draait en waar je de grootste effectiviteit uit haalt. Het is een combinatie van oefeningen die je zo snel mogelijk uitvoert. Onder tijdsdruk zodat je blijft presteren. Zo gaat je stofwisseling flink te keer en dit is weer goed voor je ververbranding. Veel werk verzetten in korte tijd met groot resultaat. Metcon is dus een intensieve workout op conditie.

Body 360

Hoog cardio intensieve workout wat iets minder zwaar is dan CrossFit. De Body 360 is een all over Cardio en Body workout.

Sessies zijn per dag verschillend, zodat je steeds weer een andere spiergroep traint en je lichaam niet gewend raakt aan bepaalde trainingen. Body 360 is geweldig en je kunt je hele lichaam trainen in 1 uur workout.

Het is toegankelijk voor beginners tot advanced atleten. Iedere oefening wordt vooral doorgenomen en voorzichtig gemonitord om ervoor te zorgen dat je de oefening goed wordt uitgevoerd.

Movement

Het gaat vooral om het trainen van het lichaam op een natuurlijke manier. In beweging leren wij je vooral over inzicht in je lichaam, mobiliteit, balans, gymnastiek, stretchen en vooral over allerlei nieuwe en krachtige manieren voor beweging van het lijf en patronen. We zijn geïnteresseerd in het menselijk lichaam, de beweging in fysieke artistieke uitdrukking waarin de discipline geen rol speelt.

De klas is open voor ieder niveau en helpt je verder met alle fitness programma’s. Het helpt je om je bewegingen te verbeteren, je kracht en coördinatie door middel van gymnastiek. En deze les is daarom voor de andere trainingen essentieel om verder te komen naar een nieuw level.

Open Gym

Je hebt gedurende je verblijf 7 dagen per week toegang tot de gym. De gym is open van 7 tot 18 uur. Je kunt van alle materialen gebruik en maken en zelf naar behoefte trainen.

Surf Les (Niet in de Lean Optie)

Je krijgt van ons 1 surf les per verblijf. Misschien wist je al dat Bali bekend staat om het golf surfen. En met ons verblijf in Canggu kun je niet zonder een surfles. Goed voor je lijf en geweldig om te doen! Het is een superleuke ervaring! Het maakt niet uit of je wel of niet kunt surfen, dit is spelen in de zee en heel goed voor je lijf!

Yoga (3 inclusief bij Lean Optie ipv 5)

De yoga sessies vinden in de ochtend plaats op het resort. De ideale start van je dag!

5 yoga sessies week zijn inclusief bij de pro en deluxe optie.

De training faciliteiten

De training faciliteiten zijn met zekerheid de grootste en de beste op Bali. We hebben een volledig functionerend CrossFit area, plus gewichten. Tevens hebben wij een brede selectie aan roei apparaten, fietsen en alle materialen die nodig zijn voor het bereiken van jouw fitness niveau.

Note: Het schema, de tijd en de workouts kunnen per week wijzigen

Met een indrukwekkend rooster van trainers proberen wij constant up-to-date te blijven met de nieuwste CrossFit methodes en technieken. Op het Bali Fitness Bootcamp programma maken wij gebruik van hoge intensiteitstraining voor CrossFit om kracht, conditie en flexibiliteit te ontwikkelen.

Met zoveel mensen die deelnemen aan dit programma, blijven wij ons ontwikkelen op het technische vlak van fitness. Met maar 1 maand trainen op ons Xtreme Gap Bootcamp programma, bereik je meer dan zes maanden met een persoonlijke trainer thuis.

Afhankelijk van je niveau kunnen we de eerste paar sessies op een lichter niveau aanbieden.  Dit om er zeker van te zijn dat je snel tot een goed niveau kunt komen en het meeste uit je workouts kunt halen.

Bij aankomst

Bij aankomst in Denpasar halen wij je op van het vliegveld en brengen wij je naar de accommodatie. De rit duurt ongeveer 45 minuten (afhankelijk van hoe druk het is). Wij raden aan om op zondag aan te komen, maar we zijn redelijk flexibel.

Zondag avond kun je met de nieuwe deelnemers een hapje eten om elkaar te leren kennen (op eigen kosten).

Op de eerste dag van je training in de ochtend krijg je een volledige introductie van onze representative. Je wordt voorgesteld aan de trainers, je krijgt een rondleiding op het kamp en het trainingsschema wordt doorgenomen.

Alles wordt erg makkelijk voor je gemaakt, zodat jij je volledig kunt concentreren op een geweldige tijd, fit worden en een fantastische vakantie. Zondag dus aankomen en maandag direct aan de slag.

Eerder aankomen

Als je een dag eerder aankomt is accommodatie niet inclusief. Check-in is alleen op zondag. Vliegveld pick up is inclusief, de gehele dag op ieder tijdstip maar alleen op zondag. Als je eerder aankomt, dien je zelf je transfer en accommodatie te regelen.

Hoe lang kan ik het beste gaan?

Wij raden aan om 4 weken deel te nemen om het meeste uit je Bali Fitness Bootcamp programma te halen. Veel mensen zitten vast aan hoeveel vrij ze kunnen krijgen van werk dus de meesten komen voor 2 weken. Je kunt heel makkelijk een 30 dagen visum krijgen voor Bali en als je tot 8 weken wilt deelnemen kun je het visum verlengen.

Als je graag echt voor langere tijd wilt gaan en enorme verbeteringen wilt zien, dan raden wij aan om je tijd te splitten tussen onze Thailand Fitness Bootcamp en de Bali Fitness bootcamp. Of alleen de Thailand Fitness bootcamp omdat het makkelijker is een visum te krijgen voor langere tijd.

Het belangrijkste is dat je de kennis die je hebt verkregen mee naar huis neemt, zoals hoe je ervoor kunt zorgen je jouw fitness level thuis ook kunt verbeteren en daarnaast een goede kennis van de basis van fitness. En natuurlijk de geweldige drive!

Natuurlijk heb je ook een geweldige vakantie op Bali en hoe fantastisch is het dat je bij thuiskomst van je vakantie kunt zeggen dat je je beter voelt dan voordat je vertrok!

Deelnemers die kort blijven ervaren een perfecte kick start voor het opbouwen van hun conditie en fitness routine. Velen zien dit ook als een kick start van hun grote reis, want zeg nou zelf, als je op de Balinese stranden gaat liggen, wil je er wel goed uitzien!

Visa

De maximale tijd dat je kunt blijven is 8 weken. We dienen ons te houden aan de visum regels en in de meeste gevallen krijg je bij aankomst 30 dagen. Deze kun je verlengen naar 60 dagen. Houd er rekening mee dat wij geen visumbureau zijn en dat regels kunnen wijzigen. Check dus altijd zelf of je een visum nodig hebt. Als je langer wilt blijven, zou je kunnen bekijken of je een sociaal visum kunt krijgen. Wij raden wel aan om eerst je visum te regelen voor langere tijd en dan te boeken.

Vluchten

Vluchten zijn niet inclusief en boek a.j.b. niet eerst je vluchten en dan het programma bij ons. Je dient eerst je plek te reserveren om er zeker van te zijn dat er plek is. Vul het boekingsformulier in en wij zullen binnen 24 uur reageren om te bevestigen. Op het moment dat je van ons de bevestigingsfactuur hebt ontvangen, kun je jouw ticket gaan boeken naar Denapsar, Bali, Indonesie.

Alleen reizen

De meeste deelnemers die aan dit programma meedoen komen alleen. Je hoeft je geen zorgen te maken over alleen reizen. Er heerst een zeer sociale sfeer in het kamp en iedereen is behulpzaam. Iedereen leert elkaar snel kennen. Serieuze fysieke uitdaging in een groep kan erg verbinden, dat kunnen we je verzekeren! Dus het duurt echt niet lang om elkaar te leren kennen. 90% van de deelnemers start het avontuur alleen.

Excursies (Niet inclusief in de Lean Optie).

Iedere week gaan we met de nieuwe deelnemers er op uit naar adembenemend mooie plekken als de Tanalot Tempel die uit de zee lijkt te zijn gerezen. We nemen je ook mee surfen met ervaren instructeurs (1 surftrip per verblijf) en er is een gevarieerd sociaal programma, inclusief transport. Trips als stranden bezoeken, clubs en plekken naar keuze.

Voor avond activiteiten kun je een shuttle service regelen in het centrum van Canggu (terug met de taxi op eigen kosten, ongeveer 5 euro tussen 4 personen).

Bali Fitness Bootcamp Canggu Accommodatie

De training kan heftig zijn en heerlijke, comfortabele accommodatie met zwembad met een tropische tuin is een echte traktatie. Je deelt de kamer in onze exclusieve resort. Het resort ligt op ongeveer 5 minuten van het trainingskamp en is een plek van rust, omgeven door klassieke Balinese rijst terrassen.

De gezelligheid en de hotspot van Canggu zijn vlakbij en toch liggen wij net buiten het lawaai en de drukke wegen, dus je kunt heerlijk slapen na een lekkere dag trainen.

Dit is de perfecte combinatie van gezonde fitness workouts en een compleet relaxte atmosfeer. En de perfecte set up om te relaxen, andere bootcampers te ontmoeten en je gelijk thuis te voelen.

De slaap arrangementen zijn gebaseerd op airconditioning, gedeelde kamers met eigen badkamer voor max. 2 tot 4 personen (hetzelfde geslacht).

Als je denkt dat het delen niet jouw ding is, bedenk je dan dat het alleen op het slapen gaat en je moe zult zijn in de avond! De bedden bestaan uit hoge kwaliteit matrassen en er is genoeg plek om te relaxen in het resort. Veel tijd in de kamer breng je niet door, behalve voor je nachtrust.

Er is in ieder kamer airconditioning en een warme douche.

Deluxe villa

Als je liever je eigen kamer wilt, hebben we de Deluxe villa voor je. Het is gesitueerd in een luxe guesthouse, heel dichtbij het fitness resort dus je voelt je toch verbonden met de groepen. Het Deluxe villa heeft een zwembad en kijkt uit op de tuin.

Er is een half open huiskamer aanwezig die ruim en luxe is.

Er is een grote keuken die je kunt gebruiken. Ontbijt en lunches worden samen met de andere bootcamp gasten gegeten, aan de hand van het normale maaltijdplan, niet in het resort.

Veelgestelde vragen

Waar ligt het kamp?

Ons resort en trainingskamp ligt in de omgeving van Canggu. Het is een surfstadje in het zuidelijk deel van Bali.

Hoe kom ik er?

Je dient te vliegen op Bali Denpasar International Airport. Na je boeking vragen wij om je vluchtgegevens zodat wij je kunnen ophalen van het vliegveld. Wij zullen je dan met de taxi naar je accommodatie brengen.

Hoe kom ik terug naar het vliegveld na afloop?

Een taxi terug naar het vliegveld kan bij ons ter plekke geregeld worden.

Wat moet ik meenemen?

Breng training outfits mee als schoenen, een paar shorts, sport bh’s voor de dames en training tops. Breng tevens een handdoek die je mee  naar het strand kunt brengen. Handdoeken zijn in de accommodatie aanwezig en blijven daar. Je kunt ene handdoek voor een prikkie huren in ons resort.

Hoeveel geld zal ik meenemen?

Het ligt eraan wat je uitgavepatroon is, maar de meeste maaltijden zijn inclusief (ontbijt is niet inclusief en kan tegen een extra betaling van 30 euro per week geregeld worden, tenzij je de luxe accommodatie hebt geboekt en maaltijden zijn op zondag niet inbegrepen).

Dus het enige wat je uitgeeft zijn je kosten als excursies en taxi’s naar strandjes in de buurt. Bali is goedkoop, maar je wilt vast en zeker naar een aantal excursies en activiteiten en het transport naar andere plekken en eilandjes. We raden aan om tussen de 100 en 170 euro per week hiervoor te rekenen. Nogmaals, dit is geheel aan jou.

Kan ik proteine poeder en supplementen meenemen?

Je kunt supplementen meenemen, maar zorg er wel voor dat dit juist gelabeld is, dus met jouw naam er op. Je kunt het ook op het trainingskamp aanschaffen en dat is een betere optie.

Het eiland over

Scooters kun je overal huren, maar wij raden niet aan ze te huren. Het vervoer is chaotisch en erg druk op Bali en het is niet ongewoon dat mensen serieuze ongelukken met de scooter hebben. Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken of schade aan het gehuurde object. Taxi’s zijn goedkoop en heel makkelijk om te regelen. Wij adviseren deze optie. Alle accommodatie is op loopafstand van het trainingscentrum.

Pinautomaten en credit cards

Met een credit card kun je overal pinnen en op vele plekken betalen. Dit is veruit het makkelijkste betaalmiddel. Een bankpas met werelddekking kan ook, maar je kunt niet op iedere plek pinnen met een maestro kaart. Vraag je bank naar details.

Wat kun je doen als je niet traint?

Zoveel! Je kunt diverse stranden bezoeken (witte zandstranden en zwarte) op 20 minuten rijden vind je Kuta met beach clubs. Er zijn geweldige viewpoints and look outs. Er zijn vele dagtrips die je kunt maken, zoals naar het culturele centrum Ubud, de rijstvelden, monkey tempels, Hindu tempels, vulkanen en eilanden in de omgeving. Je kunt er snorkelen en duiken, golfsurfen en kitesurfen en nog veel meer!

Kan ik in m’n eentje komen?

Jazeker! 90% van onze klanten die meedoen aan ons bootcamp komen alleen. Het is eigenlijk erg leuk en zeker geen probleem, we raden het juist aan. Het is een zeer sociale omgeving op het kamp, sporten verbindt mensen en onze geweldige villa maakt het nog socialer en je maakt erg makkelijk nieuwe vrienden.

Krijg je korting als je met 2 personen boekt en een kamer deelt?

Normaliter geven wij 12,5% korting per persoon als je een kamer deelt, maar dat geldt voor dit programma alleen voor de deluxe accommodatie. Er zijn geen kortingen voor de villa. Er is wel een mogelijkheid voor een tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonsbed.

Hoeveel mannen, hoeveel vrouwen boeken?

Ongeveer 70% vrouwen en 30% mannen. Beide geslachten hebben andere doelen en motivaties om mee te doen. Voor vrouwen is het meestal finetunen, gewichtsverlies en beter in je vel zitten. Met mannen gaat het meer om kracht en conditietraining. En natuurlijk zijn er mensen die voor het hele plaatje gaan. Wat belangrijk is om te onthouden is dat er een persoonlijk plan wordt gemaakt en dat dit soms wijzigt gedurende je verblijf.

Vegetarisch eten

Vegetariers en veganisten zijn van harte welkom. Vraag ons naar de details.

Stranden

Ons resort ligt tussen de rijstvelden, maar is dichtbij het strand van Changgu. In het weekend kun je er op uit om nog meer mooie stranden te bezoeken.

De beste tijd om te gaan

Hoogseizoen is het droge seizoen. Tussen april en september is het meestal drukker op Bali dan normaal. De temperatuur is het gehele jaar door ongeveer gelijk (het ligt rond de evenaar) De regen kan het verschil uitmaken in de maanden. Het regenseizoen, zo rond december en januari kan het vooral in de nacht behoorlijk regenen. Het regent normaliter nooit de hele dag en het voelt lekker fris aan. Je kunt heftige buien hebben en daarna is het weer zonnig. Het is koeler en de luchtvochtigheid is hoog, maar in het trainingscentrum is airconditioning, ook de kamers hebben airco. De bootcamp draait het hele jaar door, dus doe mee wanneer het voor jou het beste uitkomt!

Realistische resultaten en verwachtingen.

Wij krijgen regelmatig de vraag “welke resultaten zal ik zien?”. Deze vraag is eigenlijk niet te beantwoorden, omdat iedereen anders is. Mensen verwerken dingen anders (metabolisme) en uiteindelijk komt het voor een groot gedeelte neer op je eigen inzet, je harde werken en hoe lang je deelneemt. Wij weten zeker dat je resultaten gaat zien, zelfs op korte termijn. Je zet jezelf weer op het juiste pad en het geeft je een goed fundament voor je training thuis. Je leert alle technieken om jezelf te blijven verbeteren en uitdagen.

Moet ik meedoen aan de klasjes?

Je hoeft niet mee te doen. Niemand zal je uit bed halen voor de training. Maar je zal merken dat het snel verslavend is en als iedereen gaat, dan ga jij ook. Soms is het wakker worden even pittig, maar je voelt je na de training meer dan geweldig en het geeft een trots gevoel.

Mensen trainen gemiddeld ongeveer 2 a 3 uur per dag. Het is een goede mix tussen cross fit training sessies in een groep, individuele, persoonlijke training en yoga. En als je niet traint kun je bijvoorbeeld gaan surfen of zelf in de gym trainen.

Kunnen persoonlijke training sessies ter plekke toegevoegd worden aan het programma?

Ja, je kunt ter plekke extra persoonlijke training sessies boeken. 1 is inclusief per week.

Heeft het resort wifi?

Er is gratis wifi in het resort.

Ik ga naar Bali en zou ook graag andere dingen doen, kan dat?

Jazeker! Wij zijn zelf op Bali geweest en hebben diverse mogelijkheden bekeken. Je kunt dagtrips maken naar strandjes in de buurt, je kunt andere eilanden bezoeken, de vulkaan beklimmen (echt een aanrader), duiken, surfen, suppen, snorkelen, naar het binnenland voor Ubud en de rijstvelden etc etc. Het houdt niet op. Ook kun je met ons een groepsreis maken door Bali (prima te combineren met het fitness programma of een surftrip maken van 8 dagen (naar diverse plekken op Bali en andere eilanden). Vraag ons naar de details.

 

Duration Option Price  
1 (Week)Four ShareEUR 899Book Now
1 (Week)Single RoomEUR 1789Book Now
1 (Week)Twin ShareEUR 999Book Now
2 (Week)Four ShareEUR 1589Book Now
2 (Week)Single RoomEUR 3178Book Now
2 (Week)Twin ShareEUR 1789Book Now
3 (Week)Four ShareEUR 2299Book Now
3 (Week)Single RoomEUR 3899Book Now
3 (Week)Twin ShareEUR 2599Book Now
4 (Week)Four ShareEUR 2999Book Now
4 (Week)Twin ShareEUR 3399Book Now
4 (Week)Single RoomEUR 5199Book Now
5 (Week)Four ShareEUR 3679Book Now
5 (Week)Twin ShareEUR 4179Book Now
6 (Week)Four ShareEUR 4329Book Now
6 (Week)Twin ShareEUR 4929Book Now
7 (Week)Four ShareEUR 4959Book Now
7 (Week)Twin ShareEUR 5659Book Now
8 (Week)Four ShareEUR 5579Book Now
8 (Week)Twin ShareEUR 6399Book Now

 

 

Inclusief

 • Uitgebreide informatie voor vertrek
 • Online buddy systeem, ontmoet online anderen al voor je vertrek
 • Vliegveld pick up
 • Uitgebreide intro op de gym
 • Toegang tot alle trainingsmaterialen en de gym, 7 dagen per week
 • Toegang tot de online UF fitness App met online training video’s, voedingsadvies, body mass index berekening modules en meer
 • Alle groepstraining sessies op het resort
 • Accommodatie in onze exclusieve resort, met airconditioning, zwembad, 1 badkamer per kamer en heerlijke tuin
 • tot 5 yoga sessies per week (3 bij lean optie. maandag, dinsdag, woensdag)
 • Gezond en licht ontbijt, 5 dagen per week
 • Ongelimiteerd drinkwater op het resort
 • Wifi internet
 • Diner shuttle

Ook inclusief in de pro en deluxe optie

 • Gezonde lunches, 5 dagen per week (exclusief weekends)*
 • Vijf yoga sessies per week *
 • Eén surfles per verblijf*
 • Twee excursies per week
 • Een gezonder en strakker lijf bij vertrek
 • CroffFit box membership
 • Alle groep CrossFit sesssies bij de CrossFit box
 • Metcon & movement sessies bij de CrossFit
 • Trransfer naar de CrossFit box
 • Training handdoek voor training sessies op het resort
 • Training handdoek bij de CrossFit

*De Lean optie heeft het volgende inclusief: Luchthaven pick up, uitgebreide info voor vertrek, online buddy systeem, toegang tot de fitness app, introductie op locatie, alle groepstraining op het resort, toegang tot de gym, 7 dagen per week, maandag tot en met vrijdag ontbijt, gratis water in het resort, wifi, diner shuttle, accommodatie in ons resort in een kamer van 6 personen. 3 yoga sessies.

Voor de duidelijkheid, de lean optie heeft geen: surf les, excursies en lunch.

Personal Training sessies

Je kunt in het resort personal training sessies boeken. Dit kun je ter plekke regelen en voor je vertrek bij deelname. Het kost 50 euro per pt.

Excursies

Woensdag is excursie dag. We nemen je mee naar diverse locaties. Ons resort manager op locatie bepaalt waar je naartoe gaat. Het is een van de volgende activiteiten/plekken/

 • Uluwatu
 • Tanah Lot
 • Ubud Rijstterrassen en Bali swing
 • Waterval
 • Monkey Tempel

Op dinsdag gaan we naar een beach club, transfer is geregeld

Op zaterdag kun je zelf er op uit. Je kunt via onze medewerker op locatie een excursie regelen (voor eigen kosten).

Exclusief

 • Vluchten
 • Visa
 • Drankjes
 • Taxi terug naar het vliegveld (ongeveer 15 euro)
 • Extra persoonlijk training sessies
 • Optionele excursies
 • Kleine lokale betaling voor Tanalot excursie
 • Maaltijden op zaterdag en zondag
 • Handdoeken (je kunt handdoeken huren, het kost ongeveer een euro)

Data

More dates

 

×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.