Het avontuur der avonturen in Nieuw Zeeland, het land vol adrenaline verhogende avonturen en een van de mooiste landen van de wereld! Reis met Xtreme Gap en spring letterlijk en figuurlijk in het diepe. We hebben bungy jumpen en skydiven voor je in petto naast nog veel meer knieën knikkende avonturen. Accommodatie tijdens de activiteiten, vervoer per backpackers bus met begeleiding en alle activiteiten zijn geregeld maar je reist in je eigen tempo.

 Nieuw-Zeeland Adrenaline tour

Book Now

Met de Nieuw-Zeeland adrenaline reis ga je naar de gaafste plekken in één van de meest prachtige landen ter wereld. Een gezonde boost van adrenaline giert door je lichaam want tijdens deze Nieuw-Zeeland reis ben je ervan verzekerd dat je de vetste adrenaline activiteiten gaat doen, terwijl je een super mooi land verkent. Denk niet te lang na. Boek de reis en ga op avontuur! Spring in het diepe!

Nieuw Zeeland Adrenaline tour Highlights Inclusief:

 • Je bezoekt zowel het noord- als zuide-eiland
 • Je springt uit een vliegtuig waarbij je vastgesnoerd zit aan een knappe Kiwi!
 • Je vindt wellicht een nieuwe verslaving na op een jet boot-trip geweest te zijn. (1000pk!).
 • De Canyon Swing. Krijg je al last van knikkende knieën?
 • Door deze reis te boeken, zorg je ervoor dat alles van te voren goed geregeld is en je alle coole activiteiten ook daadwerkelijk doet!
 • Ontmoet vele andere reizigers op deze reis en je bent nooit meer alleen.
 • Wij regelen al het transport en de meeste van de accommodatie (15 overnachtingen zijn bij deze reis inbegrepen).
 • Word een Facebook legende als je al de adrenaline verhogende activiteiten hebt doorstaan.
 • Je vergeet het schitterende Nieuw-Zeelandse landschap nooit meer!
 • Al voordat je reis begint, ontvang je van ons heel veel gedetailleerde informatie, zodat je goed voorbereid aan dit avontuur begint.

Foto’s

Reisbeschrijving

Nieuw-Zeeland: het adrenaline activiteiten paradijs

Je kunt je beter afvragen wat je niet kunt doen op deze reis! Serieus, wij zijn naar Nieuw-Zeeland geweest om de coolste activiteiten te checken en de ultieme Nieuw-Zeeland adrenaline reis voor jou op te zetten. Ja, het was lastig, maar iemand moest het doen! Als je benieuwd bent, hier zijn wat achter de schermen verhalen. Check een filmpje en de foto’s om te zien welke activiteiten je te wachten staan. Wees wel gewaarschuwd, je kunt en beetje zenuwachtig worden, maar gezonde spanning is ok!

Hoe werkt deze reis?

Heel simpel. Je krijgt een flexibele buspas en dit combineer je met een van de adrenaline opties die je hieronder vindt en je boekt je ultieme adrenaline reis naar Nieuw-Zeeland! Tijdens de reis is een gids constant aanwezig in de bus. Daarnaast is deze trip volledig flexibel en heb je een jaar de tijd om al je coole activiteiten te doen. Dit is ideaal als je deze trip wilt combineren met werken in Nieuw-Zeeland (ook daar hebben we een programma voor). Je kunt ter plekke beslissen wanneer je de adrenaline activiteiten doet. Je geeft een paar dagen van te voren aan wanneer je ze wilt gaan doen. Dit geldt trouwens ook voor de buspas. Dit is een semi georganiseerde reis. Je ontmoet onderweg superveel andere backpackers en de bus is speciaal voor backpackers, dus dat wordt gezellig onderweg! Hoe hett exact werkt met het vastleggen krijg je in een uitgebreid informatiepakket gemaild.

Overigens doen de meeste Xtreme Gappers er een minimaal een maand over om deze reis te volbrengen. Je mag op een working holiday visa er maximaal een jaar over doen. Het is helemaal aan jou hoe lang je erover wilt doen, tot dus max een jaar.

 Adrenaline Activiteiten

 • Shotover Canyon Swing
 • Shot Over Jet Boat
 • Nzone Sky Dive 15,000ft
 • Ziplining Adventure of River sledging
 • Nevis Bungee –  hoogste bungee jump van 134m of je doet de Kawarau Bridge 43m
 • River Raften
[/one_third]

Accommodatie

Tijdens je activiteiten in Queenstown hebben wij gezorgd voor 6 nachten accommodatie. Dit is nodig om de activiteiten te doen. Tijdens de rest van je reis zorg je zelf voor accommodatie in hostels. Dit is super simpel!

De accommodatie bestaat uit een bed een in slaapzaal in een backpacker hostel. We werken alleen samen met de beste hostels en deze zijn dan ook van hoge kwaliteit.

Uit eten gaan in Nieuw Zeeland kan vrij prijzig zijn. Daarom is het handig om te weten dat al onze hostel zijn uitgerust met een keuken, zodat je zelf je eten klaar kunt maken, wat je scheelt in je budget. Daarnaast beschikken de hostels ook over gezellige chill out kamers, waar je met andere backpackers en je nieuwe vrienden kunt chillen. Ook toegang tot Wi-Fi Internet is aanwezig in de hostels.

Veelgestelde Vragen

De Nieuw Zeeland Adrenaline Reis is heel flexibel, wat betekent dat je op elk moment kunt starten. Er zijn altijd andere reizigers op de bus, die ook alleen reizen of met hun nieuwe reisvrienden zijn. Je hebt voordat je het weet heel veel nieuwe vrienden! Je kunt ook op verschillende plekken beginnen, maar de meeste vliegen op Auckland(80%). Air Asia, Virgin Blue en Tiger Airways vliegen op Nieuw Zeeland (dit zijn goedkope maatschappijen van Australië). Als je op zoek bent naar en internationale vlucht vanuit Europa, vraag dan de reisinformatie voor details over hoe wij je kunnen helpen.

De seizoenen zijn omgedraaid in Nieuw Zeeland, wat betekent dat de populairste tijd is tijdens de onze wintermaanden. Verder is elke tijd van het jaar geschikt om te gaan. Omdat Nieuw Zeeland best ver van de evenaar ligt (iets verder naar het zuiden ligt Antarctica), kun je ervan uitgaan dat het op sommige plekken wat koud is. Helemaal tijdens de wintermaanden.

Beide bedrijven doen hetzelfde, maar bieden een compleet andere ervaring. Stray is meer ‘off the beaten track’ en er reizen ook wat ouder met deze vervoerder (ouders is in dit geval niet alleen 18, 19 en 20 jarige maar OOK mid en eind twintigers). Kiwi bus is meer voor jongeren tussen de 18 en 22 die ook wel van een beetje feesten houden.

Verder is de optie met de Stray Bus wat duurder.

Bij beide bussen is de chauffeur ook direct de reisbegeleider en hij/zij helpt je ook met het inboeken van de activiteiten en accommodatie en kan je helpen met al jou vragen over Nieuw Zeeland.
Vertel ons wat je wilt doen op je reis door Nieuw Zeeland en wij kunnen aan de hand daarvan het beste advies aan je geven.

Helaas kunnen wij niet je geld teruggeven als je toch besluit om niet te gaan, maar dit is een goede stok achter de deur om door te zetten en alle activiteiten te gaan doen!

Dat zou je kunnen doen, maar je moet wel met een paar dingen rekening houden. Als je te lang wacht, is er een grote kans dat je sommige van deze activiteiten moet missen. Reizigers die met Xtreme Gap reizen krijgen voorrang wat inhoudt dat je gegarandeerd alle activiteiten kunt gaan doen! En als de weersomstandigheden slechter zijn sta je vooraan in de wachtrij. Ten tweede is er uit een onderzoek van ons gebleken dat 85% van degene die niet van te voren boeken, de activiteiten niet meer kunnen doen omdat ze geen geld meer hebben. De activiteiten zijn niet goedkoop en Nieuw Zeeland en het land zelf is ook niet heel goedkoop. Je geld om parachute te springen zal waarschijnlijk al op zijn voordat je een drop zone bereikt hebt. En tot slot, je tijd is kostbaar als je aan het reizen bent. Waarom zou je maanden gaan sparen om te kunnen reizen in Nieuw Zeeland om vervolgens daar een derde van je tijd te spenderen aan het zoeken van accommodatie en activiteiten terwijl je ze ook allang had kunnen doen!

Ja en nee. De start en reis data zijn naar eigen wens in te vullen, dus het kan voorkomen dat je niet met dezelfde mensen in de bus zit waar je mee begonnen bent. je zult merken dat je al snel een klik met mensen op de bus hebt en je kunt dan besluiten voor een tijdje hetzelfde reisschema aan te houden.

In de bus zitten steeds minimaal 20 mensen, dus je ontmoet altijd!! nieuwe vrienden.

Duration Option Price  
6 (Month)Overload recommended 40 daysEUR 2199Book Now

Inclusief

 • Uitgebreid informatiepakket voor vertrek
 • Adrenaline activiteiten om nooit meer te vergeten
 • Accommodatie rond de adrenaline activiteiten
 • Een backpacker bus pas die naar het noord- en zuideiland gaat
 • Reisbeschrijving en overige informatie voordat je op reis gaat
 • Diep respect van het Xtreme Gap voor je lef!
 • Toegang tot onze buddy list, zodat je met je toekomstige reisgenoten kunt chatten al voordat je op reis gaat

Exclusief

 • Vluchten
 • Reisverzekering.
 • Zakgeld.
 • Accommodatie, behalve de accommodatie in Queenstown (6 nachten)

 

Data

Flexible start dates
“Ik heb een te gekke reis gehad en raad iedereen aan met Xtreme Gap te reizen!  Meer reviews hier 
Sanna De Bruin
” Hey Jasminka, dank je wel voor de super tijd! Meer reviews hier.”
Lina Jansen
” Hallo, ik wil nog een keer!!  Meer reviews hier.”
Tom Huissen
×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.