Wil jij de tijd van je leven hebben in Queenstown, de adrenaline hoofdstad van Nieuw Zeeland? Dat kan! Zes dagen gekkigheid: parachute springen, Jetboating, Bungee Jumpen, Canyon Swing en Raften. Dit geeft je genoeg adrenaline voor de rest van je reis. Queenstown kent ook een leuk nachtleven en is de plek om andere reizigers te ontmoeten.

Queenstown Adrenaline Overload

Book Now

Wil je een weekje in Nieuw Zeeland de coolste dingen doen en de tijd van je leven hebben? Je kunt tijdens dit programma alles doen wat je altijd al hebt willen doen op adrenaline gebied en wat je het gevoel geeft dat je echt leeft! Je kunt deze week gewoon niet overslaan als je Nieuw Zeeland bezoekt tijdens je tussenjaar! Denk aan jouw toekomst waarin je al die uren moet werken en niet kan wachten tot het vrijdag middag is en aan al die saaie vergaderingen en aan al die dagen waarin je droomt over alle te gekke dingen die je nog graag wilde doen. Nu dit is je kans om iets te te geks te doen waaraan je later met blijdschap kunt terug denken omdat je het toch gedaan hebt. Deze kans kun je gewoon niet voorbij laten gaan! Accommodatie, activiteiten en transfer naar de activiteiten is inclusief. Tevens zijn kleine avond snacks/maaltijden inclusief.

1 week die je nooit meer vergeet! Dat is een garantie!

Highlights

  • Te gekke dagen en nachten in gezellig Queenstown
  • Een adembenemende N Zone parachutesprong van 15.000 feet (hoogste in het zuidelijk halfrond)
  • Jet Boating door de canyons op de Shot Over Jet Boat
  • Canyon Swing: de wereldbekende 300 metere hoge Nevis Swing. Swing alleen of ga met een vriend – naar voren, achteren, ondersteboven etc. Jouw keuze
  • Test jezelf op adrenaline level op de waanzinnige Nevis Bungee jump – de hoogste van Australazie en maarliefst 134 meter hoog! (of kiest de zachtere Kawaru van 43 meter)
  • River Rafting. De Queenstown rafting trip op de Kawaru River neemt je mee op een uitzinnig avontuur op klasse II en klasse III wildwater snelheden.

 

Foto’s

Reisbeschrijving

In maar 7 dagen op deze overload doe jij alle bekendste adrenaline activiteiten in Queenstown, Nieuw Zeeland.

Breng je bucketlist naar beneden want je kunt zeker gaan afstrepen. Een en al adrenaline en toch 100% safe. Laten we dat ook maar even melden.

Queenstown is de adrenaline stad van de wereld en het is hier waar bungee jumpen is uitgevonden. Ook heb je een geweldig uitzicht met parachutespringen. Dit gebied heeft alles voor een lekkere overdosis aan fun met adrenaline.

En dan is de stad zelf ook nog geweldig, ook in het nachtleven.

Bij aankomst

Bij aankomst in het backpacker hostel ga je naar de receptie voor je check in. Wij hebben je reservering gemaakt dus je ontvangt je sleutel en je kunt inchecken. Bij de travel desk bij de receptie liggen je vouchers klaar voor de activiteiten. Je kunt ze ophalen en ter plekke te data voor de activiteiten bevestigen.

Afhankelijk van hoe laat je aankomt, zou je wellicht al een activiteit kunnen doen. Je kunt ook chillen in de grote TV lounge en je eigen maaltijd bereiden om de kosten laag te houden Er is een fantastische keuken aanwezig.

Voor alle twijfelaars onder ons, nu is de kans om jezelf te bewijzen! Doe het, denk niet na en ga ervoor! Je voelt dat je leeft en dat is kicken!

 

 

Bereid je voor om de hoogste skydive in Oceanië te maken- jij wordt samen met je instructeur boven Lake Wakatipu gedropt op een hoogte van 15.000 voet!

De vlucht die je naar boven maakt is al een ervaring op zich, zoals je boven de bergen vliegt, daarna begin je zenuwachtig te worden. En dan is het tijd voor actie! De tandem jump master helpt jou uit het vliegtuig en dan BOOM! En je maag draait helemaal om. Freefall! Top, top, top!

Je maakt om precies te zijn een minuut lang een vrije val, wat best lang is als je de grond op je af ziet komen! Dit zal een de meest memorabele / bijzondere dingen zijn die je in je leven zal doen en waar je ‘s nachts over zal dromen. Om er zeker van te zijn dat de mensen thuis je geloven kan je er voor kiezen om een upgrade te nemen.
En het video & fotopakket nemen om een souvenir te hebben van een van de meest Xtreme dingen die je ooit zult doen!

Niet denken, maar doen!

Het is afhankelijk van hoe laat je aan de beurt bent, maar je bent er ongeveer 1 uur voor je sprong. De rit naar de indrukwekkende skydive locatie duurt ongeveer 30 minuten. Coole vliegtuigen, een mooie loungehoek en veel skydivers, je zult je geen moment vervelen tijdens het wachten. Je zult andere mensen zien die zich klaarmaken voor hun skydive en zien hoe ze het vliegtuig instappen en uit de lucht komen vallen! Voordat jij gaat springen, wordt je aangekleed, krijg je de benodigde spullen en wordt alles aan je uitgelegd. Na de sprong zit je vol adrenaline en stuiter je nog na tijdens de rit terug naar je hostel.

Ik kan het niet anders brengen, maar dit is echt wel eng! Ja, we hebben het zelf getest en we hebben het overleefd. Maar dit was zeker weten het meest zenuwslopende en engste wat we ooit hebben gedaan!
Wees nu niet bang, maar overwin je angsten en ga ervoor!

Natuurlijk kun je van de minder hoge bungy springen op een hoogte van 43 meter (als je voor het overload pakket kiest dan is het inbegrepen) Maar de topper van alle Nieuw Zeelandse bungys is de Nevis. Dit is namelijk de hoogste bungyjump in heel Oceanië! Echt serieus hoog daarboven, je krijgt al kippenvel als je over de brug naar het platform loopt!

Het springplatform waar je op staat hangt hoog boven de canyon en is er klaar voor om je de ultieme adrenaline kick te geven. Ben jij er klaar voor?

Spring in het diepe

Als je de Nuvis Bung Jump gaat doen wordt je door een mini busje opgehaald vanaf het AJ Hacket Bungy Jump Office Het kantoor ligt op 5 minuten lopen van het hostel. Je wordt omringd door andere nerveuze mede springers als we je naar de Nevis brengen….je springt van een hoogte van 134 meter! Je wordt voorzien van de benodigde uitrusting en voegt je bij de andere springers voor wat misschien we het engste is wat je ooit zult doen. Na dit leuke en spannende avontuur brengen we je terug naar het kantoor en wellicht wil je dan de stad in om het te gaan vieren met een paar biertjes!