Dit is nou het goede leven! Strandfeestjes en leren surfen op een van mooiste stranden van Australië. We nemen jou en andere avontuurlijke reizigers mee op een 7 daags avontuur van Sydney naar Byron Bay. Binnen no time leer je surfen en het enige wat jij daarna nog hoeft te doen is er goed uitzien op je surf board, genieten van de heerlijke stranden de BBQ feestjes en gezelligheid.

 Aussie Surftrip Australië

Book Now

Surfen hoort bij de ultieme Australische lifestyle. Je hebt hier mooie stranden, geweldige surf golven, feestjes en bbq’s, wat wil je nog meer? Dit is jouw kans om dit leven uit te proberen met mede reizigers. De coole surfinstructeurs leren je surfen, op welk niveau je ook instapt.  Dit gebeurt allemaal aan de prachtige oostkust van Australië op de leukste surf plek aan deze kust. Reizen wordt echt niet beter dan dit!

Highlights

Dit programma is een van de meest populaire reizen in Oz. Lekker beig zijn met surfen en onderstussen nieuwe mensen ontmoeten, vrienden maken, BBQ op het strand en veel zand, strand, zon en zee! Standaard start je in Sydney, stop je in spot X en eindig je in Byron Bay. Maar je kunt ook in Brisbane stoppen. En je kunt de reis ook omgekeerd doen. Je kuntook nog de boomerang optie kiezen. Dat is starten en terugkomen op dezelfde locatie. Nb. Bij deze optie verblijf je alleen op ons surfkamp in spot X en ga je niet naar Byron Bay.

Wat maakt dit nou zo’n geweldige trip?

 • Aussie Surf Trip (9)Veel nieuwe mensen ontmoeten terwijl je leert surfen om vervolgens ‘s avonds samen te gaan stappen
 • Je verblijft aan een van de mooiste stranden van Australië
 • Gezellige feestjes
 • Je geniet van de relaxte lifestyle van een echte surfdude
 • Van surfen word je super fit!
 • Een heel groot deel van de Australische kust is goed om te surfen, dus heb jij een nieuwe hobby in Oz!
 • Super eenvoudig achter de Sydney Connexion reis te plakken!

 

Foto’s

Reisbeschrijving

Deze surftrip vertrekt van Sydney en eindigt in Byron Bay of Brisbane op iedere maandag van de maand, maar gedurende de Australische zomer (onze winter) ook op woensdag.

Voor de standaard 7 daagse surftrip kun je op diverse locaties starten en eindigen.

 • Start in Sydney en eindig in Byron Bay of Brisbane. Deze is het meest populair
 • Start in Byron Bay of Brisbane en eindig in Sydney
 • Start in Sydney en eindig in Sydney (ook wel boomerang genoemd)

De beschrijving hieronder is van Sydney naar Bryon Bay.

Dag 1

Je vertrekt in de avond vanuit Sydney n reist overnacht naar Spot X Surf Camp. Gratis wifi is aanwezig in de bus. Breng wat snacks en een kussentje oid en maak het comfortabel voor jezelf.

Inclusief: Transfer per nachtbus naar Spot X.

Dag 2

Vandaag kom je aan op Spot X. Geniet van een ontbijtje en klaar ben je voor de Surf Experience, want je eerste les staat gepland. De rest van de middag heb je om te relaxen of doe een van de optionele activiteiten als Ocean Rafting, Kangaroo Trek, Kajakken of Suppen.

Inclusief: Accommodatie, 1 surfles, ontbij, lunch en diner

Dag 3 – 6

Vanaf nu kom je echt in de surf lifestyle. Surf, Eat, Repeat! Je surrf in de ochtend, doet in de middag mee met een surf expression sessions (2 inclusief) of je doet mee met een van de optionele activiteiten. Een surf expressions sessie is een trip naar de beste golven voor jou waar jij heerlijk kunt gaan surfen.

Inclusief: accommodatie, dagelijks 1 surfles, dagelijks ontbijt, lunch en diner, 2 Surf Expression sessies.

Surf Camp Spot X

Vroeg opstaan en je klaar maken voor een 2 uur durende surfles, die na het ontbijt zal plaatsvinden. Na een korte wandeling ben je op het strand. Na de lunch en wat relaxen ga je weer het water in en een golf pakken en wie weet sta je dan voor het eerst rechtop op je board, als je dit gisteren niet al had gedaan! ’s Avonds is het tijd voor echte Ozzie bbq en de groep hangt wat rond met elkaar. Inmiddels kent iedereen elkaar en ben je al gewend aan de mensen en omgeving.

’s Ochtends en ’s middags heb je surflessen. En op dag 4 begin je echt al verbetering te zien in het surfen en als je mazzel het en het weer zit mee kan je al wat hogere golven uitproberen. Maar wees gewaarschuwd! Je zal tegen deze tijd wel wat last van spierpijn hebben na al dat surfen. Maar hey, de eerste regel bij het surfen is dat je er cool uit moet zien, dus wie mooi wil zijn moet pijn lijden!

 

Makkelijk aansluiten bij andere reizen

Dit programma heeft veel voordelen. Je ontmoet direct andere leuke backpackers! Je kunt ook eerst een paar dagen in Sydney verblijven en dan gaan surfen. Je kunt ook na dit programma verder reizen met onze flexibele buspassen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Nieuwe mensen ontmoeten

Als je nerveus bent en het best eng vindt om alleen op reis te gaan naar Australië, maar je wel graag leuke en nieuwe mensen wilt ontmoeten, dan is dit programma echt wat voor jou! De meerderheid van de deelnemers aan deze trip reist alleen, maar aan het eind kent iedereen elkaar! Jullie feesten en surfen en slapen samen op een kamer. Je maakt zeker weten veel nieuwe vrienden. De surfinstructeurs op de kampen doen erg hun best om je je op je gemak te laten voelen, ze zijn echt gezellig en de groepen hebben altijd veel lol met de instructeurs.

Geweldig surfkamp direct aan het strand

Tenten? Nee, dank je . Stel je het volgende eens voor; mooie stranden en lekker koele accommodaties, waar je tussen het surfen door lekker kunt relaxen. Gezellige gezamenlijke ruimtes, en iedere avond sterke verhalen vertellen bij kampvuur. Lijkt deze levens stijl je wel wat. Je kunt ook voor een maand tot 3 maanden boeken!

Je zou gek zijn als je het niet doet…

Dit reisprogramma is niet voor niks gekozen tot het beste programma. Als je van plan bent om naar Australië te gaan en het surfen niet uitprobeert, dan mis je echt iets geweldigs! Dit is het land dat surfen zo populair heeft gemaakt! Met dagen die gevuld zijn met veel gezelligheid, lol, surflessen en geweldige locaties, zal het zeker weten een van jouw highlights in Australië zijn.

Accommodatie

Spot X Surf Camp

Kort samengevat:

Het surfkamp bevindt zich direct aan het strand en bij een populair surfgebied. Er hangt hier meer een super gezellige sfeer. Het is een geweldige plek om veel backpackers te ontmoeten die ook proberen te surfen. De extra dappere mensen onder ons kunnen hier ook een skydive doen.

Comfort en goed eten

Na het proberen op je surf board te blijven staan en het zwemmen tegen de golven in ben je best moe na een twee uur durende surfsessie, dus op het surfkamp staan je allerlei comfortabele dingen te wachten zoals relaxruimtes en lekker eten. Er worden bbq’s georganiseerd waarna je gezellig rondom het kampvuur verhalen met elkaar kunt delen. Na de geweldige feestjes ’s avonds kun je lekker relaxen en je overbelaste spieren laten rusten in een van zeer comfortabele slaapzalen om ’s ochtends weer te genieten van een heerlijk ontbijt en een nieuwe, te gekke surfdag.

Er gelden wel een aantal regels (neem ze niet te serieus):

 • Wees cool/ zie er cool uit en heb plezier
 • Geen bloot (voor 11 uur ’s ochtends)
 • Speedo’s zwembroekjes zijn verboden 🙂
 • Geen slechte muziek
 • Respecteer de natuurlijke omgeving, dus gooi geen rotzooi op de grond
 • De surfinstructeur heeft altijd gelijk!
 • Als je er in november bent dan ben je hier verplicht om een sexy snor te laten groeien!

Veelgestelde Vragen

Nee, helemaal niet! De meeste jongeren die dit programma volgen hebben totaal geen ervaring. Iedereen wil hier proeven van het Australische leven, leren surfen, feesten, mooie stranden en lekker eten.
De groepen kunnen uit maximaal 50 personen bestaan! Wow! Maar de groepen van de surflessen zijn veel kleiner, omdat de instructeurs je dan goed in de gaten kunnen houden en je surf skills kunnen verbeteren.
Nee het draait niet alleen om het surfen, hoewel dit wel een belangrijk onderdeel is. Er wordt naast het surfen ook veel gefeest, maak je kennis met de echte surfer lifestyle en zie je waanzinnig mooie stranden. Het is een goede manier om de stress van het leven in de drukke stad te ontlopen, te reizen en om nieuwe mensen te ontmoeten. Een ding is zeker, of je nou een geweldige golf pakt of keihard valt, lol zul je zeker hebben!

Ja, je kan zo aansluiten vo0r meer programma’s als een flexibel buspas.

Je moet minimaal 18 jaar zijn om aan dit programma mee te doen. Een maximale leeftijd is er niet.
Ja dat geloof ik meteen! Je kunt hieronder een vraag aan ons stellen (contact formulier). Vergeet ook niet om je aan te melden voor de trip notes voor nog meer informatie. We hebben ook reviews en extra informatie staan op onze blog.

Duration Option Price  
6 (Days)SYDNEY - SPOT X - BYRON /BRISBANEEUR 499Book Now
8 (Days)SYDNEY - SPOT X - BYRON BAY - BRISBANEEUR 669Book Now

Inclusief

 • Al het vervoer
 • De accommodaties (op ons surfkamp in een gedeelde kamer)
 • Nieuwe surfspullen te leen, dat bestaat uit longboards, shortboards, wetsuits en zonnebrand (deze heb je echt nodig!)
 • Alle surflessen (met professionele en gekwalificeerde instructeurs)
 • Ontbijt, lunch en diner op de surfkampen ( behalve de lunches als we onderweg zijn tijdens reisdagen maar we stoppen onderweg).

Exclusief

 • Vluchten
 • Verzekeringen
 • Visa
 • Lunch op reisdagen
 • Drank
 • Zakgeld

Data

More dates

 

“Ik heb een te gekke reis gehad en raad iedereen aan met Xtreme Gap te reizen!  Meer reviews hier 
Sanna De Bruin
” Hey Jasminka, dank je wel voor de super tijd! Meer reviews hier.”
Lina Jansen
” Hallo, ik wil nog een keer!!  Meer reviews hier.”
Tom Huissen
×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.