Word Super Fit! Wat je thuis moeilijk kunt bereiken, is met dit Fitness programma in Thailand wel mogelijk. Het Fitness Bootcamp programma in Thailand, gesitueerd in een tropisch, Thais jungle paradijs biedt 6 dagen per week toegang tot professionele trainers die jou in korte tijd in topconditie krijgen. En je logeert in een heerlijk verwen resort! 

 Thailand Fitness Bootcamp

thfithero

Book Now

Is het niet geweldig om super fit te worden? En dan ook echt super fit. Dat je je geweldig voelt, lekker in lijf en geest en veel energie. Als je kiest voor de Thailand Fitness Bootcamp is dit mogelijk. Je setting is een tropisch paradijs, je kunt 6 dagen per week trainen en meerder klasjes volgen. Er is een zeer uitgebreid trainingsprogramma. Wat je kunt bereiken hangt af van hoe lang je blijft, maar zelfs al train je hier maar 2 weken, onze deskundige fitnesstrainers krijgen ook jou super fit. Door de intensieve trainingsprogramma’s en persoonlijke training kunnen onze trainers jou in korte tijd een veel betere conditie bezorgen, een strakker lijf en een betere mindset op het gebied van gezond leven.

Als je tussen de 2 weken en drie maanden deelneemt kun je echt je leven veranderen. Dit zijn niet onze woorden maar de feedback van onze klanten die hebben deelgenomen aan het programma.

De Thailand Fitness Bootcamp is een intensief en afwisselend programma, geschikt voor iedereen. Jong en oud, wel of niet fit. Wat je kunt bereiken hangt af van hoe lang je deelneemt en hoe intensief je sport.

Dit programma is geschikt om je fitter en sterker te voelen, lichamelijk en geestelijk. Het is geschikt voor het verbeteren van je cardio, spieropbouw, om af te vallen, flexibeler te worden en om je fitness niveau naar een nog hoger niveau te brengen. Ook is dit programma super geschikt voor de start van je grote wereldreis. Een perfect lijf, gezond en een trots gevoel. Klaar om de wereld te ontdekken.

 

meal-plan002
meal-plan001
meal-plan003
lux-accom
2 pools
anyone

personal trainer thailandThailand Fitness Bootcamp Highlights:

 • Diverse verschillende groepstrainingen 6 dagen per week
 • Super motiverende omgeving, zodat je niet opgeeft
 • 1 sessie per week met persoonlijke trainer
 • Leer nieuwe fitness technieken die je ook thuis kunt gebruiken
 • Persoonlijke trainer om fitness plan samen te stellen
 • Onbeperkt toegang tot de gym, gewichten en andere materialen
 • Speciaal samengesteld maaltijd plan. Je hoeft je dus niet af te vragen wat je gaat eten
 • Maak gemakkelijk nieuwe vrienden met vele nationaliteiten
 • Ontdek nog meer manieren om fit te worden en te blijven met Optioneel Yoga en Muay Thai (geen extra kosten)
 • Ontdek de omgeving met Strand training sessies
 • Verblijf van 1 tot 12 weken
 • Iedereen kan deelnemen, van filmster tot bankhanger, van 18 tot 100 jaar
 • Diverse accommodatie in een heerlijke  resort. Van basis met alles er op en er aan tot luxe verblijf
 • Resorts met zwembad

Fotos

Details

Het Thailand Fitness Bootcamp is geschikt voor iedereen. Alle leeftijden en fitness levels zijn welkom om mee te trainen. Iedereen is er met hetzelfde doel voor ogen: fitter worden! En natuurlijk ook om een geweldige leuke tijd te hebben en gezond bezig te zijn op een prachtige locatie. Xtreme Gap biedt verschillende luxe accommodatie met wereldklasse fitnesstraining voor waanzinnig goede prijzen. Daarnaast is het meeste op locatie inclusief, dus hoef je bijna niet uit te zoeken en te regelen. Je kunt je puur concentreren op jezelf.

Er zijn fanatieke sporters die het zonde vinden om niet door te trainen tijdens de vakanties en daarvoor is dit programma meer dan geschikt. Houd je fitness level hoog en train door tijdens je vakantie. Leer andere technieken, daag jezelf uit en wordt nog fitter

Er zijn mensen die het moeilijk vinden met het drukke leven om van de bank af te komen en kunnen zich er niet toe zetten naar de sportschool te gaan. Boek een fitness vakantie en je zal zien dat je mindset veranderd is bij terugkomst, je lekker fit bent en zin hebt om weer gezond te leven. Het geeft ook nog eens een trots gevoel en dat straal je uit!

Wat het Fitness Bootcamp voor jou kan betekenen?

Iedereen is anders en iedereen heeft verschillende doelen. Sommige mensen zijn echt totaal niet fit en anderen hebben al een redelijk goede conditie. Andere deelnemers willen een sixpack en sommigen willen zich weer gezond voelen of afvallen. Sommigen blijven 12 weken en andere trainen een week. Hoe dan ook, iedereen heeft er baat bij!

Je zult onder de indruk zijn van wat je kunt bereiken!

Met een erg gemotiveerde omgeving (90% van de mensen in het kamp reist alleen, dus je ontmoet makkelijk anderen die ook super fit willen) in combinatie met uitstekende trainers en weinig afleiding houdt niets of niemand je tegen om je doel te bereiken. Zo ongeveer iedereen is met sport bezig. Ook jij zal verrast zijn van wat je kunt bereiken, want tijdens de groepstrainingen geef je minder snel op, de training is erg verslavend en je gaat merken dat je geen training wilt overslaan.

2 maaltijden per dag zijn bij de prijs inbegrepen (maandag t/m zaterdag). Deze maaltijden zijn samengesteld door een geweldige chef. De maaltijden zijn erg gezond en lekker waardoor je snel aansterkt, gewicht verliest en spiermassa opbouwt.

Op het fitnesskamp is relaxen net zo belangrijk als de trainingen.

De trainingen vereisen veel van je dus je moet ook relaxen na een zware trainingssessie en dat kan in het luxe resort waar je kunt verblijven. Op slecht 2 minuten van het trainingsgebied ligt het prachtige 4 sterren resort. Het resort ligt in een rustige Thaise tropische tuin, met 2 prachtige zwembaden en je eigen boutique villa- stijl kamer met eigen badkamer (of kies voor luxe plus met slaapkamer en een suite). Een perfecte mix van gezonde workouts en volledige ontspanning. Zie de accommodatie tab voor meer informatie of klik hier voor meer info en foto’s van de accommodatie.

Alles wat je nodig hebt, ligt voor de deur

De locatie is super en ligt op het eiland Phuket, aan de zuidkant van het eiland en uit de buurt van de toeristische drukte van Phuket stad. Het kamp ligt aan een rustige weg die grenst aan de jungle. Er zijn diverse leuke restaurantjes, massage en spa salons om te genieten en relaxen.

De training

Het is de training die dit kamp zo apart maakt, niet alleen de kwantiteit van de lesuren maar ook de kwaliteit van de trainingen zorgen voor goede resultaten. Met de beste trainers proberen we voortdurend conditie en techniek te verbeteren. Dit doen we tevens aan de hand van de nieuwste methodes en technieken op fitness gebied. We investeren ook in de nieuwste apparatuur, en geweldige trainers om echte resultaten te leveren. Er is een volledig uitgeruste fitnessruimte en er zijn ook verschillende oefenterreinen bij het kamp.

Je traint samen met allerlei mensen met verschillende conditie niveaus die hun lichaamsbouw willen verbeteren. Omdat er zoveel mensen naar het kamp komen om te trainen, worden natuurlijk de nieuwste fitness technieken opgenomen in de trainingssessies. We kunnen vol vertrouwen zeggen dat als je een maand in het kamp doorbrengt meer zal bereiken dan wanneer je 6 maanden thuis traint tussen het drukke leven door.  Iedere dag sporten op een fantastische locatie zonder teveel afleiding is heerlijk. Het zorgt voor de gezonde mindset en je ziet snel resultaat.

Trainingssessies en groepssessies

Er zijn van maandag tot en met zaterdag groepssessies. De fitnessruimte is ook geopend op de zondag. Maar je kunt natuurlijk ook een rust dag inlassen om het eiland en de stranden verkennen. Er is veel leuks te zien en te doen.

Hoewel er genoeg trainingsactiviteiten zijn inbegrepen, misschien zelfs meer dan de meeste mensen aan kunnen, heb je nog de mogelijkheid om ter plaatse persoonlijke trainingssessie te boeken. Vraag ons naar de details.

Je kunt ook 2 maal per week Muay Thai trainen, de nationale martial arts sport van Thailand.

Uitgebreide introductie en oriëntatiesessie bij aankomst.

Als je op zondag aankomt, wat wij je aanraden, dan word je opgehaald van het vliegveld en naar je accommodatie gebracht. De rest van de dag kun je lekker relaxen en een beetje rondkijken in de buurt. Maandag ochtend staat er een uitgebreide introductie en oriëntatie op je te wachten en start jouw fitness avontuur!

Wat regel je zelf? Weinig. Je vliegt naar Bangkok en dan door naar Phuket. De vlucht regele je zelf maar wij adviseren je graag. Verder moet je inzet tonen en je best doen tijdens de trainingen om het beste resultaat te behalen. Regel alles ruim van te voren dan ga je goed voorbereid op reis. Op locatie zijn 2 maaltijden inclusief en voor je diner eet je lekker en gezond in een van de restaurants in de buurt of bij je resort.

Fitness excursies.

De groepstraining sessies zijn zeer gevarieerd. We houden ervan om verschillende dingen te doen om het zo interessant en afwisselend mogelijk te houden en er worden elke week een aantal trainingen buiten het kamp georganiseerd.

In onze klanten feedback wordt regelmatig gezegd dat ze verbaasd zijn over hun vooruitgang en verbetering. Jij zal ook zeker versteld staan van jezelf!

Bij aankomst

Bij aankomst in Phuket halen we je op van het vliegveld en brengen je naar je accommodatie. We raden een aankomst op zondag aan, maar het mag ook op een andere dag.

Op de eerste trainingsdag krijg je van onze Xtreme Gap reisleider een volledige introductie, ontmoet je de trainers, krijg je een rondleiding door het kamp en wordt het trainingsschema besproken.

Een van de meest opvallende dingen van dit kamp is de goede sfeer. De meeste deelnemers zijn hier alleen naartoe gereisd en hierdoor ontstaat er een socialere sfeer. Iedereen staat open voor het ontmoeten van nieuwe mensen.

De lokale Xtreme Gap reisleider is je eerste aanspreekpunt mocht je vragen of problemen hebben ter plekke. Misschien wil je wel gewoon weten waar je de was kan doen of waar je een goede spa-behandeling kan krijgen of waar je lekker Thaise curry kunt gaan eten. Je hoeft het alleen maar te vragen en je krijgt een antwoord. Alles word je gemakkelijk gemaakt, zodat jij je kunt focussen fit worden en genieten van je vakantie met veel leuke, nieuwe mensen.

Hoe lang kun je gaan?

De meeste mensen gaan 2 weken tot een maand, vaak omdat ze zijn gebonden aan hun werk en 2 weken is genoeg om al veranderingen/verbeteringen te zien. Het belangrijkste voordeel is dat je naar huis gaat met de voldoende kennis over hoe je thuis je conditie kunt onderhouden en verbeteren in combinatie met de solide basis die je in het kamp hebt opgebouwd.

Natuurlijk heb je ook een geweldige vakantie in Thailand met als extra dat jij beter als ooit te voren voelt als je terugkomt van vakantie (de meeste denken eraan om direct te gaan lijnen als ze thuis komen van vakantie, maar dat hoef jij zeker niet te doen!). Mensen die een korte periode blijven krijgen net even die kick die ze nodig hebben om het thuis verder op te pakken.

Veel mensen die met ons reizen gebruiken dit ook als een start van hun grote reis of vakantie. Tenslotte wil je er natuurlijk wel goed uitzien op die mooie Thaise stranden.

Wil je echt een grote resultaten bereiken? Ga dan voor een langere periode!” open=”no”]Als je echt serieus bent, er volledig voor wilt gaan, gezonder en fitter wilt worden en grote resultaten wilt bereiken moet je er zeker over na gaan denken om voor een langere periode te blijven. De personen die 8 tot 12 weken in het trainingskamp verblijven krijgen echt het gevoel dat ze aan het veranderen zijn en zien al goede resultaten. Een verbetering van je conditie is hierbij een zekerheid, en 12 weken volledig aan jezelf besteden om je gezondheid te verbeteren is hier verrassend goedkoper dan wanneer je dat thuis doet.

Goede prijs kwaliteitsverhouding in vergelijking met andere fitness Bootcamps.

Het Fitness Bootcamp heeft een goede prijs kwaliteitsverhouding in vergelijking met andere soortgelijke Bootcamps. Gekeken naar de kwaliteit van de trainingen en het verblijf op een luxe resort is het niet verwonderlijk dat 80% van de klanten het fitness kamp opnieuw boekt.

Bij het boeken van dit programma bij Xtreme Gap, krijg je de dubbele hoeveelheid kwaliteit voor de helft van de prijs van de andere kampen. Het is niet voor niets zo populair.

Het Trainingsschema

Vroeg in de morgen.

Als je wilt kun je de ochtend goed en relaxed beginnen door mee te doen aan de yogales, voordat het echte werk begint. Let op: alle trainingen zijn vrijwillig en niemand zal je uit je bed slepen om ervoor te zorgen dat je meedoet. Dat betekent dus dat iedereen in het kamp echt gemotiveerd is en het is ook nog een heerlijke start van de dag.

Iedere dag Bootcamp training.

Na de yoga les beginnen de serieuze cardio (vet verbranden) trainingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van zeer geavanceerde technieken (vraag meer info aan en bekijk de video’s voor verdere details). Deze sessies worden Body360 Bootcamp sessie genoemd en zijn ontworpen om je fitheid snel en effectief te verbeteren. De trainingsgroepen bestaan uit mensen met zowel een slechte als goede conditie. Dit werkt prima omdat de trainingen en oefeningen aan iedereen worden aangepast, zodat niemand achterblijft.

Gedurende de hele week wordt je conditie niveau gemeten door middel van een fitnesstest, zodat je weet of je vooruitgang boekt.

Je kunt ter plekke personal training sessies regelen tegen extra kosten. Vraag ons naar de details.

Yoga, Muay Thai, probeer het allemaal

Het is ook mogelijk om yogasessies te volgen die gegeven worden door gekwalificeerde yoga instructeurs. De yogales is ’s ochtends is een perfecte manier op de dag goed te beginnen en om je spieren op te warmen voor de zware body fit sessie.

Tijdens je trainingen in Thailand kun je ook deelnemen aan Muay Thai trainingen (voor beginners). Muay Thai is de nationale krijgskunst en uitstekend voor fitness en het is nog leuk ook. Vele westelijke sporten zoals Body Combat lijken op Muay Thai trainingen. Zelfs als je geen ervaring hebt kan je deelnemen aan de ochtend Muay Thai trainingen. 80% Van de deelnemers heeft weinig of geen ervaring dus je bent in goed gezelschap.

Vluchten

De vluchten zijn niet inbegrepen en kun je zelf of met hulp van ons regelen. Boek ajb eerst de reis bij ons en dan pas de vluchten. We moeten namelijk een plek in het kamp voor je reserveren! Vul het boekingsformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om de boeking te bevestigen. Zodra wij je een bevestiging en rekening hebben gestuurd, kan je een vlucht naar Phuket boeken.

Alleen reizen

Zoals we al zeiden reizen de meeste deelnemers alleen. Maak je geen zorgen over het alleen reizen. Er hangt een goede sociale sfeer in het kamp en iedereen helpt elkaar graag. Iedereen staat open voor een praatje en je traint samen, dus het contact is snel gelegd.

Pittige, fysiek zware trainingssessies zijn een goede manier om hechte vriendschappen te sluiten. Het duurt dus niet lang voordat je een heleboel nieuwe vrienden hebt gemaakt. Omdat er maar 2 maaltijden per dag zijn inbegrepen (maandag t/m zaterdag)  heb je zelf de keus waar je ’s avonds gaat dineren, wat ook een sociaal gebeuren is (Thais eten is lekker, gezond en goedkoop)

Mensen komen van over de hele wereld om bij ons te trainen. Super leuk en binnen no time heb jij een internationale facebook vol met vrienden van over de hele wereld. Het feit dat mensen alleen afreizen naar het kamp, draagt ook bij aan de motivatiefactor, want iedereen is er om zijn/haar fitnessdoelen te behalen, dus iedereen probeert elkaar te stimuleren om (nog)meer hun best te doen.

De voertaal is Engels. Er zijn internationale trainers en Thaise trainers. Je hoeft niet perfect Engels te kunnen. Bij sport gaat het om kijken, kopiëren en herhalen om te verbeteren. Daarnaast is iedereen zeer behulpzaam.

Locatie & Activiteiten

Je kunt rekenen op mooi weer, geweldig eten en een spannende omgeving. Er worden veel interessante en culturele dagexcursies georganiseerd. Het kamp is ongeveer 10 minuten rijden van het strand (taxi’s zijn goedkoop) Er zijn tempels, spa’s en tal van leuke excursies zoals een olifantentrekking, duiken, snorkelen, wandelen en je kunt zelfs naar Phi Phi waar je echt prachtige stranden hebt. En je kunt niet naar Thailand zijn geweest zonder een echte Thaise massage te hebben geprobeerd. Na een aantal trainingsdagen ben je daar echt wel aan toe!

Visa

Je kunt zonder visum 28 dagen in Thailand blijven, dus als je maar 2 of 4 weken blijft hoef je geen visum te regelen. Als je van plan bent om langer te blijven moet je van te voren een visum regelen. Na boeking sturen wij je de benodigde informatie toe om dit te kunnen regelen. We hebben zelfs een partner die het voor je kan regelen.

Boekingsproces

Het boekingsproces is redelijk eenvoudig. We adviseren je wel om ruim van te voeren te boeken om teleurstelling te voorkomen. Soms kunnen er wel last minute boekingen worden aangenomen, maar we moeten het minimaal 10 dagen van te voren weten. We kunnen je niet garanderen dat er plek is als je last minute boekt. Maar neem contact op met ons als je een last minute boeking wilt maken en dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Het enige wat je moet doen om te boeken is het boekingsformulier invullen, dan gaan wij de beschikbaarheid checken en sturen we je een bevestigingsfactuur. Je kunt de factuur per banktransfer overmaken. Als je binnen 12 weken reist dien je het volledige bedrag te betalen. Als je over meer dan12 weken vertrekt dan hoef je alleen je plaats veilig te stellen door een borg van €250 te betalen en betaal je de rest uiterlijk 12 weken voor vertrek, zodat je genoeg tijd hebt om de vluchten te regelen en geld te sparen.

Dus voor slechts €250 kun jij een afspraak met jezelf maken om fit, gezond en gespierd te worden. Het enige wat je hoeft te doen is het boekingsformulier in te vullen en te verzenden. Denk er niet te lang over na en ga voor actie! Wacht niet te lang met boeken, omdat dit een populair programma is en best snel vol zit.

Accommodatie Opties Fitness Bootcamp

De Fitness Boot Camp heeft 2 soorten accommodatie, afhankelijk van je budget en voorkeur.  De Boutique ligt op een heerlijk resort met spa. Het resort in vrij nieuw en alles is supermooi en schoon. En je kamer heeft voorzieningen,, uiteraard met airconditioning en er is een zwembad. Dit resort op ongeveer 10 minuten lopen van de gym. Ook de standaard kamer is in een goed resort (ook met eigen badkamer) en zwembad. De standaard ligt zeer dichtbij de gym. Alle accommodatie hebben wifi, eigen badkamer en airconditioning en je hoeft de accommodatie niet te delen.

Boutique optie:

Houd je vooral niet in en verwen jezelf! Op loopafstand van het trainingskamp ligt ons prachtige 4-sterren resort. Het resort ligt in een prachtig aangelegde tuin. Het is hier heerlijk rustig en het resort heeft een zwembad (een duik in het zwembad is heerlijk na de training). Er is een ontbijtruimte en een vriendelijke receptie met 2 pc’s.. Elke luxe bungalow is uitgerust met een groot bed, air conditioning, flatscreen TV / kabel, DVD, wifi internet, douche met warm water en je eigen balkon. Een perfecte plek om te ontspannen na een dag training in de gemeenschappelijke lounge ruimte, met op de achtergrond het geluid van vogels. Wil je nog meer luxe? We hebben ook kamers met een extra woonkamer beschikbaar. Ideaal als je rustig wat wil werken of internetten tijdens je verblijf in het kamp of wanneer je reist met een vriend of vriendin en twee aparte bedden wilt.

Standaard ensuite optie

In een keurig resort met eigen zwembad en goede internet connectie en naast de gym. Je hebt een nette kamer met eigen badkamer en een klein balkon.

Alle accommodatie op dit fitness programma is voor jezelf, met airconditioning en eigen badkamer.

Mocht je de kamer met iemand willen delen dan kan dat ook. Je kunt dan korting krijgen. Vraag ons naar de details.

Vraag on naar nog meer informatie over de accommodatie opties.

Het Training Schema

 

Note: Timetable is subject to change

Welke materialen gebruiken we (in het Engels)

The gym at the Thailand Fitness Bootcamp is brand-new equipment. Includes all you need to work on strength and conditioning training: Life Fitness and Cybex equipment. Fully equipped 3 stories air-conditioned gym. You have Unlimited access to the gym and there are always fitness trainers can advise you and guide you throughout your workouts.

 • Treadmills
 • Spinning bikes
 • Recumbent Bikes
 • Concept II Rowers
 • Cross-trainers and step-up machines
 • Two Squat Racks
 • Cable Cross
 • Smith Machine
 • Bench press
 • Masses of dumbbells!
 • Plethora of bumper plates and bars
 • VKR Tower
 • Preacher Curl
 • Leg Machines
 • Calf machine
 • Ab Machines
 • Stretching Area

 

Veelgestelde Vragen

Er trainen allerlei verschillende mensen, met verschillende fitness doelen en van een heel uitlopend niveau op sport gebied . De één is al topsporter en de ander super uit vorm met alles er tussenin. De meeste mensen die deelnemen zijn van een gemiddeld niveau, maar voor iedereen geldt dat je verbaasd zal zijn over hoeveel tijd je zal stoppen in het werken aan je conditie en je lichaam en dat je versteld zal staan over de resultaten aan het einde van de periode.
De meeste mensen kiezen een programma wat tussen de 2 tot 12 weken ligt. Sommigen blijven zelfs 6 maanden! Maar ook al heb je maar 10 dagen, je bent meer dan welkom om mee te doen!

Het klink misschien wat intimiderend om alleen aan te komen op een Fitness Boot Camp, maar je wordt heel persoonlijk benaderd, je krijgt een rondleiding en binnen no time voel jij je thuis op het kamp. Sfeer is erg goed in het kamp en omdat alle sporters hetzelfde doel hebben, nl. het willen werken aan de verbetering van je eigen conditie en gezondheid, helpt iedereen elkaar.

Ook krijg je een uitgebreide introductie door onze vertegenwoordiger om je te helpen je op je gemak te stellen en het kamp te leren kennen. Je maakt in de introductie kennis met de trainers en het team in het fitness kamp. Jouw trainer zal je alles vertellen over de verschillende trainingen en de maaltijden (ook inbegrepen!)

Het maaltijdplan bestaat uit 2 maaltijden per dag (niet op zondag). Je kunt zelf kiezen wanneer je ze gebruikt (ontbijt, lunch of diner). Waarom 2 maaltijden per dag en niet 3? Omdat er genoeg leuke en heel lekkere restaurantjes in de omgeving te vinden zijn en ze zijn zeer goedkoop (ongeveer 2 euro per maaltijd). En je wilt echt wel van het terrein af om heerlijk te eten met mensen die je op het kamp het leren kennen. De keuken van Thailand blijft je verrassen.
Het kamp ligt nogal afgelegen. Er zijn geen grote cafe´s in de buurt en geen clubs en grote supermarkten. Verder is iedereen die je tegenkomt heel sportief bezig en traint net als jij in het fitness kamp en werkt dus aan zijn of haar lichaam, gezondheid en conditie. Het is dus niet moeilijk om niet uit te gaan, want iedereen is gericht op fit worden en blijven! Ook hebben we een maaltijd plan voor je. Deze 2 maaltijden per dag zijn zeer vers en gezond. Bij je maaltijd krijg je ook water en vers fruit. De overige maaltijden kun je bestellen in ons restaurant of je kunt in een van de restaurants langs de weg eten. Ze hebben allemaal een gezond menu!

De motiverende factor voor mensen die deelnemen aan de Thailand Fitness Boot Camp is het verlangen om hun conditie en gezondheid te verbeteren. Alle fitness programma’s zijn afgestemd op jouw behoeften, ongeacht niveau of ervaring. Het trainingskamp helpt je om jouw persoonlijke fitness doelen te behalen en in de meeste gevallen er overheen te gaan.

Daarnaast krijg je les van van ‘s werelds beste trainers. Daardoor bouw je een enorme persoonlijke kennis op van hoe je het meeste uit je work outs kunt halen. En daar heb je thuis ook nog veel aan.

Let op: dit is geen typisch tussenjaar programma. Het programma kan door iedereen worden geboekt, zelfs als je op een korte vakantie naar Thailand gaat. De leeftijden die het fitness bootcamp met Xtreme Gap boeken lopen uiteen van 18 tot 50.

De stranden zijn ongeveer 6 km van het kamp verwijderd. De beste manier om er te komen is met de fiets, scooter of met de taxi. Er zijn altijd meer mensen in het weekend die naar het strand willen, dus kun je makkelijk samen een taxi nemen. In de omgeving zijn zwembaden te vinden en als je in ons luxe resort verblijft, kun je relaxen bij een van de 2 zwembaden in het resort.
Bij aankomst in Thailand ontvang je een visum voor 30 dagen. Dat is dus voldoende als je besluit om voor 4 weken te gaan. Wil je 60 dagen blijven dan kun je voor dat je vertrekt een visum bij de Thaise ambassade in Nederland regelen, De kosten zijn ongeveer 50 euro. Als je langer wilt blijven laat het ons dan even weten en wij informeren je over hoe je dat kunt regelen.

Duration Option Price  
1 (Week)BoutiqueEUR 999Book Now
1 (Week)Standard En-suiteEUR 899Book Now
2 (Week)BoutiqueEUR 1799Book Now
2 (Week)Standard En-suiteEUR 1599Book Now
3 (Week)BoutiqueEUR 2559Book Now
3 (Week)Standard En-suiteEUR 2099Book Now
4 (Week)BoutiqueEUR 3159Book Now
4 (Week)Standard En-suiteEUR 2399Book Now
5 (Week)BoutiqueEUR 3559Book Now
5 (Week)Standard En-suiteEUR 2699Book Now
6 (Week)BoutiqueEUR 4099Book Now
6 (Week)Standard En-suiteEUR 3159Book Now
7 (Week)BoutiqueEUR 4599Book Now
7 (Week)Standard En-suiteEUR 3559Book Now
8 (Week)BoutiqueEUR 5059Book Now
8 (Week)Standard En-suiteEUR 3999Book Now
9 (Week)BoutiqueEUR 5659Book Now
9 (Week)Standard En-suiteEUR 4399Book Now
10 (Week)BoutiqueEUR 6259Book Now
10 (Week)Standard En-suiteEUR 4859Book Now
12 (Week)BoutiqueEUR 7559Book Now
12 (Week)Standard En-suiteEUR 5799Book Now

Inclusief

 • Online buddy systeem voor vertrek
 • Informatie voor vertrek
 • Vliegveld Pick Up van Phuket
 • Accommodatie in jouw voorkeur voor accommodatie
 • Toegang tot alle training materialen in een 3 verdiepingen gym (ook op zondag)
 • Gespecialiseeerde kracht & techniek klassen, 5 dagen per week steeds iets anders
 • Introductie orrientatie sessie bij onze rep
 • Alle groep body fit training sessies 6 dagen per week
 • Alle groep gewichten training sessies 6 dagen per week
 • Optie voor yoga sessies, 5 dagen per week
 • Obstacle Course Training (onze mentaal en fysiek meest uitdagende les)
 • Nutrition Seminar, we helpen je het beste maaltijdplan samen te stellen, gericht op jouw doelen
 • Maaltijd Plan, 2 maaltijden per dag
 • Excursies: Toegang tot beachfront runs en workout sessies met transport
 • Excursies: Toegang tot Big Buddha Run met transport
 • Optie om aan Muay Thai klassen mee te doen, 2 sessies per week (free)
 • Nieuw spierballen en sixpack bij vertrek!

 

Exclusief

 • Vluchten
 • Visa
 • Verzekeringen
 • Extra maaltijden en proteïne shakes.
 • Drankjes
 • Persoonlijke training sessies
 • Taxi terug naar het vliegveld

 

Data

More dates

 

×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.