Zoek niet verder! Dit pakket bied je alles om te werken in Nieuw Zeeland! Ideaal om mee te starten. Het programma is inclusief een aankomstpakket en hulp van kiwi experts bij het zoeken naar een baan. Deze reis wordt vaak gecombineerd met een rondreis door Australie. Je hebt geen fortuin nodig om uberhaupt rond te kunnen reizen in Nieuw Zeeland, je verdient je geld terwijl je reist!

 

Werken in Nieuw Zeeland

Book Now

Dit is het perfecte pakket om betaald werk te vinden in Nieuw Zeeland! Ideaal te combineren met een werkvakantie in Australië. Dit programma geeft je de mogelijkheid om met een working holiday visa in het buitenland te werken terwijl je het land rondreist. Inclusief onder andere een oriëntatie bijeenkomst zodat je direct andere jongeren leert kennen en 3 of 7 overnachtingen in een super hostel in hartje Auckland. Naast de werkervaring die je opdoet en de mensen die je ontmoet, staat het ook nog eens erg goed op je CV.

Werken en Reizen

In Nieuw Zeeland valt van alles te beleven en er is een sterke arbeidsmarkt en dus ideaal om geld te verdienen, waardoor je lekker kunt reizen en genieten of met een vollere bankrekening naar huis gaat dan toen je vertrok. Het betekent niet dat je alleen maar aan het werk hoeft te zijn tijdens je reis want het werk is goed te combineren met een van onze andere reisprogramma’s zoals de Nieuw Zeeland flexibele buspassen. Vraag ons naar de details.

Werken in Nieuw Zeeland Highlights:

 • 3 of 7 overnachtingen in super backpacker hostel inclusief ontbijt
 • Oriëntatie bijeenkomst (we helpen je met het regelen van een bankrekening, belasting en sofinummer. Verder geven we je informatie over de Nieuw Zeelandse cultuur en geven je reistips.
 • Hulp bij het vinden van een baan ( je krijgt toegang tot de aanwezige vacatures)
 • Kortingskaart + kortingsvouchers (met een totale waarde van NZ$ 1000)
 • Reisgids (usb-stick met daarop reisinformatie en extra ruimte om foto’s en je cv op te slaan)

Je accommodatie is geregeld!

Het is nogal een gedoe om goede accommodatie te vinden na aankomst in een nieuwe stad, daarom hebben wij geregeld dat je bij dit programma 4 of 7 dagen in een super leuk centraal gelegen hostel verblijft. Inclusief ontbijt!

Verder is er een grote keuken waar de meeste gasten hun avondeten maken, perfect om de kosten te drukken en andere reizigers te ontmoeten.

Wat je nog meer kunt verwachten

 • Introductie en oriëntatiebijeenkomst – Inclusief algemene informatie over Nieuw Zeeland, werken en reizen
 • Kiwi bankrekening- Deze heb je nodig om je welverdiende kiwi dollars te ontvangen
 • Sofinummer/ belastingnummer – Papieren invullen is saai, maar belastingpapieren invullen is nog saaier. Daarom regelen wij dat voor jou!
 • Simkaart voor je mobiele telefoon- Een Nieuw Zeelandse simkaart is een handig extraatje en deze kun je gebruiken voor je sollicitatiegesprekken

Vervoer vanaf de luchthaven

Er staat een transfer busje op je te wachten die je naar het hostel brengt, waar je gastvrij wordt ontvangen door een receptioniste.

Werk

Je verdient ongeveer €10 a 15 per uur, maar dit kan nog wel verschillen per baan. De meeste banen zijn maar tijdelijk, maar je hebt lang genoeg toegang tot de vacaturewebsites om verscheidene banen te vinden. Er zijn veel verschillende soorten banen en je hebt vaak niet veel werkervaring nodig, dus laat het gewoon op je afkomen en ga ervoor! Denk aan horeca werk, fruit en groente plukken, simpel productiewerk, receptie en telefoon, technisch, bouw etc.

 

Foto’s

Reisbeschrijving

Welkom in Auckland!

Wij regelen het vervoer met transfer bus van het vliegveld naar het hostel in de bruisende stad Auckland. Auckland, de hoofdstad van Nieuw Zeeland is een coole stad en de ideale plek om op zoek te gaan naar een baan. Na aankomst in de stad wordt er een informatie bijeenkomst gehouden en krijg je hulp bij het vinden van je eerste baan in Nieuw Zeeland. Natuurlijk ben je niet alleen bezig met het vinden van werk, je hebt ook veel vrije tijd om te wennen aan het leven in Nieuw Zeeland en om allerlei leuke excursies te doen.

 

Een van de veelgestelde vragen is: hoe begin ik? Het vinden van werk in je eigen land is al moeilijk genoeg, hoe moet dat dan wel niet in een ander land? Het is eigenlijk verrassend makkelijk, je krijgt tips en adviezen van ons over hoe je betaald werk kunt vinden in Nieuw Zeeland en nog belangrijker de inlogcodes voor de vacaturewebsites van Nieuw Zeeland, je staat er niet helemaal alleen voor. Dit pakket helpt jou goed op weg!

Ook helpen wij je met een banknummer en een belastingnummer aanvragen. Deze heb je nodig om te kunnen werken.

Tijdens de dagen in het hostel kun je er zelf op uit. Omdat je een kamer deelt met anderen maak je snel contact. De meeste backpackers kome alleen en vinden het superleuk om samen dingen te ondernemen.

Als deze week voorbij is, kun jij doen wat je wilt. Je kunt in Auckland blijven om te werken. Je kunt dan op zoek gaan naar een appartement om te delen met andere backpackers of je blijft langer in een hostel naar keuze. Je kunt ook verder gaan reizen en onderweg werk zoeken. De backpacker banen site is voor heel Nieuw Zeeland.

Je mag, als je tussen de 18 en 30 jaar bent op een working holiday visa een heel jaar lang werken en reizen in Nieuw Zeeland.

Wij helpen je hiermee graag op weg.

Accommodatie

Je accommodatie is geregeld!

Het is nogal een gedoe om goede accommodatie te vinden na aankomst in een nieuwe stad, daarom hebben wij geregeld dat je bij dit programma 3 of 7 nachten in een super leuk centraal gelegen hostel verblijft. Inclusief ontbijt!

Verder is er een grote keuken waar de meeste gasten hun avondeten maken, perfect om de kosten te drukken en andere reizigers te ontmoeten.

Het hostel bevindt zich in een historisch gebouw met top faciliteiten en goede service. Uiteraard is er ook wifi aanwezig.

Faciliteiten

Een aantal van de aanwezige faciliteiten zijn:

 • Zonnig dakterras
 • Gratis sauna & spa
 • Moderne keuken
 • Wi-Fi
 • Aparte meisjes slaapkamers
 • Tv ruimte/ lounge
 • Rolstoelvriendelijk
 • Winkeltje
 • 24-uurs receptie

Veelgestelde Vragen

Door middel van het verkrijgen van een werkvisum kan je werken wanneer jij dat wilt. Je kunt het werkvisum regelen via de website van de Nieuw Zeelandse immigratiedienst, hierbij moet je wel in het bezit zijn van een creditcard. Ook kun je het schriftelijk regelen door de papieren te downloaden van de website, deze te printen, invullen en opsturen via de post naar een vestiging van de immigratiedienst.

Controleer van te voren nog even of je paspoort nog wel lang genoeg geldig is. Je paspoort dient nog minstens 3 maanden na vertrek uit Nieuw Zeeland geldig te zijn!

Nieuw Zeeland stelt ongeveer dezelfde eisen als Australië, hoewel er wel wat verschil zit in het aanvragen vragen van een werkvisum op het gebied van kosten, eisen. Het is dus belangrijk dat je van te voren goed uitzoekt wat de eisen en kosten zijn van het aanvragen van een werkvisum. Dit kan je doen door een bezoek te brengen aan de website van de Nieuw Zeelandse immigratiedienst (www.immigration.govt.nz)

Op de website van de immigratiedienst kun je de algemene eisen vinden waaraan je moet voldoen. Deze gelden voor alle soorten werk visa. De regels/eisen kunnen veranderen en wij zijn hier niet verantwoordelijk voor. Je kunt het beste de officiële website van de immigratiedienst checken.

Jazeker, dat kan. Wij werken samen met een vluchtenpartner. Wij kunnen je met hen in contact brengen zodra wij een boeking van je hebben. Wil je zelf al rondkijken? Dat kan uiteraard, maar let er wel op dat je een open datum ticket koopt. Dat betekent dat de terugkeer datum wijzigbaar is. Je weet immers niet precies hoe lang je wegblijft. 

Indien je nog meer vragen hebt kun je contact met ons opnemen.

Duration Option Price  
4 (Days)3 night dormEUR 245Book Now
7 (Days)7 night dormEUR 419Book Now

Inclusief

 • 3 of 7 overnachtingen
 • ontbijt
 • Vervoer van de luchthaven naar de accommodatie
 • Welkomstdrankje
 • Oriëntatie bijeenkomst (we helpen je met het regelen van een bankrekening, belasting en sofinummer. Verder geven we je informatie over de Nieuw Zeelandse cultuur en geven je reistips.
 • Hulp bij het vinden van een baan ( je krijgt toegang tot de aanwezige vacatures)
 • Kortingskaart + kortingsvouchers (met een totale waarde van NZ$ 1000)
 • Reisgids (usb-stick met daarop reisinformatie en extra ruimte om foto’s en je cv op te slaan)
 • 24-uurs noodhulp
 • Simkaart (krijg je bij aankomst in Auckland)
 • 1 maand gebruik mogen maken van een opbergruimte
 • 1 uur internettoegang

Exclusief

 • Lunch en diner
 • Vluchten
 • Verzekeringen
 • Working holiday visa

Data

Flexible start dates.
“Ik heb een te gekke reis gehad en raad iedereen aan met Xtreme Gap te reizen!  Meer reviews hier 
Sanna De Bruin
” Hey Jasminka, dank je wel voor de super tijd! Meer reviews hier.”
Lina Jansen
” Hallo, ik wil nog een keer!!  Meer reviews hier.”
Tom Huissen
×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.