Start en eindig deze geweldige 27 dagen durende China reis in Hong Kong. In deze te gekke loop waarbij je maar liefst 5.500 kilometer aflegt door China ervaar je het beste wat China te geven heeft in Xtreme Gap stijl. Met een groep met mensen die net als jij op een avontuurlijke rondreis willen door China. Deze reis is de perfecte mix tussen cultuur, actie en avontuur. En volledig begeleid.

Xtreme China Experience

Book Now

china-exp-mapHighlights

 • Symphony of Lights in Hong Kong
 • Klim Hong Kong´s Victoria Peak
 • Bamboe raften in Yangshuo
 • Ontmoet panda’s in Chengdu
 • Terracotta Army in Xian
 • Neem een Kung Fu les met Shaolin monks
 • Wakker worden met de zonsopgang op the Great Wall
 • Bezoek Chairman Mao´s summer Palace
 • Drink Champagne op het dak van een wolkenkrabber
 • Overnacht in een Tulou met de Hakka bevolking
 • ’s Werelds hoogste bungee jump
 • Proef de Aziatische keuken gedurende de hele reis

FOTOS

 

 

Details

Dag 1: aankomst in Hong Kong

Alleen de aankomst op Hong Kong vliegveld is al een reis op zich. Dit is een van de drukste vliegvelden van de wereld en is een eiland op zich. Het wordt ook wel Chek Lap Kok genoemd, naar het eiland waar het op gebouwd is.

Je kunt de airport express nemen naar Hong Kong city, de rit duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt ook de langzamere bus nemen, de airport bus, die doet er ongeveer een uur over. Lekker relaxen en van de indrukwekkende omgeving genieten.

Nadat je bent ingecheckt in je hotel ga je naar de waterkant waar je de gids en je mede reizigers zal ontmoeten. Bij de waterkant ligt Tsim Sha Tsui, de laan van de sterren, genoemd naar Hong Kong’s film industrie en is een grote attractie. Hier vind je prachtige panoramische uitzichten over de beroemde Symphony of lights, aan de overkant van de haven. Iedere avond is dit weer een spektakel, ongeveer 40 gebouwen dansen gesynchroniseerd op kleuren licht aan beide zijden van de haven. Daarna kun je nog naar Lan Kwai Fong, het uitgaansgedeelte, als je niet teveel last hebt van je jetlag.

 

Hong Kong

 

Dag 2: Hong Kon naar Yangshuo

Laat de kans niet voorbij lopen om de optionele tour over Hong Long Island te maken, naar de top van Victoria Peak. De makkelijkste en goedkoopste manier om de haven over te steken is met de ferry en ongeveer 70.000 mensen doen dit per dag!

Het eiland is erg stijl en heeft een heuvelachtig terrein. Je kunt het beste met de liften naar boven en naar beneden, dat scheelt je veel tijd. De rit duurt ongeveer 25 minuten.

Bars, restaurants & shop till you drop

Ga naar de Wok uitziende Peak Tower en van een hoogte van 400 meter heb je de beste uitzichten! Hier vind je bars, restaurants en winkels in overvloed. Thrill seekers kunnen naar Ocean Park en de wat rustiger liefhebbers kunnen naar de botanical gardens, een van de oudste van de wereld.

Je krijgt een hele dag om al deze plekken te ontdekken. Aan het eind van de dag gaan we Hong Kong verlaten en reizen we naar het vaste land in China. We zullen de nachttrein nemen richting Yangshuo.

Dag 3 tot 6: Yangshuo

Yangshuo is bekend om de mooiste landschappen. Groen met uitstekende pieken rotsformaties. Misschien heb je wel eens een foto gezien van dit landschap. Vrij uniek. Ook de Rivier de Li stroomt hier. Bij deze rivier zal je je eerste middag doorbrengen in Yangshuo, want je gaat op een bamboe raft de rivier af. Dit is een dromerige rit, genieten van de omgeving in een langzaam tempo. De gids stuurt en duwt je voort. De pieken steken hoog boven de grond uit en als de zon ondergaat is het hier een waar paradijs met de kleuren die veranderen van goud naar paars.

Na deze toch gaan we terug naar het hostel en genieten van een drankje op de roof top bar en delen we reisverhalen en ervaringen met de rest van de groep.

De 2 volgende dagen zullen we in Yangshuo doorbrengen, Druk, rustig, zoals jij het wilt. Er zijn vele optionele activiteiten of geniet van de rust in de natuur.

Optionele Activiteiten

 • Relax in modderbaden in ondergrondse grotten: extra kosten ong 9 euro. Er zijn vele grotten in de omgeving en een modderbad in een grot is een geweldige ervaring!
 • Fietstocht met prachtige uitzichten en zwemmen onderweg: extra kosten ong 5,5 euro
 • Het beste tempo om veel van de omgeving te zien en gelegenheid om te stoppen om in de natuur te zwemmen.
 • Deep water soloing (rots klimmen boven een rivier)
 • Yangshuo staat bekend om het rotsklimmen, maar dit is ietsje anders. Veel mensen kennen het nog niet. Je klimt zonder touwen langs de rotsen omhoog en laat je dan van hoogte in het water vallen, super cool!
 • Bekijk de locale visser die vissen met vogels: extra kosten ong 6 euro
 • Laat de kans niet voorbij gaan om de vissers de bekijken die met vogels vissen in plaats van netten in een traditionele stijl. Deze manier van vissen wordt al gedaan sinds 960 na Chr. Als de vis eenmaal beet heeft en op de boot is, spuugt hij de vogel uit! Vervolg zie je daar.
 • Probeer een cupping massage, een kopje wordt op je rug gelegd om onzuiverheden te verwijderen: extra kosten ongeveer 6 euro
 • Een verrassende soort zuiverings massage waar je nog dagen mee rondloopt. Zeker de moeite waard om te proberen.

In de avond nemen we afscheid van Yangshuo en nemen we de nachttrein richting Chengdu.

Dag 7 en 8: Chengdu

In Chengdu wonen 14 miljoen mensen en is ook wel bekend als de Stad van de Hibiscus or de Brocade stad. Bij aankomst kunnen we ons even opfrissen en gaan we daarna de stad in, de thuisbasis van een fascinerende cultuur.

Sichuan keuken

Dit gebied is deel van de Sichuan provincie en je hebt vast wel eens gehoord van de Sichuan keuken. Nu is de gelegenheid om samen met je reismaatjes de Sichuan stoofpot te proberen. De meesten van onze reizigers willen dit zeker proberen. Het kost iets extra, ongeveer 10 euro, maar de manier van eten is geweldig. Je doopt stukjes vlees in de pittige hotpot. Sommige vlees herken je, maar andere kunnen verrassend zijn voor ons westerlingen zoals hersenen, aal, ingewanden van eend etc.

Een ander echt Sichuan iets is de traditionele teahouse en kun je op iedere hoek van de straat vinden. Thee kun je hier vinden voor een paar cent tot vele euro’s.

Panda Sanctuary

Dag 8 is de dag dat we het visitekaartje onder de willdlife van China zullen gaan ontmoeten, de Giant Panda. Men schat dat er nog maar 1500 panda’s in de wereld leven en 80% woont in dit gebied.

In de ochtend bezoek je het panda breeding research centre, want dit is de tijd dat je de panda’s kunt zien eten. Een volwassen panda kan tot 20kg aan bamboe op een dag eten, en ze zijn hier een groot deel van de dag mee bezig.

Pandas

Een blinde massage optie

Waarom niet een blinde massage uitproberen in de middag? Deze optionele massage kost ongeveer 6 euro en je vindt ze over heel Changdu. Maar ga niet naar degenen die een ‘happy ending’ beloven. Men zegt dat blinde mensen heel goed zijn in massage, omdat ze meer voelen; maar let op, niet allemaal blijken ze echt blind te zijn.

Iets anders om naar uit te kijken is toaerduo. Ook wel oor schoonmaak genoemd en is te vinden in People’s Park. Voor een klein beetje geld zijn er diverse mogelijkheden voor een schoonmaak beurt. En zeker weten dat je meer hoort dan ooit tevoren.

Nadat je heerlijk bent gemasseerd gaan we aan boord van de nachttrein richting Xi’an.

Dag 9: Xi’an: De Terracotta strijders

De Terracotta strijders is een leger uit de tijd van de eerste heerser van China, Qin Shi Huang en is een van de beste en memorabele attracties in China. Ontdekt in 1974 toen boeren aan het graven waren naar water en sindsdien een van de wonderen van de oude wereld. Duizenden soldaten van klei, allemaal uniek en ongeveer 40.000 wapens zijn ontdekt over een groot gebied.

Allemaal in rijen opgesteld, begraven in 210 voor Chr. om te leider te beschermen na zijn dood. Niet alleen de soldaten, maar zelfs de paarden staan opgesteld, het is een ongelofelijke expositie. Na China gaan en het Terracotta leger niet zien is als Egypte bezoeken zonder Piramides.

In de avond in Xi’an heb je de mogelijkheid om de arme mensen te helpen uit te stad en iets betekenen voor de mensen die het nodig hebben. Je kunt meehelpen met het opscheppen van eten en thee schenken.

Dag 10: Xi’an

Geniet van een vrije dag in Xi’an stad, een oude en prachtige stad. Er zijn optionele fietstochten door de stad voor ongeveer 11 euro. of ga met je reismaatjes naar het Moslim kwartier. Wat je ook gaat ondernemen, zorg dat je rond de avond bij de Big Wild Goose pagoda bent voor een van Azie’s grootste licht en geluid show. Werkelijk groots aangepakt!

Na dit spektakel kun je de stad in gaan richting Bell Tower, in het centrum waar je kunt eten. Dit is tevens het uitgaansgedeelte. Karaoke is populair in Xi’an en bijna alle nachtclubs hebben locals en toeristen die hieraan meedoen. Xialudi KTV is een van de meest populaire clubs. We hebben genoeg tips voor entertainment!

Dag 11: Qinling Mountains

We gaan vroeg op om met de minibus naar de prachtige QinLing Mountains te rijden. Diep in dit gebergte. De omgeving is adembenemend met kleurrijke rododendrons en dieper in de bergen eten de panda’s op het bamboe.

Je tour door de bergen is inclusief een overnachting, er is onderweg genoeg tijd voor bijvoorbeeld river tubing, zonnebaden etc. je kunt ook een toch maken naar de bergen en prachtige watervallen bezoeken. We zullen dineren waar we verblijven (boerderij). Het eten is organisch en zal waarschijnlijk nog dezelfde dag gevangen zijn. In de avond genieten we van elkaars gezelschap onder het genot van een Hans bier uit de omgeving.

Day 12: Xi´an to Dengfeng

Dag 12: Xi’an naar Dengfeng

Hopelijk heb je niet teveel biertjes gedronken, want we gaan weer vroeg op terug naar Xi’an. Er is tijd voor een ontbijtje en even opfrissen in ons hostel. Daarna nemen we de trein naar Longmen. Een korte busrit hiervandaan brengt ons naar onze volgende locatie, Dengfeng.

Dit is het dichtstbijzijnde stadje bij de Kung Fu en de Shaolin Tempel. In Dengfeng heb je tijd om te winkelen of souvenirs te kopen voor het weeshuis waar we later naartoe gaan. Als iedereen uit de groep ongeveer 8 euro zou geven aan het weeshuis is er voldoende geld voor wat basisspullen als lesmateriaal, rijst, olie, lekkers en misschien zelf een half varken.

Alle kinderen in dit weeshuis hebben Kung Fu geleerd en geven graag een demonstratie weg om hun talenten te laten zien. Je kunt ze blij maken met wat Engelse les of om een spelletje met ze te spelen. Je kunt ook zelf een Kung Fu les nemen, een les kost ongeveer 20 euro. Al het geld gaat naar het weeshuis en het is een leuk manier om te zien wie het fitste is van de groep (en uiteraard wordt er wat afgelachen).

 

Shaolin kung fu Temple

Dag 13: Dengfeng

Vandaag kun je relaxen en genieten van Dengfeng. Er is een optioneel bezoek aan de Shaolin Tempel, kosten ongeveer 12 euro. Ook wel genoemd de nummer 1 tempel onder de hemel, het is niet alleen de thuisbasis voor Kung Fu, het is ook een UNESCO world heritage plek.

Dengfeng heeft vele historische plekken en was vroeg een hoofdstad van China. Er zelf op ontdekking gaan is heerlijk en zeker een plek die je nooit meer vergeet.

Als de schemer komt, verzamelen we om naar het station te gaan en rijden we richting Beijing.

Dag 14 tot 16: Beijing en de grote Chinese Muur

Er is gedurende de dag tijd om te genieten van de omgeving rond Beijing, individueel of in een groep.

In de avond gaan we naar spectaculaire de Grote Chinese Muur. Deze enorme muur en grote attractie loopt vele kilometers door het landschap. Het bestaat uit diverse muren. We gaan hier niet zomaar even wandelen, we verblijven hier ook. Op een afgelegen stuk muur zullen we overnachten en als je avond valt lekker chillen en relaxen met een drankje en een maaltijd en zien we de zon ondergaan langs de muur en het landschap.

De volgende ochtend gaan we vroeg op om de zonsopgang te bekijken, wow! Daarna zullen we het kamp afbreken en gaan we naar Beijing terug.

Als je meer wilt weten of de cultuur en geschiedenis, bezoek dan het National Museum. Gratis entree. Duik de food market op, probeer wat lekkers uit en juist dat wat je niet durft. Probeer een schorpioen, kat, slang, hond etc. Kijken wie de deardevil van de groep is.

 

reflection-off-lense.jpg.1340x450_0_240_8224

Mausoleum van Mao Zedong

In Tiananmen Square is het gebalsemde lichaam van leider Mao te bezichtigen in het Mausoleum van Mao Zedung. Mao stierf in 1976 en ondanks dat hij gecremeerd wilde worden is hij voor eeuwig bewaard gebleven.

Bewaar wat tijd voor de verboden stad. Het is gebouwd in de 15e eeuw en bestaat uit bijna 1000 houten gebouwen en ongeveer 9000 kamers. Het is een UNESCO world heritage site sinds 1987.

Meer dan een miljoen mensen hebben gewerkt aan de bouw. Tussen de muren vind je het Palace Museum, waar je meer dan een miljoen bijzondere objecten vindt. Extra kosten entree: ongeveer 8 euro), maar iedere euro waard.

Van de hele oude verboden stad naar het super moderne Bird’s Nest Stadion en Beijing’s Water Cube. Deze gebouwen staan naast elkaar en zeker een bezoek waard. Kosten ongeveer 7 euro.

Een andere avond excursie is de Chaoyang Theatre, waar je Beijing’s acrobaten bezig kunt zien. Dit is een optionele tour en kost ongeveer 18 euro. Zeer, zeer spectaculair!

Dag 17 tot 19: Beijing – Hangzhou – Shanghai

We stappen op de trein in Beijing en een paar uur later zijn we in Hangzhou, bekend als mooiste stad in China. Hangzhou staat bekend om de echte Chines parasols, kleurrijk porselein en Longjing thee, en nog veel meer. De stad is gebouwd om West Lake en je vindt er eilandjes, pagodas, tempels etc.

Nadat we rondgekeken hebben neemt onze gids ons mee naar het bamboe bos van Moganshan. We kunnen tussen de bomen genieten van een middag relaxen, misschien een duik in het water. In China groeien ongeveer 300 soorten bamboe en de meesten kun je in dit gebied vinden.

Vannacht slapen we in een berg lodge, hoog in de bergen, omgeven door bamboe, naaldbomen en pruimenbomen.

Na een heerlijke nachtrust is het tijd om een hike te gaan maken naar de top van de Moganshan berg. Onderweg passeren we het zomerhuis van leider Mao. Het is een prachtige hike.

We laten Moganshan achter ons en gaan verder naar het noorden van Hangzou Bay naar Shanghai. Dit is een van de meest bruisende, wereldse steden van China. Dus nadat we ingecheckt zijn, gaan we de stad verkennen!

Voor een klein prijsje van ongeveer 13 euro kun je op een kroegentocht langs de meest populaire bars van de stad. De gids neemt je mee waar je heerlijk kunt eten en drinken, gratis shots en speciale drankjes. En dat zorgt snel voor nieuwe vrienden en te gekke avond uit!

Dag 20 en 21: Shanghai

Hopelijk valt de kater mee voor degenen die het laat gemaakt hebben op de kroegentocht, want we gaan meer zien van deze geweldige stad. Shanghai wordt ook wel nieuw New York genoemd vanwege de mix tussen oost en west. East meet West.

Je kunt zelf de stad gaan ontdekken en deelnemen aan een van de optionele activiteiten.

French Concession wandeltour: ongeveer 6 euro met lunch

De Fransen arriveerden in de stad in 1846 en deze tour neemt je mee naar de kleine straatjes met koloniale gebouwen. Hier vind je veel winkels en restaurants.

Bezoek de wolkenkrabber roof bar en drink champagne in een hot tub. Ongever 13 euro. Er zijn vele bars in Shanghai die uitzicht bieden, maar in een hot tub zitten is wel het ultimum. Deze populair spot heeft een 360 graden uitzicht op de stad.

En er is nog veel meer te doen in deze stad, als People’s Sqaure en Nanjing Road om te shoppen. Onze gids vertelt je er graag meer over.

Dag 22; Nanjing

Vandaag gaan we van Shanghai naar Nanjing. De sneltrein met een snelheid van 400 kilometer neemt ons zo mee naar de Fujin Provincie. Dit is een van Azie’s meest pittoreske gebieden en vanavond slapen we in een traditionele roundhouse, ook wel genaamd een Tulou. Er zijn in het zuiden van de provincie nog ongeveer 30000 van deze huizen, waar de Hakka bevolking leeft.

Dit is een geweldige manier om de Hakka tradities van dichtbij mee te maken. De mensen super heel vriendelijk en de infrastructuur voor toeristen is minimaal wat het een bijzondere ervaring maakt.

Dag 23: Fujian Provincie

De Hakke mensen maken een heerlijk ontbijt voor ons en daarna gaan we met de gids op pad naar de tempels en de andere roundhouses. Dit gebied staat bekend om de Chinese thee en maakt deel uit van een ceremonie. Daarna kun je een heerlijke duik nemen in de rivier.

Nadien gaat de tour verder naar de heuvels waar we de nacht kamperend doorbrengen op een thee plantage. Deze provincie produceert vijf soorten thee en 336 soorten thee planten.

Dag 24: Fujian Provincie naar Guangzhou

We mengen ons met de locale bevolking nadat we wakker zijn geworden tussen de thee plantages. We kunnen thee gaan plukken en veel thee drinken. Later op de dag gaan we een fietstocht maken naar een dorpje waar we onze laatste maaltijd eten. Na het eten gaan we op de nachttrein naar Guangzhou.

Dag 25: Macau

portugese-square

We gaan met de trein van Guangzhou naar Macau. De route neemt ons door Zhuhai en als we aankomen in Macau kunnen de adrenaline junkies de hoogste bungee jump van de wereld gaan ervaren! Dit is een optionele activiteit en kost ongeveer 270 euro. De hoogte? Maar liefst 228 meter en gaat van de Macau toren, hier vind je ook winkels, bioscopen en restaurants.

Als deze sprong niets voor jou is, kunt je ook naar het te gekke Skywalk X gaan. Je kunt helemaal om de toren wandelen op een platform met geen omheining en balk. Ga je ervoor????

De stad staat ook bekend om het nachtleven en de casino’s. Nu is je kans om eens te gokken in de Venetian. Een imposant gebouw met prachtige schilderingen waar een museum jaloers op wordt. En super groot!

Dag 26: Macau

Vanochtend is er tijd om het oude gedeelte van Macau te bezoeken. Barok stijl gebouwen en zeker een elegant gebied. Kleine straatjes, druk en last minute souvenir shops.

Toch nog veels te vroeg gaan we met de snelle boot terug naar Hong Kong en eindigt onze 5450 kilometer reis door China bijna. De laatste nacht kunnen we nog doorbrengen in de gekte van Hong Kong met onze nieuwe vrienden en moeten we helaas afscheid van elkaar nemen. Wil je het goed doen? Ga dan op de kroegentocht met de groep.

Dag 27: Einde in Hong Kong

Jouw fantastische 27 dagen reis door China is helaas vandaag afgelopen.

Note; Houd er rekening mee dat het reisschema kan wijzigen indien nodig.

Note; Deze reis maakt gebruik van openbaar vervoer om naar de activiteiten te kunnen gaan en tussen de hostels en de treinstations. Meestal is de gids aanwezig op de treinreizen, maar op sommige langere ritten is geen gids aanwezig en ontmoet je een nieuwe gids bij aankomst.

 

Trip Frequently Asked Questions

 

We include all of the accommodation during this China group tour. We usually use hostels based on shared rooms. There is the option to upgrade your own room at a cost of about £25 per night. Please give us a couple of weeks notice if that is your intention.

We regularly do check Hostels to Make Sure They Are Clean and Secure.

The idea of accommodation in China can send a shiver down your spine, but each hostel has modern showers washing facilities and Internet access.

Some of this trip is spent camping on the great Wall of China, you do not need to bring camping equipment it is all included for you. We spend one night on a traditional organic farm and you will also get the opportunity to sleep in a roundhouse as well.

Five of our nights we sleep on sleeper trains, this is a great way to travel because you wake up somewhere new without spending your days on the move. Sleeper trains all have flat beds, and there are a lot of fun. If you wish you can upgrade to first class sleeper cabin on the following routes.

Yangshuo to Chengdu, Chengdu to Xian, Shaolin to Beijing, or Fujian to Macau. Each journey costs £30. Please let us know a couple of weeks prior to departure if you do wish to upgrade.

Please note this trip does not include food. So you will need to budget approximately £10 per day to cover your meals. The guide will always suggest good places to eat, usually most people eat together. An average meal will cost around 30RMB (approx £3) per person.

If you want to go exceptionally cheap, you can always grab a bowl of noodles or fried rice for as little as 10RMB (approx £1).

You can also get Western food and most of the hostels where you stay and this will cost about three pounds, but hey you are in China take full advantage.

You will need a VISA for this trip. A tourist VISA can be obtained at the Chinese embassy relatively easily. You will need a letter of invitation, which we will send you after you have paid your final balance so we advise you to book early so you can arrange your VISA in good time.
We usually run groups between 10 and 18 people,the minimum group size is 5.
This trip is most popular with people between 18-25 but we get all ages travelling with us.
This trip starts at 7am on the start day so most people arrive one day early. We start with a hike up Victoria Peak to see the view over Hong Kong. Then we return to the hostel to get our bags and leave Hong Kong at 11am. This is the latest you can arrive to join the trip.
The trip finishes on the last day with a trip to Macau. After this you will arrive back in Hong Kong for 10pm. If you wish to leave earlier, you can skip Macau and arrive back in Hong Kong for around 4pm. Most people book the extra nights accommodation and travel the next day.

Duration Option Price  
25 (Days)EUR 1689Book Now
27 (Days)With two extra nights accommodation pre And postEUR 1859Book Now

INCLUSIEF

 • Uitgebreid informatiepakket
 • Groepsreis met gids
 • Uitgebreide introductie en orrientatie sessie
 • Alle accommodatie in hostels, guesthouses en campings
 • Overnachting op een organische boerderij met river tubing
 • Een rit in de sneller dan sneltrein
 • Overnachting een traditionele roundhouse
 • Alle locale transport
 • Mandarijns voor beginners in de nachttreinen
 • Een combinatie tussen Westerse en Chinese, Engels sprekende gidsen
 • Victoria Peak klim in Hong Kong
 • Traditionele thee plantage bezoek
 • Bamboe raften op de Li rivier
 • Overnachting op de Chinese muur
 • Bezoek aan het Terracotta leger
 • Panda bezoek in Chengdu
 • Weeshuis bezoek in Shaolin met Kung Fu demonstratie
 • Klim op de Moganshan berg
 • Alle BTW kosten
 • 24 uur support
 • Climb up Moganshan Mountain
 • All taxes and charges
 • 24 hour support

EXCLUSIEF

 • Transfer van en naar het vliegveld (erg eenvoudig)
 • Vluchten
 • Reisverzekering
 • Zakgeld
 • Optionele activiteiten (beschreven in het reisschema)
 • Maaltijden

Data

25 day trip dates (excluding pre and post accommodation)

2020 Start Dates

March 09/03/2020 to 02/04/2020
March 11/03/2020 to 04/04/2020
March 18/03/2020 to 11/04/2020
March 25/03/2020 to 18/04/2020

April 01/04/2020 to 25/04/2020
April 06/04/2020 to 30/04/2020
April 08/04/2020 to 02/05/2020
April 15/04/2020 to 09/05/2020
April 22/04/2020 to 16/05/2020
April 29/04/2020 to 23/05/2020

May 06/05/2020 to 30/05/2020
May 11/05/2020 to 04/06/2020
May 13/05/2020 to 06/06/2020
May 20/05/2020 to 13/06/2020
May 25/05/2020 to 18/06/2020
May 27/05/2020 to 20/06/2020

June 03/06/2020 to 27/06/2020
June 08/06/2020 to 02/07/2020
June 10/06/2020 to 04/07/2020
June 17/06/2020 to 11/07/2020
June 24/06/2020 to 18/07/2020
July 01/07/2020 to 25/07/2020
July 06/07/2020 to 30/07/2020
July 08/07/2020 to 01/08/2020
July 15/07/2020 to 08/08/2020
July 22/07/2020 to 15/08/2020
July 27/07/2020 to 20/08/2020
July 29/07/2020 to 22/08/2020

August 05/08/2020 to 29/08/2020
August 10/08/2020 to 03/09/2020
August 12/08/2020 to 05/09/2020
August 19/08/2020 to 12/09/2020
August 26/08/2020 to 19/09/2020

September 02/09/2020 to 26/09/2020
September 07/09/2020 to 01/10/2020
September 14/09/2020 to 08/10/2020
September 16/09/2020 to 10/10/2020
September 23/09/2020 to 17/10/2020
September 30/09/2020 to 24/10/2020

October 07/10/2020 to 31/10/2020
October 14/10/2020 to 07/11/2020
October 19/10/2020 to 12/11/2020
October 21/10/2020 to 14/11/2020
October 28/10/2020 to 21/11/2020

November 04/11/2020 to 28/11/2020

2021 Start and departure dates:

March 10/03/2021 – 03/04/2021
March 17/03/2021 – 10/04/2021
March 24/03/2021 – 17/04/2021

April 05/04/2021 – 29/04/2021
April 07/04/2021 – 01/05/2021
April 14/04/2021 – 08/05/2021
April 26/04/2021 – 20/05/2021

May 05/05/2021 – 29/05/2021
May 12/05/2021 – 05/06/2021
May 19/05/2021 – 12/06/2021
May 24/05/2021 – 17/06/2021

June 02/06/2021 – 26/06/2021
June 09/06/2021 – 03/07/2021
June 16/06/2021 – 10/07/2021
June 23/06/2021 – 17/07/2021
June 30/06/2021 – 24/07/2021

July 05/07/2021 – 29/07/2021
July 14/07/2021 – 07/08/2021
July 21/07/2021 – 14/08/2021
July 28/07/2021 – 21/08/2021

August 04/08/2021 – 28/08/2021
August 11/08/2021 – 04/09/2021
August 18/08/2021 – 11/09/2021
August 25/08/2021 – 18/09/2021

September 01/09/2021 – 25/09/2021
September 06/09/2021 – 30/09/2021
September 15/09/2021 – 09/10/2021
September 22/09/2021 – 16/10/2021

October 06/10/2021 – 30/10/2021
October 13/10/2021 – 06/11/2021
October 27/10/2021 – 20/11/2021

November 03/11/2021 – 27/11/2021

 

See more Details, Photos, Dates & Prices

×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.