Tussenjaar duikopleiding

Tussenjaar Duikopleiding

Wil jij duiken op de mooiste plekken ter wereld? Heb je de ambitie om professioneel duiker te worden? Duiken op de mooiste plekken en een kwalificatie te halen die overal ter wereld geldig is? Een Tussenjaar Duikopleiding met Xtreme Gap maakt van jouw tussenjaar een onvergetelijke ervaring!
Stel je voor dat de azuurblauwe zee jouw kantoor wordt. Dat je woont op een tropisch eiland met alleen maar leuke mensen en dat je deze hele dag onderwater mag liggen. Dat kan dus echt!
Wij hebben professionele duikopleidingen over de hele wereld, op de meest exotische plekken.

Maak van je hobby je beroep, en bekijk hieronder de verschillende bestemmingen

  Filter by:

   Houd je van duiken, of denk je dat duiken echt wat voor jou is? De Koh Tao Divemaster is DE opleiding tot professioneel duiker. Van beginner tot professioneel duiker kun je doen in 12 weken. Duik iedere dag zo vaak als je wilt, leer alles over de onderwaterwereld en leiderschap en woon op een tropisch eiland in de Golf van Thailand. |Een paradijs met een groot sociaal leven, prachtige stranden, heerlijk eten en heel veel duiken. De perfect combinatie voor een geweldige tijd. Wie weet duik jij nog voor je ontbijt met haaien! Dit is het populairste duikprogramma van Thailand.


   De Divemaster cursus op Utila, een uniek eiland in de Cariben is een perfecte locatie om te duiken, maar ook om een tijdje te verblijven. Je doet veel duikervaring op, proeft de Caribische sfeer en leeft het meest fantastische leven! Je kunt leren duiken van beginner tot duik prof en we zijn erg flexibel. Als je al duikcertificaten hebt, kunnen wij je opleiden vanaf dat niveau tot Divemaster. Dit is een professioneel niveau waarmee je kunt leven in de duikindustrie en eventueel verder kunt naar Duikinstructeur. En het geeft je een goede reden om er top uit te zien in je wetsuit!


   Word Divemaster in Byron Bay, Australië! De coolste plek van Australië. Leef daar het heerlijke leven als Divemaster. Byron Bay, the place to be! Je kunt iedere dag op Julian Rock duiken, een van de beste duiklocaties van Australië. En je woont in het hart van alle actie van Byron Bay en zo ontdek je zelf waarom Byron Bay een van de leukste plekken in Australië is om te wonen. Zeker als Divemaster!


   Een intensieve training tot Divemaster aan de mooiste stranden van oostelijk Afrika zorgen voor een paar onvergetelijke maanden! Je duikt elke dag in het leven van de Indische oceaan, samen met de Manta's, Walvishaaien en Bultruggen. Tofo heeft de grootste populatie jonge Walvishaaien ter wereld.


   Word Duikinstructeur! Het mooiste beroep wat er bestaat en je kunt werken over de hele wereld, op de mooiste plekken. Jouw werk terrrein is de azuurblauwe zee. Deze opleiding duurt 4 weken en volg je op het tropische en gezellige eiland Koh Tao in thailand. Je krijgt een internationaal certificaat en als je wilt kun je hierna direct aan de slag.


   Zin om het roer om te gooien? Ga voor je IDC of Cursus Duik Instructeur. Vergeet elke dag op en neer naar kantoor en verbreek de sleur van het dagelijks bestaan. Straks woon je aan het strand waar je hobby je werk is en reis je naar de mooiste plekken ter wereld om met duiken je brood te verdienen. Hallo ultieme vrijheid!


   Doe je complete Divemaster opleiding in Costa Rica, een paradijselijke locatie in de Stille Oceaan. Overdag ga je naar de mooiste duiklocaties op zee en 's avonds relaxen in het natuurpark met op de achtergrond het geluid van de jungle, apen en tropische vogels. Onderwater loopt het natuurpark gewoon door met zijn vulkanische rotsformaties en duizenden tropische vissen.


  Please wait, the form is loading ...

 

 

Wij zijn zelf allemaal professioneel duiker, dus je bent aan het juiste adres! Wij praten graag over de mooiste duikplekken in de wereld en hoe het is om professioneel duiker te zijn. Maar ook als je nog nooit gedoken hebt en je eerste certificaat wilt halen, kun je bij ons terecht.
Xtreme Gap verzorgt duikopleidingen van het eerste brevet tot aan instructeur. Je kunt kiezen waar je je opleidingen wilt doen. Een paar landen waar je uit kunt kiezen: Thailand, Australie, Honduras, Mozambique, Filippijnen. Alle locaties hebben iets bijzonders en wij helpen je graag met de juiste keuze. Mail ons jouw voorkeur en welke opleiding(en) je wilt gaan doen: [email protected]
Maar je bent gewaarschuwd, duiken is zeer verslavend! Een tussenjaar duikopleiding verandert je leven!

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here