Vechtsport Buitenland

Vechtsport Buitenland

Wil je een vechtsport beoefenen in het buitenland? Xtreme Gap heeft diverse vechtsport programma’s in verschillende landen.

Een vechtsport beoefenen is goed voor je lichaam en je geest en heus niet altijd gevaarlijk. Je leert veel (nieuwe) technieken, en je leert ook veel over de cultuur van het land waar de sport vandaan komt. Je leert jezelf te verdedigen en jezelf te beheersen. Plus je komt in top conditie.Train Kung Fu in China (2)

Vechtsport buitenland, ons aanbod

Ben jij geïnteresseerd om tijdens je reis een vechtsport te beoefenen in het land van herkomst? bekijk dan hieronder ons aanbod.

 

  Filter by:

   Dit Muay Thai programma in Thailand geeft je een goede indruk van de roots van Muay Thai, in het land zelf! Je kunt 6 keer per week trainen en 2 keer per dag, van maandag tot en met zaterdag, 2 uur lang per sessie. En daarnaast kun je gebruik maken van de 3 verdiepingen grote indoor airconditioning gym. Dit is niet alleen een fantastische fitness en Muay Thai ervaring, het geeft je ook een betere kijk op de Thaise cultuur, want Muay Thai is de nationale sport.


   Leer de Ultieme vechtsport beheersen. Mixed Martial Arts. Ons Mixed Martial Arts Trainingskamp in Thailand is een van 's werelds top MMA opleidingscentra. Zeer bekend bij veel wereldklasse MMA vechters, die er samen met beginners en gevorderden trainen. Als je echt wilt weten hoe je voor jezelf op kunt komen en daarbij zo fit mogelijk kunt worden, dan is dit echt iets voor jou. Je moet natuurlijk wel van een uitdaging houden. Het programma is inclusief hele dag training, accommodatie en een speciaal maaltijd plan.


   Als je van plan bent om keihard te trainen in een inspirerende omgeving om zo fit mogelijk te worden met de ultieme uitdaging, dan is ons Kung Fu programma in China helemaal jouw programma! Het is een pittige uitdaging en een fantastische ervaring. Je leert deze uitdagende Martial Arts vorm van de grootmeesters in een oude tempel aan de voet van de Himalayas.


   Doe mee aan de nationale sport in Thailand, Muay Thai. Het is de perfecte persoonlijke fitness training. Muay Thai trainen in Thailand,op Koh Tao is de perfecte combinatie tussen trainen, cultuur en relaxen op de waanzinnig mooie stranden. Iedereen is welkom en in no time heb jij genoeg ervaring om misschien wel in de ring te staan! Kom en meld je aan voor de Nationale sport van Thailand. Duur: 2 t/m 12 weken.


  Please wait, the form is loading ...

 

 

Er zijn heel veel soorten vechtsporten en Xtreme Gap heeft een mooie selectie gemaakt van vechtsporten over de hele wereld. En uiteraard kun je de vechtsport beoefenen in het land van herkomst. En je hoeft echt geen Bruce Lee te zijn om hieraan mee te doen. Een beetje goede conditie helpt wel, maar is ook niet verplicht. En wil je na het beoefenen van de vechtsport nog meer zien van het land? Dan kun je de vechtsport reis prima combineren met andere programma’s van Xtreme Gap. Mail ons je plannen en wij stellen samen met jou de ideale reis samen. [email protected]

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here