Vietnam Jongerenreis

Vietnam Jongerenreis

Ga je voor het eerst naar Vietnam en wil je graag in een groep reizen? Dat kan met Xtreme Gap. We hebben diverse reizen die specifiek voor jongeren zijn. Gezellig, uitdagend, mooie natuur en geweldige activiteiten. En uiteraard is alles voor je geregeld.

Mocht je op zoek zijn naar nog meer avontuur? Weet dan dat Vietnam  supergoed te combineren is met onze groepsreizen in China, Thailand, Laos en Indonesië (Bali).

 

Hieronder vind je de link naar het programma

  Filter by:

   Reis met ons als ontdekkingsreiziger door Vietnam, helemaal van zuid naar noord. In 17 dagen reizen we van Ho Chi Minh in het zuiden helemaal naar het noorden, naar Hanoi. We bezoeken alle highlights en verborgen schatten in dit ongelofelijk mooie land. Ook krijg je een goed beeld van het culturele verleden van Vietnam. We [...]


   Zuid Oost Azië is een populaire backpacker bestemming omdat het goedkope landen zijn om doorheen te reizen maar vooral door de schoonheid van de landen. In deze wereldreis reis je door Noord Thailand, Cambodja en Vietnam. 3 totaal verschillende landen in 3 geweldige groepsreizen, boordevol te gekke activiteiten. Dit is prachtig Zuid Oost Azie in [...]


   Ontdek het prachtige noorden van Vietnam in 2 weken, met een gezellige internationale groep jongeren. Je start en eindigt in Hanoi, een drukke maar ook te gekke stad. Vanuit de drukte naar de bergen en de bergdorpjes en naar Halong Bay. Ontdek de rijke cultuur van Vietnam, ga op trekking en logeer bij Halong Bay met strand en gezelligheid.


   Een groot ‘backpack avontuur’ door Zuid Oost Azië. We nemen je mee naar de belangrijkste hoogtepunten van het Noorden van Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Vier hele verschillende landen van Zuid-Oost Azië, volledig onder begeleiding in je eigen tempo. Van grote steden zoals Bangkok, Ho Chi Minh en Hanoi naar tempels en watervallen, al reizend door de meest indrukwekkende landschappen. Het is een geweldige manier om twee maanden in Zuid-Oost Azië door te brengen. Al het vervoer en vele activiteiten zijn in de reis inbegrepen.


  Please wait, the form is loading ...

 

 

 

 

 

Vietnam is bij uitstek geschikt voor groepsreizen. Zeker als je nog nooit eerder alleen op reis bent geweest. Wij zorgen ervoor dat je wordt opgehaald van het vliegveld en dat er altijd een gids bij je is. Wij nemen je mee naar het mooiste gedeelte van Vietnam, het noorden. prachtige bergen, meren en steden. Dit wordt een reis om nooit meer te vergeten!

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here