Vietnam Tussenjaar

Vietnam Tussenjaar

Wil je echt wat anders, niet te duur en een onvergetelijke reis? Dan is Vietnam echt een land voor jouw. Een Vietnam tussenjaar is zeer uitdagend, het bestaat uit een langgestrekt land langs de kust met kilometers strand, bergen, meren etc. Er zijn heel veel bezienswaardigheden, het heeft een oude cultuur en een rijke (oorlogs-) geschiedenis. Het is een up and coming bestemming voor reizigers die Zuid Oost Azië willen bezoeken en prima te combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld Thailand, Laos en Cambodja. Onze Vietnam Experience groepsreis is er speciaal voor jongeren die in een groep van Noord naar Zuid willen reizen.

Bekijk hieronder ons reisaanbod in Vietnam:

  Filter by:

   Reis met ons als ontdekkingsreiziger door Vietnam, helemaal van zuid naar noord. In 17 dagen reizen we van Ho Chi Minh in het zuiden helemaal naar het noorden, naar Hanoi. We bezoeken alle highlights en verborgen schatten in dit ongelofelijk mooie land. Ook krijg je een goed beeld van het culturele verleden van Vietnam. We [...]


   Zuid Oost Azië is een populaire backpacker bestemming omdat het goedkope landen zijn om doorheen te reizen maar vooral door de schoonheid van de landen. In deze wereldreis reis je door Noord Thailand, Cambodja en Vietnam. 3 totaal verschillende landen in 3 geweldige groepsreizen, boordevol te gekke activiteiten. Dit is prachtig Zuid Oost Azie in [...]


   Ontdek het prachtige noorden van Vietnam in 2 weken, met een gezellige internationale groep jongeren. Je start en eindigt in Hanoi, een drukke maar ook te gekke stad. Vanuit de drukte naar de bergen en de bergdorpjes en naar Halong Bay. Ontdek de rijke cultuur van Vietnam, ga op trekking en logeer bij Halong Bay met strand en gezelligheid.


   Een groot ‘backpack avontuur’ door Zuid Oost Azië. We nemen je mee naar de belangrijkste hoogtepunten van het Noorden van Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Vier hele verschillende landen van Zuid-Oost Azië, volledig onder begeleiding in je eigen tempo. Van grote steden zoals Bangkok, Ho Chi Minh en Hanoi naar tempels en watervallen, al reizend door de meest indrukwekkende landschappen. Het is een geweldige manier om twee maanden in Zuid-Oost Azië door te brengen. Al het vervoer en vele activiteiten zijn in de reis inbegrepen.


  Please wait, the form is loading ...

 

Vietnam kent een lange geschiedenis van oorlog en staat zo ook bekend bij buitenlanders. Het is interessant om deze geschiedenis onder ogen te komen tijdens je reis, maar Vietnam heeft nog zoveel meer te bieden. Het noorden is schitterend mooi en doet denken aan beelden van China. Bergen, meren, en adembenemende landschappen. Maar ook lichtgroene rijstvelden, lieve mensen en lekker eten.

Je kunt overigens deze reis heel goed combineren met andere reizen in Azie. Laat ons weten als je een idee hebt van hoe jouw reis eruit moet gana zien en wij helpen je verder.
Wil je nog meer weten? Mail ons dan. [email protected]

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here