Wereldreis Plannen

Wereldreis plannen

Ben je bezig met een wereldreis plannen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Je kunt kiezen uit zoveel verschillende landen en activiteiten dat het soms wel heel lastig wordt om de juiste keuzen te maken. Het is ook een hele stap en dat snappen wij als geen ander. Vragen als hoeveel budget heb ik nodig. Wat is de beste route om te vliegen. Waar kun je werk vinden en hoe  zullen vast bij je naar boven komen. Wij hebben ervaring en helpen je graag met de voorbereidingen!

Ook ga je waarschijnlijk voor het eerst alleen, en dat maakt het misschien niet makkelijker voor je. Xtreme Gap helpt je graag om samen met jou je ultieme wereldreis te plannen, zodat deze volledig voldoet aan jouw wensen.

Stel je eigen wereldreis samen

We hebben voor jou een aantal wereldreizen samengesteld en deze vind je hieronder. Maar misschien wil jij wat anders. Staat jouw droomreis er niet tussen? Vraag ons advies en wij stellen jouw wereldreis op maat samen en helpen je met je wereldreis plannen.

  Filter by:

   Als je van strand, natuur en cultuur houdt, dan is dit jouw reis! De mooiste witte zandstranden in Thailand en op Bali, maar ook veel cultuur in 2 geweldige groepsreizen! Daarna reis je in je eigen tempo langs de oostkust van Australië. Nog meer strand en paradijselijke plekjes! Naast strand zit deze reis boordevol te gekke activiteiten en natuurlijk een goede dosis cultuur en natuur. Ook is er in deze wereldreis een mogelijkheid om te werken in Australië op een working holiday visa.


   Dit is niet voor niets een van de meest populair backpack route. Een perfect begin als je alleen aan je avontuur begint. Je start met een groepsreis in het heerlijke Thailand en daarna ga je door naar Australië op een flexibel reisschema en ook daar wachten veel nieuwe vrienden op jou. Een geweldige reis, vol [...]


   Zuid Oost Azië is een populaire backpacker bestemming omdat het goedkope landen zijn om doorheen te reizen maar vooral door de schoonheid van de landen. In deze wereldreis reis je door Noord Thailand, Cambodja en Vietnam. 3 totaal verschillende landen in 3 geweldige groepsreizen, boordevol te gekke activiteiten. Dit is prachtig Zuid Oost Azie in [...]


  Please wait, the form is loading ...

 

 

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here