Wereldreis

Wereldreis

Wil je op Wereldreis? Super! De wereld ligt opeens aan je voeten en er is veel, heel veel keuze. Xtreme Gap heeft vele mogelijkheden en een aantal standaard, populaire wereldreizen. Veel starten met een groepsreis en gaan ook naar Australie om te werken en te reizen. Ideaal om je budget aan te vullen.  Je kunt ook je eigen wereldreis samenstellen door onze reizen aan elkaar te plakken. Bekijk daarvoor ons gehele aanbod. Je krijgt direct zin om aan je grote avontuur te beginnen! Xtreme Gap helpt je met alle praktische zaken dus maak je geen zorgen. Jouw droomreis met de juiste hulp!

CHECK ONZE PRACHTIGE WERELDREIZEN OF STEL JE EIGEN WERELDREIS SAMEN

 

  Filter by:

   Als je van strand, natuur en cultuur houdt, dan is dit jouw reis! De mooiste witte zandstranden in Thailand en op Bali, maar ook veel cultuur in 2 geweldige groepsreizen! Daarna reis je in je eigen tempo langs de oostkust van Australië. Nog meer strand en paradijselijke plekjes! Naast strand zit deze reis boordevol te gekke activiteiten en natuurlijk een goede dosis cultuur en natuur. Ook is er in deze wereldreis een mogelijkheid om te werken in Australië op een working holiday visa.


   Dit is niet voor niets een van de meest populair backpack route. Een perfect begin als je alleen aan je avontuur begint. Je start met een groepsreis in het heerlijke Thailand en daarna ga je door naar Australië op een flexibel reisschema en ook daar wachten veel nieuwe vrienden op jou. Een geweldige reis, vol [...]


   Zuid Oost Azië is een populaire backpacker bestemming omdat het goedkope landen zijn om doorheen te reizen maar vooral door de schoonheid van de landen. In deze wereldreis reis je door Noord Thailand, Cambodja en Vietnam. 3 totaal verschillende landen in 3 geweldige groepsreizen, boordevol te gekke activiteiten. Dit is prachtig Zuid Oost Azie in [...]


  Please wait, the form is loading ...

 

rtw001

Haal je inspiratie uit Xtreme Gap

Neem je tijd om door onze site te browsen, hier begint de planning van jouw wereldreis. Zoveel bestemmingen en zoveel verschillende activiteiten. We hebben een aantal wereldreizen voor je samengesteld, maar je kunt ze ook zelf samenstellen. Vind je iets leuks? Onthoud de naam van de trip(s) of de landen die je wilt bezoeken.

rtw002

Neem contact op met een expert

Heb je wat leuks gevonden? Neem dan contact op met onze wereldreizen experts die zelf veel gereisd hebben en je graag helpen met de opzet van je reis. Je kunt een maand op reis of zelfs een heel jaar. Je kunt alleen reizen of ook werken onderweg voor wat extra zakgeld.

rtw003

 Samen
plannen

Wij nemen de tijd om je te leren kennen, onze expertise met je te delen en stellen graag samen met jou je ideale wereldreis samen.

rtw004

Reis
veilig

Vanaf het eerste contact tot het moment dat je op reis gaat, blijven wij klaar staan om jou te helpen. Of het nou om de inhoud van de reis gaat of alles eromheen als het budgetteren van je reis, vluchten, visa en verzekeringen.

Bezig met een wereldreis plannen?Of ben je je aan het orrienteren waar je naartoe wilt? Wij helpen je graag op weg! Je kunt kiezen uit zoveel verschillende landen en nog meer activiteiten. De wereld ligt letterlijk aan je voeten! Xtreme Gap heeft voor jou de ultieme reis om de wereld samengesteld. Met deze reis haal je het maximale uit je wereldreis, zodat je niets mist. Is dit nou net niet wat jij in gedachten hebt? Geen probleem! We hebben nog meer wereldreizen samengesteld naar diverse werelddelen, maar ook bijvoorbeeld in 1 werelddeel. Jouw wereldreis zit er bij!

En wij helpen je graag met de planning van je wereldreis, want er komt best wat bij kijken.

Stel je eigen wereldreis samen

Wil je andere landen bezoeken of activiteiten doen tijdens je wereldreis en vind je niet de wereldreis die bij jou pas? Geen probleem! Xtreme Gap stelt graag samen met jou de ultieme wereldreis vast die helemaal voor jou gemaakt is. Zo kun je verschillende van onze individuele programma´s samenvoegen om je droomreis te maken. Wij vertellen graag welke programma´s goed met elkaar te combineren zijn. Hieronder vind je een selectie van onze standaard wereldreizen.

Nog niet kunnen vinden wat je zoekt? Dan helpen wij je graag persoonlijk verder, voor meer informatie kunt je een mail sturen naar [email protected] met je gewenste reisschema. Dan gaan wij kijken wat de opties zijn en geven wij de beste wereldreis keuzes.

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here