Werken in Australie

Werken in Australie

Met een working holiday visa kun je maximaal een jaar reizen en werken in dit geweldige land. Daarvoor moet je tussen de 18 en 30 jaar zijn. Je kunt er bijvoorbeeld  in de horeca werken, op het platteland, als surf- of duikinstructeur of als zeilmaatje op de mooiste wateren. Weet je nog niet wat je wilt gaan doen? Kies dan voor één van onze aankomstpakketten. Een geweldige groepstart met veel te gekke activiteiten en veel hulp in het snel vinden van werk.

Ga voor het avontuur en bekijk hieronder al onze werk gerelateerde reisprogramma’s in Australie.

 

 

Bekijk hieronder al onze leren en werken in Australië programma’s

  Filter by:

   Als je van plan bent op zoek te gaan naar backpacker werk met een working holiday visa, en je vindt het spannend om alleen te starten aan de andere kant van de wereld, dan is deze trip echt wat voor jou. De Sydney ConneXion gaat er vooral om dat jij een geweldige eerste week krijgt in Sydney, waarin je nieuwe vrienden maakt die net als jij beginnen aan hun avontuur in Australië, terwijl jij alleen maar lol hebt, zorgen wij ervoor dat jij er klaar voor bent om aan het werk te gaan in Australië.


   Ervaar de Australische Outback en word betaald om te werken als Cowboy / Cowgirl op een echte Australische Ranch! Dit is een unieke kans een om een nieuwe manier van leven te ontdekken in de Australische Outback! Inclusief te gekke activiteiten zoals paardrijden, motor rijden, quads, 4 x 4 en tractoren besturen. Dus als je niet bang bent om je handen vuil te maken en van aanpakken houd, meld je dan bij ons aan!


   Wil jij ook een droombaan en zeilen op luxe jachten over de Great Barrier Reef en de Whitsundays in Australie? Dan is dit programma voor jou! Tijdens deze 23 daagse zeilopleiding leer je hoe te zeilen en te werken als bemanning op een van onze prachtige jachten. Na deze fantastische opleiding is de kans op een baan hier erg hoog! De verdiensten zijn 500 Australische dollars per week.


   Word surfinstructeur en leef het leven van een echte beach boy / girl! Dag in dag uit surfen, buiten, op 't strand, in de zon, kampvuur in de avond en strandfeesten in de weekenden, wie wil dat niet? Het surf kamp is op slecht 2 uur rijden van Byron Bay op een geweldig mooie locatie aan de oostkust van Australie. Deze opleiding tot surfinstructeur wordt wereldwijd erkend en na afloop kun je in Australie een baan vinden!


   Word Divemaster in Byron Bay, Australië! De coolste plek van Australië. Leef daar het heerlijke leven als Divemaster. Byron Bay, the place to be! Je kunt iedere dag op Julian Rock duiken, een van de beste duiklocaties van Australië. En je woont in het hart van alle actie van Byron Bay en zo ontdek je zelf waarom Byron Bay een van de leukste plekken in Australië is om te wonen. Zeker als Divemaster!


  Please wait, the form is loading ...

 

 

Ook kun je deze leren en werken reizen combineren met gewoon lekker rondreizen in Australie, want je wilt natuurljk ook wel wat zien van het land!

Wil je weten welke reisprogramma’s wij nog meer hebben in Australie? Klik dan hier.

Alleen op reis? Wij helpen je graag op weg!

De meesten van onze reizigers die naar Australie gaan om te werken en te reizen gaan voor het eerst alleen op reis. Maak je geen zorgen, je bent dus niet de enige. Ongeveer 90% van de backpackers in Australie start alleen het avontuur. Iedereen wil graag andere backpackers ontmoeten en staat open voor contact. Het is niet zoals thuis dat je in de bus zit en niemand met je praat. De bus zit vol met backpackers als je kiest voor een flexibele buspas.

Backpackers die elkaar nog niet kennen en een praatje maken stellen altijd de volgende vragen aan elkaar.

Where are you from? Where have you been? Where are you going? Gebruik deze vragen en je hebt altijd een gesprek. Iedereen vindt het leuk om over zichzelf en de reis te praten.

Voorbereidingen

Om zo’n groot avontuur aan te gaan, moet je voor vertrek een aantal dingen regelen. Je kiest je reisprogramma uit maar dat is niet alles. Je dient nog een vlucht te boeken, je verzekering te regelen en als je gaat werken en reizen in Australie dien je tevens een working holiday visa aan te vragen.

Het team van Xtreme Gap helpt je graag op weg met al je voorbereidingen. Eenmaal geboekt, dan begint het saai gedeelte van deze dingen regelen. Maar je staat hier dus niet alleen voor. Geef ons aan waar je hulp bij nodig hebt en wij maken het jou een stuk makkelijker. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met je reis zelf.

Ook ontvang je van ons bij je boeking een uitgebreid informatiepakket waarin alles staat over jouw aankomst, het programma, de voorbereidingen etc. Ook word je dan lid van ons reizigersnetwerk. Een internationale site voor alle Xtreme Gappers over de hele wereld. Er is een forum waarop je andere Xtreme Gappers kunt ontmoeten die dezelfde reis als jij hebben geboekt of rond dezelfde tijd als jij in Australie zijn. Zo kun je voor vertrek al nieuwe maatjes maken.

Reizen is te gek, het is een groot avontuur en als jij straks terug bent van je avontuur, ben je verslaafd aan reizen. Je maakt iedereen thuis jaloers met al je verhalen en foto’s en zeker weten dat jij het avontuur van je leven gaat meemaken! Wacht niet langer en ga vandaag nog kijken of je kan werken in australie!

 

 

 

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here