Wildlife Opleiding

Wildlife Opleiding

Maak van je droom werkelijkheid en word fieldguide! Je leert in de wildlife opleiding alles wat je moet weten over de dieren en de natuur. Alleen maar super interessante stof en veel praktijk bij een van de beste opleidingsinstituten in Afrika. Je kunt na je opleiding werken als Veldgids/fieldguide in de national parks van Zuid Afrika, want je krijgt een echt certificaat.

Tijdens onze Professionele wildlife Opleiding in Zuid Afrika word je in een jaar getraind op diverse locaties in Zuid Afrika.

Je krijgt een officieel certificaat waarmee je aan de slag kunt als veldgids. Super cool!

    Filter by:

      Droom jij over een carriere als veldgids, het rondleiden van toeristen in het Kruger Nationaal Park of elders ter wereld. Dit is je kans om een opleiding te volgen tot professioneel veldgids in Afrika. En niet zomaar ergens. Je krijgt een heel jaar les les en je loopt stage in het Kruger Nationaal Park in Zuid Afrika. Een jaar lang leef jij in een waanzinnig natuur reservaat. Ook als je niet je diploma wilt halen maar je Wildlife kennis gewoon enorm wilt vergroten tijdens je tussenjaar, ben je meer dan welkom.


    Please wait, the form is loading ...

 

 

Xtreme Gap helpt je graag met al je vragen en info over dit geweldige programma. Je wordt door zeer professionele mensen getraind en leert op diverse locaties, zodat je van al die verschillende locaties het beste leert. Je bent een heel jaar bezig, maar het verveelt nooit! Een echte droom die werkelijkheid wordt. Wat een avontuur is dit! Xtreme Gap is super trots dit programma te hebben. Vraag nu meer info op door ons te mailen: [email protected] of klik op de meer info button op de site.
Wij helpen je graag verder met de stap naar professionele veldgids worden.

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here