World Trip

<h1>World Trip</h1>

Wie droomt er nu niet van om een world trip te maken? Of je nu 1 maand gaat of 1 jaar, het is een ervaring die je je hele leven bij blijft. Je leert andere culturen kennen, ontmoet nieuwe mensen en komt op plaatsen waar je nooit had gedacht te zullen belanden. Xtreme Gap helpt je om het maximale uit je world trip te halen!

Van Australië tot Zuid-Amerika, van Chillen op stranden tot Xtreme belevenissen en van jungles tot onderwater.

Met Xtreme Gap Jongerenreizen kun je jouw eigen world trip samen stellen. Wij hebben over de hele wereld gereisd en helpen je graag om jouw ideale world trip samen te stellen. Of het nu gaat om surfen in Australië, Wildlife Conservation in Namibië, cowboy in de outback of een van de vele andere programma´s waaruit je kunt kiezen. Zelfs en combinatie van diverse programma’s is mogelijk.

We hebben ook een aantal reeds samengestelde wereldreizen. Deze zijn erg populair, maar heb jij iets anders in gedachte, laat het ons weten en we gaan gezamenlijk de mogelijkheden bekijken! Niets is te gek en alles moet mogelijk zijn!

Hieronder een overzicht van onze reeds samengestelde wereldreizen:

  Filter by:

   Als je van strand, natuur en cultuur houdt, dan is dit jouw reis! De mooiste witte zandstranden in Thailand en op Bali, maar ook veel cultuur in 2 geweldige groepsreizen! Daarna reis je in je eigen tempo langs de oostkust van Australië. Nog meer strand en paradijselijke plekjes! Naast strand zit deze reis boordevol te gekke activiteiten en natuurlijk een goede dosis cultuur en natuur. Ook is er in deze wereldreis een mogelijkheid om te werken in Australië op een working holiday visa.


   Dit is niet voor niets een van de meest populair backpack route. Een perfect begin als je alleen aan je avontuur begint. Je start met een groepsreis in het heerlijke Thailand en daarna ga je door naar Australië op een flexibel reisschema en ook daar wachten veel nieuwe vrienden op jou. Een geweldige reis, vol [...]


   Zuid Oost Azië is een populaire backpacker bestemming omdat het goedkope landen zijn om doorheen te reizen maar vooral door de schoonheid van de landen. In deze wereldreis reis je door Noord Thailand, Cambodja en Vietnam. 3 totaal verschillende landen in 3 geweldige groepsreizen, boordevol te gekke activiteiten. Dit is prachtig Zuid Oost Azie in [...]


  Please wait, the form is loading ...

 

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here