Zuid Amerika Tussenjaar

Zuid Amerika Tussenjaar

Er is zo veel te zien en te doen, je kunt er gemakkelijk een hele tijd verblijven en daarom is een Zuid Amerika Tussenjaar zo leuk. En ieder land in Zuid Amerika is weer anders en even kleurrijk. Wel handig als je de taal spreekt. Xtreme Gap biedt toffe programma’s aan waarbij je de taal leert in combinatie met andere activiteiten als rondreizen en surfen. Veel mensen beginnen met zo’n reis en gaan dan zelfstandig verder reizen.

 

Hieronder ons aanbod voor een Zuid Amerika tussenjaar reis

  Filter by:

   Avontuurlijke groepsreis op zijn Xtreme Gap’s best in Zuid Amerika! Ga vier weken lang met ons mee langs de mooiste locaties. Met twee van de meest epische bestemmingen op het Zuid Amerikaanse continent; Ecuador en Peru. Spijker je Spaans bij, beklim de Machu Picchu en werk mee in het Jungle Animal Sanctuary, terwijl je continu ondergedompeld wordt in de oude Inca Cultuur. Van onze reizigers reist 90% alleen dus dit is ook een ideale manier om mensen te leren kennen door je aan te sluiten bij ons groepsprogramma van Zuid Amerika.


   Surfen en Spaans. Een fantastische combinatie als je tijdens je tussenjaar begint met je reis door Zuid Amerika. Spaans is essentieel en surfen is de ultieme beach lifestyle. Je leert Spaans in Montanita, een funky plaatsje aan het strand en de plek om te surfen in Ecuador. Dat betekent surfen met de beste surfers in het gezelligste stadje van Ecuador! Dit programma duurt minimaal 2 tot max. 12 weken.


   Een ideaal programma om de Spaanse taal goed te leren en het echte Argentijnse leven te leven vanuit het hart van Buenos Aires. Beleef elke dag iets nieuws en kom van alles te weten over de cultuur. Je leert de taal, de tango, polo spelen en een potje voetbal. Ga stappen met je nieuwe vrienden van school in jouw bruisende tijdelijke thuis, Buenos Aires!


  Please wait, the form is loading ...

 

 

 

Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw droomreis. Wist je dat reizen door Zuid Amerika een stuk eenvoudiger en leuker is als je een beetje Spaans spreekt. Je kunt bijvoorbeeld een programma met Xtreme Gap doen waarin je Spaans leert en daarna rondreizen. Rondreizen kun je doen in een groep maar ook met een flexibele hop on hop off buspas. Je kunt dan je eigen tempo bepalen en reist met veilig vervoer speciaal voor backpackers. Het is een zeer eenvoudig systeem. Ook kunnen wij je helpen met het samenstellen van meerdere reizen door Zuid Amerika om zo je ideale Zuid Amerika Tussenjaar te plannen.

 

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips